Jakie chcecie zasady na WI???
Re: Jakie chcecie zasady na WI???
Hejka Jacku.
Wbrew pozorom, to nie jest takie proste, gdyż takie kwestie będziemy ustalać wspólnie w gronie Inkwizytor + MSWiA.
Natomiast na tę chwilę tendencje są na jakieś 2100, BP(możliwe drobne zmiany ze względu na format turnieju) natomiast nie mam jeszcze pojęcia ile PD czy DD, oraz jakie sojusze będą ograniczane i czy będą. Jak już pisałem to będziemy ustalać wspólnie w okolicach terminów pobazyliszkowych.
Pozdrawiam
Holan
Wbrew pozorom, to nie jest takie proste, gdyż takie kwestie będziemy ustalać wspólnie w gronie Inkwizytor + MSWiA.
Natomiast na tę chwilę tendencje są na jakieś 2100, BP(możliwe drobne zmiany ze względu na format turnieju) natomiast nie mam jeszcze pojęcia ile PD czy DD, oraz jakie sojusze będą ograniczane i czy będą. Jak już pisałem to będziemy ustalać wspólnie w okolicach terminów pobazyliszkowych.
Pozdrawiam
Holan
JarekK pisze:EJ HOLAN MAM TAKIE PYTANKO: czy możecie szybciej powiedziec na ile pkt gramy bo chcielibysmy przepróbować rozpiske i znaleźć słabe jej punkty i je naprawic
Pojedynek najgorszych pozdrowień. "Ej" i "Hejka" z błędnym adresatemHolan pisze:Hejka Jacku.

Ehhh
Jacku nie gorączkuj sie tak - do WI zostały ponad 2 miechy - zdążysz wszystko przetestować.
Co Ci da że powiem Ci że będą pkt: 2x 2100 i 1x 4200, jak gdy dojdzie do spotkania po bazylu okaze sie ze te pkt sssssą i zmienimy na 2x 2150 i 1x 4300.
Będziesz później mówił że miało być inaczejk itp.
Spokojnie - wszystko w swoim czasie - jeszcze ograniczeń nie znasz a już chcesz sprawdzać rozpe na wirtualne pkt :/
Jacku nie gorączkuj sie tak - do WI zostały ponad 2 miechy - zdążysz wszystko przetestować.
Co Ci da że powiem Ci że będą pkt: 2x 2100 i 1x 4200, jak gdy dojdzie do spotkania po bazylu okaze sie ze te pkt sssssą i zmienimy na 2x 2150 i 1x 4300.
Będziesz później mówił że miało być inaczejk itp.
Spokojnie - wszystko w swoim czasie - jeszcze ograniczeń nie znasz a już chcesz sprawdzać rozpe na wirtualne pkt :/
Słuchaj JAREK.JarekK pisze:NAZYWAM SIĘ JAREK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ZAPAMIETAJCIE TO SOBIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Cierpisz na ADHD czy za dużo kofeiny masz w ciele?
Uspokój się or GTFO!
The wood hold peace for thos who desire it, but those who seek battle will find me...
The forest has as many eyes as leaves...
Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned
Abandoned
Jarek dalem Ci do zrozumienia na forum lizakowym delikatnie , ze Twoje zachowanie jest nieodpowiednie , ale nie poskutkowalo. Nie obchodzi mnie czy piszesz z iphona czy nie wiadomo czego nieznajomosc neoetykiety i nieprzestrzeganie zasad forum groza banem , teraz dostajesz ostrzezenie.
Niech ktoś napisze, że JarekK to jego wielki forumowy żart, wkurwiające alter ego...błagam

Damn - tak myślałemJaniszek pisze:Przykro mi, to się dzieje naprawdę

Ha hahahahahahahahksch pisze:Niech ktoś napisze, że JarekK to jego wielki forumowy żart, wkurwiające alter ego...błagam![]()

The wood hold peace for thos who desire it, but those who seek battle will find me...
Abandoned
Abandoned