Nowy army book
Moderator: Gremlin
Re: Nowy army book
Posmialismy sie, pogadalismy.... starczy ofttopu, prawda?
Nie no, nie denerwujmy Bless'a, bo jeszcze nas pobanuje, da ostrzeżenia i tak dalej.Kalesoner pisze:Nie wiem, ale możemy o tym podyskutować.bless pisze:Posmialismy sie, pogadalismy.... starczy ofttopu, prawda?
Także możemy wrócić do tematu booka, a właściwie nie ma do czego, bo wszystko zostało powiedziane. Chyba, że chcecie znów pobawić się w życzenia co do nowej edycji
Pozdro
Tak sobie myślę, że gdyby pobanował Ciebie, Kalesonera, BigPasiaka, Runeprieta i mnie to potem mógłby z czystym sumieniem zamknać podforum
Pff, Ty myślisz, że tylko tymi 5cioma osobami to forum żyje? Przecież jest masa młodych graczy, dopiero co chłonących klimat wood elfów! A Ty im podforum chcesz zamykać...ksch pisze:Tak sobie myślę, że gdyby pobanował Ciebie, Kalesonera, BigPasiaka, Runeprieta i mnie to potem mógłby z czystym sumieniem zamknać podforum
Hm "młodzi gracze" troche to dziwnie brzmi, moze "niedoswiadczeni" byloby trafniejszym okresleniem, gdyz niestety ale mlody to ja juz nie jestem
Wracajac do tematu, to wie ktos moze dlaczego GW wydaje te booki w taki dziwny sposob? mianowicie chodzi mi o to ze wydaje booki np do 7 edycji kiedy owa edycja sie juz konczy. Poprostu duzo armi gra jakby bookiem wczesniejszym niz edycja. Booki sa jakos tam powiazane z okreslona edycja.
Wracajac do tematu, to wie ktos moze dlaczego GW wydaje te booki w taki dziwny sposob? mianowicie chodzi mi o to ze wydaje booki np do 7 edycji kiedy owa edycja sie juz konczy. Poprostu duzo armi gra jakby bookiem wczesniejszym niz edycja. Booki sa jakos tam powiazane z okreslona edycja.
Mylisz się. Wie w batlu się nie liczy. Zawsze pozostaniesz (nawet mają 60 lat) dzieciakiem, który bawi się w posuwanie żołnierzyków...Helkar pisze:Hm "młodzi gracze" troche to dziwnie brzmi, moze "niedoswiadczeni" byloby trafniejszym okresleniem, gdyz niestety ale mlody to ja juz nie jestem
Bo jak to powiedział ktoś z moich znajomych -> to nie jest normalne Także co najwyżej można być zdziecinniałym starcem.
A czemu tak GW wydaje booki - spytaj kogoś z GW
@Helkar – jak nie wiadomo o co chodzi to chodzi o pieniądze. GW jak każda firma ma przede wszystkim zarabiać, dlatego nie wydadzą wszystkich podręczników naraz – bo ich fabryka/i miałyby problem z wyprodukowaniem wszystkiego – musieli by powiększyć swoją moc przerobową i po kilku miesiącach wszystkich zwolnic po to by za dwa-trzy lata operacje powtórzyć. Więc żeby tego nie robić i produkcje mieć zawsze na równym poziomie to wszystko wydają po kolei, żeby sprzedaż była odpowiednia nowe armie najczęściej mają coś lepszego niż stare – inaczej kupowaliby je tylko ci którzy je lubią a nie wszyscy.
W związku z tym nie ma szans żeby się coś zmieniło bo tak jest wygodnie GW.
To tak w dużym skrócie.
W związku z tym nie ma szans żeby się coś zmieniło bo tak jest wygodnie GW.
To tak w dużym skrócie.
- Michał Archanioł
- Mudżahedin
co do 8 ed. to słyszałem ,że podręcznik ma wyjść czerwiec/lipiec tego roku, dodatkowo wydane zostaną ogry i tomb kingi w tym samym czasie .... elfy, krasie i chyba też bretka muszą poczekać...
z tych wszystkich wyliczeń wynika zatem, że nasz book wyjdzie ok kwietnia/maja 2011...
a tak BTW to jeśli armagiedon ma się dokonać w grudniu 2012 to zdążymy jeszcze pograć nowym bookiem...
z tych wszystkich wyliczeń wynika zatem, że nasz book wyjdzie ok kwietnia/maja 2011...
a tak BTW to jeśli armagiedon ma się dokonać w grudniu 2012 to zdążymy jeszcze pograć nowym bookiem...