E tam, póki nie śmieci na całym forum (bo użytkownik D-Wens jest zbanowany) i ogranicza się do tego tematu, jest zabawnieKatylina pisze:A co do tego idioty...nie można naprawdę go zbanować? Nudne to się robi...
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
E tam, póki nie śmieci na całym forum (bo użytkownik D-Wens jest zbanowany) i ogranicza się do tego tematu, jest zabawnieKatylina pisze:A co do tego idioty...nie można naprawdę go zbanować? Nudne to się robi...
Już cały sztab hackerów siedzi nad tym forum i rozpracowuje, jak zrobić SQL injection dla tej wersji forum. W ciągu pięciu dni to rozpracują.
w naturze zapewneTomCio pisze: Ile im płacisz ?
w naturze zapewne![]()
No i wszystko jasneIncognito pisze:A kto powiedział, zę kiedy rozpracują, to ja odrazu uderzę? Nikt... Poza tym nadal demntuje plotki o tym, że to ja sprzedaję miejsce w reprezentacji polski WHB. Trojek najwyraźniej podjął jakieś działania bez uzgodnienia ich wcześniej z kierownictwem naszej organizacji i został oficjalnie wyrzucony za to. Odcinam się od tej sprawy.
Szczęść Slaaneshu.Incognito pisze:Już cały sztab hackerów siedzi nad tym forum i rozpracowuje, jak zrobić SQL injection dla tej wersji forum. W ciągu pięciu dni to rozpracują.
Kod: Zaznacz cały
//
// addslashes to vars if magic_quotes_gpc is off
// this is a security precaution to prevent someone
// trying to break out of a SQL statement.
//
if( !get_magic_quotes_gpc() )
{
if( is_array($HTTP_GET_VARS) )
{
while( list($k, $v) = each($HTTP_GET_VARS) )
{
if( is_array($HTTP_GET_VARS[$k]) )
{
while( list($k2, $v2) = each($HTTP_GET_VARS[$k]) )
{
$HTTP_GET_VARS[$k][$k2] = addslashes($v2);
}
@reset($HTTP_GET_VARS[$k]);
}
else
{
$HTTP_GET_VARS[$k] = addslashes($v);
}
}
@reset($HTTP_GET_VARS);
}
A gdyby nie wiedzieli od czego zacząć: http://www.google.pl/search?q=phpbb+2.0.22+exploit• phpBB: This application is up to date with the latest stable version.
- Version currently installed: 2.0.22
- Last stable version: 2.0.22
• Categories hierarchy: This application is up to date with the latest stable version.
- Version currently installed: 2.1.6d
- Last stable version: 2.1.6d
- Last dev. version: 2.1.6e
I to:Incognito pisze: Nie będę hakował konta, bo to nie jest zgodne z prawem naszego kochanego kraju. Poza tym dojdę do władzy drogą demokratycznych wyborów jak Adolf. Jeżeli nie boisz się konkurencji, to możesz mnie od banować, a jeżeli się boisz to pozostaw tak jak jest, bo ja lubię zakładać nowe konta.
Kampania wyborcza, jak rozumiem?Incognito pisze: Już cały sztab hackerów siedzi nad tym forum i rozpracowuje, jak zrobić SQL injection dla tej wersji forum. W ciągu pięciu dni to rozpracują.