Giery ON-line
Moderator: Zaklinacz Kostek
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
CS 1.6 nałogowo(przynajmniej godzinę dziennie) zapraszam wszystkich na ananas.no-ip.pl ,jeżeli nie jest włączony to najlepiej napiszcie do mnie to postawimy-4122124
DoW-kiedyś ,oj kiedyś .
Lineage 2-dosyć długo grałem ale chwilowo mam przerwę .
D2- grałem 2,5 roku .Chwilowo mam przerwę.
Cod z dodatkami, CoD2 -Kiedyś wymiatałem teraz już przestałem grać i raczej już nie wróce.
DoW-kiedyś ,oj kiedyś .
Lineage 2-dosyć długo grałem ale chwilowo mam przerwę .
D2- grałem 2,5 roku .Chwilowo mam przerwę.
Cod z dodatkami, CoD2 -Kiedyś wymiatałem teraz już przestałem grać i raczej już nie wróce.
- Shakin' Dudi
- Masakrator
STARCRAFT...w takie dni jak ten 10h too much! uzaleznia
a ja jestem niereformowalny, bo od wielu lat gram cały czas w to samo, czyli:
- HoM&M 3
- D2
- Faraon
a ostatnio znalazłem superancką niesamowicie wciągającą gierkę on-line
Desktop Tower Defence
http://www.handdrawngames.com/DesktopTD/
PS. UWAGA! poruszam zakazane słowo-tabu:
czy ktoś gra jeszcze w Tibię?
miałem kiedyś mała przygodę z ta grą i wszystkim odradzam...
- HoM&M 3
- D2
- Faraon
Desktop Tower Defence
PS. UWAGA! poruszam zakazane słowo-tabu:
czy ktoś gra jeszcze w Tibię?
miałem kiedyś mała przygodę z ta grą i wszystkim odradzam...
OoShinue pisze:fakt, że tibia jest niesamowicie grywalna, ale mnie zawsze wkurzało gdy jakiś idiota z wysokim levelem zabijał mnie dla zabawy i godziny skillowania szły na marne. natomiast przestałem grać po tym, jak okradziono mi domek...
<truepunk> powinni robic dwa niezalezne turnieje, dla pijacych i dla niepijacych
<truepunk> sorry, ale jak ja mam wygrac z zawodnikiem ktory cala noc spal i ani piwa nie wypil, jak ja ledwo stoje?
<truepunk> sorry, ale jak ja mam wygrac z zawodnikiem ktory cala noc spal i ani piwa nie wypil, jak ja ledwo stoje?
- FIFI (_!_)
- Chuck Norris
Od trzech lat gram w America's Army i cały czas na jednej mapie i wogle mi sie to nie nudzi POLECAM!!!
Teraz czekam na "Aion the tower of eternity" i Diablo 3
CZasami gram w CSa i w WoWa na prywatnych serwach ;p
Dwa lata temu byłem maniakiem MU i spędzałem całe wakacje na graniu i teraz tego załuje ;]
Teraz czekam na "Aion the tower of eternity" i Diablo 3
CZasami gram w CSa i w WoWa na prywatnych serwach ;p
Dwa lata temu byłem maniakiem MU i spędzałem całe wakacje na graniu i teraz tego załuje ;]
Marzenie wieluFIFI (_!_) pisze: Teraz czekam na (...) Diablo 3
<truepunk> powinni robic dwa niezalezne turnieje, dla pijacych i dla niepijacych
What??? Ja to przeszedłem w 20 minutShinue pisze:
Desktop Tower Defence
A sam gram w:
Battla*
i kiedyś w galaxywars na 1 i 2 serwerze, ale odechciało mi się grać jak najlepszy koleś na całym polskim galaxywars zaczął mnie ciągle atakować
* - chodzi o battle knight na 1 i 8 serwerze, a zacząłem w niego grać jak skończyłem na galaxywars, ale niedawno oddałem konta na obu serwerach mojej siostrze i ona teraz gra
Z gier online to ja grałem w:
Ragnarok- mmorpg, fajna i ciekawa gra, dzięki walkom gildii, wyprawom mvp (kupa ludzi na jakiegoś bosa potwora) i tym podobnym sprawom, expienie też jest dość przyjemne, muzyka w grze jest (nie jest wspaniała, ale lepszy rydz niż nic), grafika ładna
Dofus- fajna gra mmorpg, chodzi się normalnie, świat jest podzielony na małe mapki, walki są na tury; można wybierać profesje (prace) za które zarabia się kase w grze; jest wiele różnorodnych postaci, fajnie się gra, ale z P2P (czyli płatne konto) bo bez tego to kiepsko, nudno i wogóle
Tibia- chyba każdy zna; wkurzające jest jak ktoś mnie zabije, przyblokuje mi drogę ucieczki przed potworem; żałosne są już próby okradania przez 'sprytnych' graczy (kładzie na ziemie jakąś broń a jak ty położysz to ją zabiera szybko)
Knight Online- mmorpg 3D; dużo różnorodnych postaci do wyboru, fajan grafika, jakieś tam małe poboczne questy, ogólnie fajnie o ile gra się z kumplami i robi się jakieś wyprawy na większe potwory
Mu Online- też myślę że każdy zna; kiepski w tej grze jest wybór postaci (tylko 3 postacie), czasem fajnie w to pograć, ale za długo to mi by się nie chciało, bo by mi się znudziło, bo to dość monotonna gra
Rakion- mmorpg, akcja; taka zabijanka ,strzelanka, z elementami rpg (rozwój postaci), bardzo fajna, dynamiczna, dobra grafika, różnorodne opcje gry, ciekawe, różnorodne postacie
Shattered Galaxy- fajna strategia, dużo graczy, całkiem fajnie można sobie pograć, ale ja nigdy zbyt długo w to nie grałem więc więcej nie powiem (bo nie wiem).
