Jakie chcecie zasady na WI???
Re: Jakie chcecie zasady na WI???
to skasuj z tego tematu 

RIP
Ziemko pisze:Ja Robert Mrozek kajam się przed Wami wszystkimi, zrobiłem błąd, chcemy bardzo wygrać, ale nie zrobiliśmy tego umyślnie, padamy na kolana - WYBACZCIE
Opcja Edit Przemcio
i skocz do działu z rozpiskami hehe
A w ogóle to skoro ma być parówka i armia 2x2222 ma 2 lordów to czemu chcesz 3 użyć w rozpisce solo. Ograniczenie Lordów dla 1 armii będzie w tej kwestii max 2.

A w ogóle to skoro ma być parówka i armia 2x2222 ma 2 lordów to czemu chcesz 3 użyć w rozpisce solo. Ograniczenie Lordów dla 1 armii będzie w tej kwestii max 2.
Klub Adeptus Mechanicus http://admech.club Warszawa, Okęcie, Al Krakowska
Sklep FGB Figurkowe Gry Bitewne http://fgb.club Warszawa, Zelazna 69A
Sklep FGB Figurkowe Gry Bitewne http://fgb.club Warszawa, Zelazna 69A
Robson było 7 takich Teamów (dwa 2 osobowe i pięc 1 osobowych).Robson pisze:Darek ile ostatnio było osób grających samemu?
Może tez być " zalecenie" grania w parach i armiana 4K musi być podzielna na dwie jak normalne 2 armie z sojuszu.
Opcji którą sugerujesz chcemy unikąć, bo zaprzecza idei grania armią na 4000+.
Na pewno nie będzie opcji grania 3 Lordami (max. 2) i pewnie ilość Speciali i Rarów na 4000+ taka sama (bądz nieco mniejsza) niż w armii 2x2000+. Myśle, że dobrym pomysłem jest opcja z zeszłego roku, że rozpiska singlowa musi być zatwierdzona przez Sędziego Głównego żeby nie było mega przegięć armii które już same z siebie są bardzo silne.Przemcio251 pisze:Hmmmm to jak w końcu jak 2222 x 2 składa się czy jak gram samemu można 4444 jako 4000+ i wywalić 3 lordów??:)
Jakie będą detale to właśnie dyskutujemy więc nie ma jeszcze ostatecznych decyzji.
- morgan10005
- Falubaz
Może wykminicie jakieś autorskie ograniczenia dla sojuszy pomiędzy TOP4-5 aby były dopuszczone, ale niekoniecznie przegietę
- swieta_barbara
- habydysz
Darek, zabroncie prosze DoW !!
A ja ponownie wspomnę o ograniczeniu do tylko 1 lorda na sojusz.
Mój smok rozwali to, a twój tamto... - nie, dziękuję
pozdrawiam
Furion
Mój smok rozwali to, a twój tamto... - nie, dziękuję

pozdrawiam
Furion
Myśle że przejdzie - obyswieta_barbara pisze:Darek, zabroncie prosze DoW !!

Hmm.Furion pisze:A ja ponownie wspomnę o ograniczeniu do tylko 1 lorda na sojusz.
Mój smok rozwali to, a twój tamto... - nie, dziękuję![]()
A czy czasem w parówkach nie chodzi o to byś brał to pod uwage, że możesz spotkać przeciwko sobie 2 smoki??
1 Lord na parówce sssie - już lepiej by Twoje pytanie zabrzmiało jakby zostało zmienione na powiedzmy:
A może max jeden Lord który ma więcej niż 2 magic level.
Ale to raczej też nie przejdzie.
Chyba ocipiałeś Barbaraswieta_barbara pisze:Darek, zabroncie prosze DoW !!

Na te pkt to przecież jak znalazł mengile i DoW w każdym sojuszu

Ech...
The wood hold peace for thos who desire it, but those who seek battle will find me...
The forest has as many eyes as leaves...
Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned
The forest has as many eyes as leaves...
Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned
I będziemy grać 7 godzin jedną bitwę?A ja ponownie wspomnę o ograniczeniu do tylko 1 lorda na sojusz.
Sorry, za jednego lorda na smoku wchodzą 3-4 oddziały, nad którymi trzeba poważnie pomyśleć. Dla niektórych 10 oddziałów na 2200 to za dużo, by ogarnąć w ciągu 2,5 h. I albo będziemy grać po 3 tury, albo bitwy w sobotę skończą się o 3 w nocy.
Warhammer Pro-Tip #2: If Purple Sun isn't winning the game for you, consider using it more.
Pierwszy raz od ETC 2006
musze przyznac jankielowi rację 
Zakaz DOW był rok temu, więc pewnie tak zostanie.

Zakaz DOW był rok temu, więc pewnie tak zostanie.
RIP
Ziemko pisze:Ja Robert Mrozek kajam się przed Wami wszystkimi, zrobiłem błąd, chcemy bardzo wygrać, ale nie zrobiliśmy tego umyślnie, padamy na kolana - WYBACZCIE
Ja jestem za 2,5+2,5 i Singiel na 5K(2 lordów) bez możliwości brania RoR i Dow ( tylko w armii DoW) na BP. Okrojenie topowych armii grających ze sobą.
kangur022 pisze: Ze niby czarodziejki są szpetne ?
dzikki pisze:Wypadki z kotłem się zdarzają ;] , nożem rytualnym można się skaleczyć jak się ofiara poruszy. Tudzież jakieś obmierzłe praktyki seksualne.
Kacpi 1998 pisze:te praktyki to chyba z użyciem cegły...