Amatorska galeria Leśnych Elfów 23.05.10. (Czarodziejka)
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Re: Amatorska galeria Leśnych Elfów
Cieniowanie takie sobie ale kolorek bardzo fajny."Druciak" na razie mało widać,
postawa jak dla mnie bardzo dynamiczna mam nadzieję że będzie lekko
pochylony i wsparty na łapie.
postawa jak dla mnie bardzo dynamiczna mam nadzieję że będzie lekko
pochylony i wsparty na łapie.
dokładnie
Tylko nie wiem czy zrobić tak ze on tak jakby robi te swoje korzonki ( czyli łapa tak konar drzewa ) czy moze że wali pieścią w ziemie
Tylko nie wiem czy zrobić tak ze on tak jakby robi te swoje korzonki ( czyli łapa tak konar drzewa ) czy moze że wali pieścią w ziemie
... And then God said 'Let metal bands have the most insanely awesome, twisted, kickass music videos known to man'.
And Satan said 'That's what I was thinking'.
Dobra treeman jakos idzie a i WR jakoś się robią
załączam zdjęcia i jak zwykle prosze o trafne i pomocne uwagi
WR
Treeman
załączam zdjęcia i jak zwykle prosze o trafne i pomocne uwagi
WR
Treeman
... And then God said 'Let metal bands have the most insanely awesome, twisted, kickass music videos known to man'.
Treeman jak dla mnie zbyt mało "drzewiasty" Pracuj dalej!
Jak dla mnie też mam nadzieje że końcowy efekt będzie zadowalający kiedy już będę jedynie go wykańczał
PS jak WR ??
PS jak WR ??
Mogę ci dać korki jak chceszkubon pisze:Jak dla mnie też mam nadzieje że końcowy efekt będzie zadowalający kiedy już będę jedynie go wykańczał
PS jak WR ??
Co do WR: cieńsze wałeczek tych pnączy rób - takie cieniutkie i więcej ich. Do tego miłe byłyby listków ;> Płaszcz mogłeś gęściej podłubać. Ogólnie to za mało jeszcze dzicy są. Pracuj!
Tak tylko nie próbuj udzielać mi korków z flufu mojej armi pozatym kto powiedział ze na pnączach muszą być liscie Pozatym specjalnie zostawiłem tak grube włosie na płaszczykach bo chciałem zeby to futro było takie bardziej bęste
Ja do swojej armii zrobiłem taką konwersje juz jakis czas temu z tym że nie jest to tania wersja bo trzeba kupić box driadek i gladów.
Tak zamierzam zrobić następna 5 Koniki już mam a driadki juz się wysyłają
A tak w ogóle to za konwensje bo ci b.fajnie wyszło
A tak w ogóle to za konwensje bo ci b.fajnie wyszło
Jak widać troszkę mu przybyło - szczególnie na nogach
Mam zamiar przynajmniej częściowo skończyc go do piątku ( częściowo czyli żeby chociaż był cały tylko może bez szczegółów) ponieważ jest turniej, lecz zanim przystąpie do dalszej pracy chcę znać waszą opinię i rady - to drugie szczególnie dla mnie ważne a dokładniej chodzi mi o rady dotyczące lewej łapy
Przecież to z GSem to nie jegoLenart pisze:Jeszcze co do konwersji wildów. Uważam że całkiem zgrabnie idzie ci rzeźbienie green stuffem, ale tułowia są za małe w stosunku do reszty;/ ogólnie pomysł troszkę oklepany, ale wykonanie super!!! tylko te korpusy
Co to za masa ktorej używasz? miejsca gdzie rzeźbiłeś wyglądają na dość poszarpane. Zastanawiam się czy to zamierzony efekt czy kwestia masy. Co do pozy to proponowałbym jedną reke unieść do góry i lekko rozstawić nogi, tak żeby poza tworzyła złudzenie ruchu.