Pitka nie działa.Crane pisze:Są minotaury, jest wciąż magia shadowa no i jest Cygor
..chociaż pitka chyba nie działa na steam tanka...
Przeprowadź proszę symulację szarży minotaurów na STanka, bardzo proszę
pozdro
Moderator: Dibo
Pitka nie działa.Crane pisze:Są minotaury, jest wciąż magia shadowa no i jest Cygor
..chociaż pitka chyba nie działa na steam tanka...
przeprowadziłem symulację szarży 2 minotaurów (załóżmy, że jeden odpadł od strzelania itp.)Przeprowadź proszę symulację szarży minotaurów na STanka, bardzo proszę
Ach te uroki bycia ciągle głodnym .Mad Mike pisze:To nie wypali. Zanim wjedzie, to sytuacja ulegnie odwróceniu i tort będzie w środku Cezarakwaku pisze:nawet gdyby miał tam wjechać tort z Cezarym w środku.
Ach te uroki bycia ciągle głodnym .Mad Mike pisze:To nie wypali. Zanim wjedzie, to sytuacja ulegnie odwróceniu i tort będzie w środku Cezarakwaku pisze:nawet gdyby miał tam wjechać tort z Cezarym w środku.
jak przeżyją? przecież ostał się tylko jeden na 1 woundzie, co jeden minotaur może zrobić czemukolwiek co jest od niego liczebniejsze/większe? Wygląda na to że już lepiej ich podstawić pod szarżę ST niz samemu szarzowacSymulacja Infernala pokazała, że jednak nie są za dobre na czołg. Nawet jak przeżyją to odbijają się od ST także nie za fajnie.
...acha, nie wiem ile masz lat Św. Barbaro, patronko/patronie górników, ale ja mam 26 i nazywanie mnie "chłopcem" brzmi cokolwiek dziwnieA wiecie chlopcy,
No właśnie o to mi chodziło tylko źle się wyraziłem.Crane pisze:jak przeżyją? przecież ostał się tylko jeden na 1 woundzie, co jeden minotaur może zrobić czemukolwiek co jest od niego liczebniejsze/większe? Wygląda na to że już lepiej ich podstawić pod szarżę ST niz samemu szarzowac
Czyżby podstawki GW się kiepsko sprzedawały i trzeba zachęcić klienta do kupna zestawiku?This box set contains one metal Razorgor miniature. This 13-piece model is supplied with a 50mm square base.
No tak ,zapomnialem , wiec w sumie 6" S5 w reakcji na szarze nie jest takie zle Ciekawe czy mozna po s&s jeszcze normalnie odpowiedziec w hth czy nie (pewnie nie)Crane pisze:ale mają toporki wciążSzkoda ,ze "centaury" nie maja lukow ,ale coz , to nie jest armia gdzie liczy sie artyleria