![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
![Twisted Evil :twisted:](./images/smilies/icon_twisted.gif)
![Laughing :lol:](./images/smilies/ng_lol.gif)
Moderator: Zaklinacz Kostek
OoShinue pisze:fakt, że tibia jest niesamowicie grywalna, ale mnie zawsze wkurzało gdy jakiś idiota z wysokim levelem zabijał mnie dla zabawy i godziny skillowania szły na marne. natomiast przestałem grać po tym, jak okradziono mi domek...
Marzenie wieluFIFI (_!_) pisze: Teraz czekam na (...) Diablo 3
What??? Ja to przeszedłem w 20 minutShinue pisze:
a ostatnio znalazłem superancką niesamowicie wciągającą gierkę on-line
Desktop Tower Defence
http://www.handdrawngames.com/DesktopTD/
Nie wiedziałem, że można grać w tyle gier narazPiotr3K pisze:Z gier online to ja grałem w:
Ragnarok- mmorpg, fajna i ciekawa gra, dzięki walkom gildii, wyprawom mvp (kupa ludzi na jakiegoś bosa potwora) i tym podobnym sprawom, expienie też jest dość przyjemne, muzyka w grze jest (nie jest wspaniała, ale lepszy rydz niż nic), grafika ładna
Dofus- fajna gra mmorpg, chodzi się normalnie, świat jest podzielony na małe mapki, walki są na tury; można wybierać profesje (prace) za które zarabia się kase w grze; jest wiele różnorodnych postaci, fajnie się gra, ale z P2P (czyli płatne konto) bo bez tego to kiepsko, nudno i wogóle
Tibia- chyba każdy zna; wkurzające jest jak ktoś mnie zabije, przyblokuje mi drogę ucieczki przed potworem; żałosne są już próby okradania przez 'sprytnych' graczy (kładzie na ziemie jakąś broń a jak ty położysz to ją zabiera szybko)![]()
Knight Online- mmorpg 3D; dużo różnorodnych postaci do wyboru, fajan grafika, jakieś tam małe poboczne questy, ogólnie fajnie o ile gra się z kumplami i robi się jakieś wyprawy na większe potwory
Mu Online- też myślę że każdy zna; kiepski w tej grze jest wybór postaci (tylko 3 postacie), czasem fajnie w to pograć, ale za długo to mi by się nie chciało, bo by mi się znudziło, bo to dość monotonna gra
Rakion- mmorpg, akcja; taka zabijanka ,strzelanka, z elementami rpg (rozwój postaci), bardzo fajna, dynamiczna, dobra grafika, różnorodne opcje gry, ciekawe, różnorodne postacie
Shattered Galaxy- fajna strategia, dużo graczy, całkiem fajnie można sobie pograć, ale ja nigdy zbyt długo w to nie grałem więc więcej nie powiem (bo nie wiem).