Moja arrrmia lizarrrrdmenów
Moderator: Ziemko
Bardzo podobają mi się salamandry i skinki, mam mieszane uczucia, co do jezdzca... Wardancer zajmuje za dużo przestrzeni w nieodpowiednim miejscu, w sumie ciężko jest "ogarnąć" kompozycję... Fluffowo IMO też nie pasuje - Lizaki siedzą i bronią swego, a WE swego a tu naraz...
Fiolet na CO gryzie się z zielenią Saurusa, można spróbować innych odcieni... Koniec marudzenia (ale chciałem konstruktywnie ), cała armia prezentuje się ładnie... Szacuneczek
Fiolet na CO gryzie się z zielenią Saurusa, można spróbować innych odcieni... Koniec marudzenia (ale chciałem konstruktywnie ), cała armia prezentuje się ładnie... Szacuneczek
-
- Wałkarz
mi się wszystko podoba poza kolorem cold-onea. podziwiam za skinki - ja wysiadam przy jednym a co dopiero mówić o 40-stu
szacun
szacun
- Lutor Huss
- Pseudoklimaciarz
Extra malujesz aż ci zazdroszcze.Ale dlaczego cold one jest fioletowy?
Co do braku kolan... widzałeś kiedyś takie spodenki japońskich samurajów? Tam nawet dupy nie zobaczysz.
Fajne kolorowe skinki, ale jakoś tak dziwnie wygląda armia lizaków, bez saurusów
Kolejna armia z przyzwoitym TT.
- Aron_Banalny
- Masakrator
powtarzam się i mówiłem Ci juz w sklepie: szacunek za 5 ed gwardie, te figurki to magia