Jak już mówiłem przedtem - to najtańszy BSB w grze. Do klepania tak czy siak się nie nadaje bo ma tylko 2 ataki. Zostawcie paymastera w spokoju, jużismael pisze: 1. Paymaster - dobrowolny, nie ma testu paniki po zabiciu, reszta do obgadania
Dokładniej i bardziej sprawiedliwie będzie rozpisać od nowa koszt startowy i koszt kolejnego pomagiera. Objętościowo wyjdzie niewiele więcej, w rozpiskach będzie mniej błędów, a i do Army Buildera łatwiej takie coś wrzucić.2. Potanienie kosztów RoR tylko dla armii DoW - przeanalizować każdy RoR i zrobić listę w stylu:
"The following RoR in Dogs of War Army cost its normal value: Mengile, Voland Venators, Lumpin Croops itd..."
"The following RoR in Dogs of War Army cost 15% less than its normal value: "Asarnil, Golfags Ogres, Long Drongs itd..."
"The following RoR in Dogs of War Army cost 30% less than its normal value: "Tichi Huichi, Oglah Khans itd..."
Taka lista zajmie kilka linijek. Profile oddziałów będą te same - kwestia właściwego umieszczenia RoRów do dobrej kategorii.
I tak troszkę poza tym:
As Fisch said.Fisch pisze:A ja myslę, ze to się wyklucza...Kokesz pisze:Jednak ja nie widzę przeszkód by starać się o wprowadzenie Twoich rozwiązań do BP, ale jednocześnie pracy nad nowym AL.
pozdrawiam
Furion