Pare noobowskich pytań.
Moderator: Afro
Re: Pare noobowskich pytań.
Takie pytanie... Co sądzilibyście o wystawieniu na 2k dwóch dużych Rhinoxów z warbannerem? Ma to to szansę się spłacić? Mam akuratnie punkty w rozpie na kolejnego dużego.
EDIT:
Albo inna opcja, zamiast takiej dwójki wystawić czwórkę Maneatersów z Muszkietami i HA . Chciałbym poznać wasze zdanie, zanim zacznę kupować jakieś Rare'y dla armii .
EDIT:
Albo inna opcja, zamiast takiej dwójki wystawić czwórkę Maneatersów z Muszkietami i HA . Chciałbym poznać wasze zdanie, zanim zacznę kupować jakieś Rare'y dla armii .
kubencjusz pisze:Młody. Było powiedziane czwartek. Spójrz na kalendarz. Spójrz na ten post. Spójrz jeszcze raz na kalendarz. Dziś nie jest czwartek. Siedzę na koniu.
- FIFI (_!_)
- Chuck Norris
ale zawsze bronią cie przed fear outnumberem wyrzucenie 2x1na breaku
bohater korzystający z jednorecznej broni magicznej (typu sword of might, bitting blade) i używający iron fista NIE dostaje dodatkowego ataku w walce wrecz ale moze go uzywac jako tarczy?
- Oni No Maćko
- Chuck Norris
bez BP też można tak go używać
dobra chyba sam już sobie odpowiedziałem na pytanie... Iron fist jest traktowany jako additional hand weapon or shield in cc(BP zmienia tylko to ze jako shield nie działa tylko w cc) a nie mogę używać magicznej broni i dodatkowej broni... w związku z tym mogę z niego korzystać tylko i wyłącznie jako shielda...
- Drakkainen
- "Nie jestem powergamerem"
No to ja trochę zmienie temat a mianowicie zastanawiam sie nad tym jaką armię zacząc zbierac sa 2 opcje Bretonnia i Ogry obie z tych armii mi sie podobają .Bretonnia jest lepsza ale może znajdziecie coś co przekona mnie do ogrów proszę o pomoc w tym wyborze może ktoś z Was gra obiema tymi armiami wiec powie mi którą gra Mu sie lepiej
Pozdro
Pozdro
- Drakkainen
No to inne pytanie która armia jest tańsza w zł? Bo z tym to mam największy problem mam do wydania 500zł co musiałbym kupic do Ogrów ?? bo do bretki już wiem i wiem ile pkt mnie to wyjdzie.
- Drakkainen
A napiszesz co w niej masz ??
Chyba ogry są tańszę, mają drogie w pkt/tanie w zł jednostki. No jeśli chcesz mieć mocną rozpe to:
-batalion
-dodatkochych ironów
-bochaterów(ew. zrobić konwersję)
-jakiś ludorzerców(jw.)
Może 2 bataliony? Część byków by poszła do przeróbki
-batalion
-dodatkochych ironów
-bochaterów(ew. zrobić konwersję)
-jakiś ludorzerców(jw.)
Może 2 bataliony? Część byków by poszła do przeróbki
- Drakkainen
Myślałem nad :
Batalion
Army Book (podstawa)
Tyrant (ew jakas konwersja)
Butcher (tego woel kupic od gw)
Ironguts
i wychodzi 500zł
Batalion
Army Book (podstawa)
Tyrant (ew jakas konwersja)
Butcher (tego woel kupic od gw)
Ironguts
i wychodzi 500zł
- Drakkainen
Na Tyranta to mam nawet już pomysł ale 2 bullsów sie pozbywam wiec zostaje 4 tylko a Tyranta i 2 butcherów to chyba nie bd wystawiał na rozpie 1300pkt i 3 boh to przesada chyba. Potem napewno sobie dokupie