Skład na ETC 2010
Moderator: swieta_barbara
Niesprawiedliwe, gdyby było wiadomo wcześniej to nie grałbym na stegadonach i nie przerzucał sie na beasty ! Od nowego sezonuthurion pisze:zajebisty pomyslc4h10 pisze:Lepszym pomysłem jest wystawienie 8 aukcji na allegro, a kasa do podziału dla top 3 ))))
pozdr
Uczyl sie od CiebieRobson pisze:nie tłumacz się, po prostu jesteś słaby
Ja mam tylko jednego ucznia ><>
troche nie kumaty ale taki się po prostu urodził i nieźle skacze z 2 piętra
Crus poszło w kompensate za Lublin zeszłoroczny 3:17
tak czy inaczej wisisz mi jeszcze jednego solida
troche nie kumaty ale taki się po prostu urodził i nieźle skacze z 2 piętra
Crus poszło w kompensate za Lublin zeszłoroczny 3:17
tak czy inaczej wisisz mi jeszcze jednego solida
RIP
Ziemko pisze:Ja Robert Mrozek kajam się przed Wami wszystkimi, zrobiłem błąd, chcemy bardzo wygrać, ale nie zrobiliśmy tego umyślnie, padamy na kolana - WYBACZCIE
- szafa@poznan
- Rulzdaemon
Politykę w wyborze składu mogłoby rozwiązac Wam tylko jedno z dwóch rozwiązań:thurion pisze:i tu jest sedno sprawyRobson pisze:Przecież wybór składu na ETC to właśnie polityka.
pełen totalitaryzm - zwycięzca ligi dobiera sobie skład
albo:
ścisła technokracja - np. TOP3 ligi gra z automatu, a kapitan (TOP1, chyba że postanowi oddac to miejsce 2 lub 3mu) nominuje pozostałe 5 armii, i grają najlepsi w sezonie tymi armiami (czy to wybrani wg rankingu ligi, czy tak jak w zeszłym roku - najlepszy, z załozeniem że drugi może rzucić mu wyzwanie).
pozdro
Beasts of Chaos - circa 5k
Warriors of Chaos - circa 5k
Daemons of chaos - circa 3,5k
kapitan tez zawsze będzie z jakiejś opcji politycznej
RIP
Ziemko pisze:Ja Robert Mrozek kajam się przed Wami wszystkimi, zrobiłem błąd, chcemy bardzo wygrać, ale nie zrobiliśmy tego umyślnie, padamy na kolana - WYBACZCIE
- szafa@poznan
- Rulzdaemon
Mozesz wyeliminowac polityke w tym sensie, że podczas wyboru składu kapitan moze miec wyjebane na politykę, i brac kogo chce, a nie jak przy wyborze TOP3 - "wezmę kazia jak pozwolicie żeby zenek tez pojechał". A że kapitan moze wybierac samych swoich i jest politycznie uwarunkowany - życie
2 - może i wybór będzie polityczny ("wybieram bestie żeby szafa mogł pojechac jak wklepie stasia"), ale przynajmniej każdy kandydat ma kontrkandydata, i jak crus jednak na farcie i dobrych rzutach zmaskuje szafe to plan spali na panewce
2 - może i wybór będzie polityczny ("wybieram bestie żeby szafa mogł pojechac jak wklepie stasia"), ale przynajmniej każdy kandydat ma kontrkandydata, i jak crus jednak na farcie i dobrych rzutach zmaskuje szafe to plan spali na panewce
a jak bylo w zeszlym roku? nieoficjalnie nazywanym rokiem szatanskiego hardkoruszafa@poznan pisze: ale przynajmniej każdy kandydat ma kontrkandydata, i jak crus jednak na farcie i dobrych rzutach zmaskuje szafe to plan spali na panewce
Widzę, że macie problemy, tak więc przyjdę wam z pomocą. Ciągłe spory źle wpływają na środowisko, tak więc uważam że skład stworzony z dwóch zaprzyjaźnionych klubów (ze środka stawki) będzie idealnie reprezentował nasz piękny kraj. Jako kluby wytypowałem XIII Kohorte oraz BWT. Bo jakieś kolesiostwo musi być.
