![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Moderator: Yudokuno
Rasti pisze:Ja też lubuję się w CoKach ale bardziej ze względów klimatycznych i tego, że fajnie się prezentują na stole
Przy moich testach głupoty i złamania tacy pro już nie są
Why so serious?White Lion pisze:Mam prośbę
Nie, nie masz. Chyba że znudziło Ci się to forum, to wtedy możesz kontynuować nakłanianie do piractwa -- Tomash
No cóż, ja pamiętam, bo sam ich kupowałem, właśnie w 6 edycji. Dlaczego? Bo lubię piękne modele a one takie są.krzychuŻul pisze:faktycznie BG siedzialy w magazynach , nie pamietam aby kto kolwiek bral ich w 6 ed.
kangur022 pisze: Ze niby czarodziejki są szpetne ?
dzikki pisze:Wypadki z kotłem się zdarzają ;] , nożem rytualnym można się skaleczyć jak się ofiara poruszy. Tudzież jakieś obmierzłe praktyki seksualne.
Kacpi 1998 pisze:te praktyki to chyba z użyciem cegły...
dzikki pisze:Wypadki z kotłem się zdarzają ;] , nożem rytualnym można się skaleczyć jak się ofiara poruszy. Tudzież jakieś obmierzłe praktyki seksualne.
Dlatego Sm/Wl są (tylko) dobrą piechotą, a BG są przegięci. Możliwości dopakowania tego oddziału jest mnóstwo, co dziwne, wcale tak drogo to nie wychodzi.Swoją drogą He nie mają zadnego sztandaru który nakręcił by je do walki tak jak u de. Wystarczył by Banner dający +1A dla WL albo SM hehehe.(ale to na inną dyskusję)