![Laughing :lol2:](./images/smilies/icon_lol.gif)
![Cool 8)](./images/smilies/icon_cool.gif)
Moderator: swieta_barbara
Niesprawiedliwe, gdyby było wiadomo wcześniej to nie grałbym na stegadonach i nie przerzucał sie na beasty ! Od nowego sezonuthurion pisze:zajebisty pomyslc4h10 pisze:Lepszym pomysłem jest wystawienie 8 aukcji na allegro, a kasa do podziału dla top 3))))
Uczyl sie od CiebieRobson pisze:nie tłumacz się, po prostu jesteś słaby
Ziemko pisze:Ja Robert Mrozek kajam się przed Wami wszystkimi, zrobiłem błąd, chcemy bardzo wygrać, ale nie zrobiliśmy tego umyślnie, padamy na kolana - WYBACZCIE
Politykę w wyborze składu mogłoby rozwiązac Wam tylko jedno z dwóch rozwiązań:thurion pisze:i tu jest sedno sprawyRobson pisze:Przecież wybór składu na ETC to właśnie polityka.
Ziemko pisze:Ja Robert Mrozek kajam się przed Wami wszystkimi, zrobiłem błąd, chcemy bardzo wygrać, ale nie zrobiliśmy tego umyślnie, padamy na kolana - WYBACZCIE
a jak bylo w zeszlym roku? nieoficjalnie nazywanym rokiem szatanskiego hardkoruszafa@poznan pisze: ale przynajmniej każdy kandydat ma kontrkandydata, i jak crus jednak na farcie i dobrych rzutach zmaskuje szafe to plan spali na panewce
W zeszłym roku była jedna "drobna" róznica - kapitan był wybrany w 100% "politycznie", a nie "technokratycznie"thurion pisze:a jak bylo w zeszlym roku? nieoficjalnie nazywanym rokiem szatanskiego hardkoruszafa@poznan pisze: ale przynajmniej każdy kandydat ma kontrkandydata, i jak crus jednak na farcie i dobrych rzutach zmaskuje szafe to plan spali na panewce
Fajny skład, dla mnie mógłby Nas reprezentować...1. Liz - Ziemko, bo jest barmanem
2. Dwarfy - MAti, bo nikt inny tej armii nie ogarnie
3. Woch - Gajowy, bo ksywka mówi sama za siebie
4. WE - Pasiak, bo ktoś musi mieć ciśnienie na granie w tym składzie
5. HE - Kreol oraz ja, bo we dwóch może ogarniemy się, żeby grać
6. Ogry - Pająk, żeby czymś jechał
7. DE - Loki, bo taka impreza jak ETC wymaga dwóch barmanów
8. Doch - Malin, bo jest ucieleśnieniem Slaanesha na Ziemi.
NiceRobson pisze:Fajny skład, dla mnie mógłby Nas reprezentować...1. Liz - Ziemko, bo jest barmanem
tylko nie jestem pewien, czy już w tym roku odbędzie się "para-etc" może w przyszłym
Robson zazdroscisz bo Ciebie ani do normalnego , ani do para nia chcaRobson pisze:Fajny skład, dla mnie mógłby Nas reprezentować...1. Liz - Ziemko, bo jest barmanem
tylko nie jestem pewien, czy już w tym roku odbędzie się "para-etc" może w przyszłym