Kapitana jako takiego nie ma, żeby nie siać dalszego fermentu, a ułożenie zawodników jest całkowicie przypadkowe.
1. Liz - Ziemko, bo jest barmanem
2. Dwarfy - MAti, bo nikt inny tej armii nie ogarnie
3. Woch - Gajowy, bo ksywka mówi sama za siebie
4. WE - Pasiak, bo ktoś musi mieć ciśnienie na granie w tym składzie
5. HE - Kreol oraz ja, bo we dwóch może ogarniemy się, żeby grać
6. Ogry - Pająk, żeby czymś jechał
7. DE - Loki, bo taka impreza jak ETC wymaga dwóch barmanów
8. Doch - Malin, bo jest ucieleśnieniem Slaanesha na Ziemi.
Myśle, że ten skład ma realne szanse na nie jechanie, ale zawsze warto pomarzyć.
Tak w kwestii waszych przepychanek.
Kapitana jako takiego nie ma, żeby nie siać dalszego fermentu, a ułożenie zawodników jest całkowicie przypadkowe.
1. Liz - Ziemko, bo jest barmanem
Myśle, że ten skład ma realne szanse na nie jechanie, ale zawsze warto pomarzyć.
Tak w kwestii waszych przepychanek.
- szafa@poznan
- Rulzdaemon
W zeszłym roku była jedna "drobna" róznica - kapitan był wybrany w 100% "politycznie", a nie "technokratycznie"thurion pisze:a jak bylo w zeszlym roku? nieoficjalnie nazywanym rokiem szatanskiego hardkoruszafa@poznan pisze: ale przynajmniej każdy kandydat ma kontrkandydata, i jak crus jednak na farcie i dobrych rzutach zmaskuje szafe to plan spali na panewce
Żeby nie było że mam coś do Sławnego Bretońskiego Rycerza - uważam że skład był zajebisty i świetnie pocisnął, tak tylko oceniam z perspektywy czasu
może i wybór będzie polityczny ("wybieram bestie żeby szafa mogł pojechac jak wklepie stasia"), ale przynajmniej każdy kandydat ma kontrkandydata, i jak crus jednak na farcie i dobrych rzutach zmaskuje szafe to plan spali na panewce
co byś nie wymyślił znajdzie się sposób, żeby to obejść
system pojedynków, czy turnieju w stylu play off - jest w sprawiedliwy ale niepraktyczny. co jeśli gracz z nr 4 w rankingu nie zechce grać ze swoim oponentem z nr 5 - bo nie ma np. ani ochoty ani czasu -ale uważa, że skoro jest wyżej w rankungu to powinien jechać.
co byś nie wymyślił znajdzie się sposób, żeby to obejść
system pojedynków, czy turnieju w stylu play off - jest w sprawiedliwy ale niepraktyczny. co jeśli gracz z nr 4 w rankingu nie zechce grać ze swoim oponentem z nr 5 - bo nie ma np. ani ochoty ani czasu -ale uważa, że skoro jest wyżej w rankungu to powinien jechać.
Fajny skład, dla mnie mógłby Nas reprezentować...1. Liz - Ziemko, bo jest barmanem
tylko nie jestem pewien, czy już w tym roku odbędzie się "para-etc" może w przyszłym
RIP
NiceRobson pisze:Fajny skład, dla mnie mógłby Nas reprezentować...1. Liz - Ziemko, bo jest barmanem
tylko nie jestem pewien, czy już w tym roku odbędzie się "para-etc" może w przyszłym
Robson zazdroscisz bo Ciebie ani do normalnego , ani do para nia chcaRobson pisze:Fajny skład, dla mnie mógłby Nas reprezentować...1. Liz - Ziemko, bo jest barmanem