Ragnarok- mmorpg, fajna i ciekawa gra, dzięki walkom gildii, wyprawom mvp (kupa ludzi na jakiegoś bosa potwora) i tym podobnym sprawom, expienie też jest dość przyjemne, muzyka w grze jest (nie jest wspaniała, ale lepszy rydz niż nic), grafika ładna
Dofus- fajna gra mmorpg, chodzi się normalnie, świat jest podzielony na małe mapki, walki są na tury; można wybierać profesje (prace) za które zarabia się kase w grze; jest wiele różnorodnych postaci, fajnie się gra, ale z P2P (czyli płatne konto) bo bez tego to kiepsko, nudno i wogóle
Tibia- chyba każdy zna; wkurzające jest jak ktoś mnie zabije, przyblokuje mi drogę ucieczki przed potworem; żałosne są już próby okradania przez 'sprytnych' graczy (kładzie na ziemie jakąś broń a jak ty położysz to ją zabiera szybko)
Knight Online- mmorpg 3D; dużo różnorodnych postaci do wyboru, fajan grafika, jakieś tam małe poboczne questy, ogólnie fajnie o ile gra się z kumplami i robi się jakieś wyprawy na większe potwory
Mu Online- też myślę że każdy zna; kiepski w tej grze jest wybór postaci (tylko 3 postacie), czasem fajnie w to pograć, ale za długo to mi by się nie chciało, bo by mi się znudziło, bo to dość monotonna gra
Rakion- mmorpg, akcja; taka zabijanka ,strzelanka, z elementami rpg (rozwój postaci), bardzo fajna, dynamiczna, dobra grafika, różnorodne opcje gry, ciekawe, różnorodne postacie
Shattered Galaxy- fajna strategia, dużo graczy, całkiem fajnie można sobie pograć, ale ja nigdy zbyt długo w to nie grałem więc więcej nie powiem (bo nie wiem).
Nie wiedziałem, że można grać w tyle gier narazPiotr3K pisze:Z gier online to ja grałem w:
Chyba, że w niektóre z gier które opisałeś wcale nie grasz
W tej chwili to z tych gier gram w Dofusa i Ragnaroka.
A opisałem wszystkie w które grałem wogóle.
Mając zainstalowanego Dofusa i Ragnaroka mogę zmieniać grę, co chwile jak jakaś mnie wystarczająco znudzi/wkurzy. Np. jak już mam dość tego czekania na moją turę w Dofusie to włączam Ragnaroka, a jak chce sobie w coś wolniejszego pograć to w Dofusa.
Poza tym więcej gram teraz w Ragnaroka, ale na Dofusie jeszcze na kilka dni mam opłacone konto to trzeba korzystać
A opisałem wszystkie w które grałem wogóle.
Mając zainstalowanego Dofusa i Ragnaroka mogę zmieniać grę, co chwile jak jakaś mnie wystarczająco znudzi/wkurzy. Np. jak już mam dość tego czekania na moją turę w Dofusie to włączam Ragnaroka, a jak chce sobie w coś wolniejszego pograć to w Dofusa.
Poza tym więcej gram teraz w Ragnaroka, ale na Dofusie jeszcze na kilka dni mam opłacone konto to trzeba korzystać