przyczajony Incognito, ukryta sraka!Zawsze Przyczajony
Incognito
![Laughing :lol:](./images/smilies/ng_lol.gif)
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
W gaciachNehan pisze:przyczajony Incognito, ukryta sraka!Zawsze Przyczajony
Incognito
Hyyy, straszne. To ile nam zostało czasu ?To nie było kłamstwo, powiedziałem że JA nie będę hackował konta. Jak widzisz zajmuje się tym ktoś inny.
Woda w klozecie przewyższa twój intelekt.A ja czekam na ciętą ripostę Skavenblight, bo coś mi się wydaje, że tylko tak powiedziała, nie wiedząc za bardzo co odpowiedzieć. Po avatarze nie wygląda na taką co mogła by mnie przewyższyć intelektem, ale cóż, może się mylę...
Po avatarze to i Ty nie wyglądasz... na jakikolwiek intelekt.Incognito pisze:A ja czekam na ciętą ripostę Skavenblight, bo coś mi się wydaje, że tylko tak powiedziała, nie wiedząc za bardzo co odpowiedzieć. Po avatarze nie wygląda na taką co mogła by mnie przewyższyć intelektem, ale cóż, może się mylę...
E tam, ja tu tylko sprzątam.Incognito pisze:Tomash: To fachowcy, znają się na swojej robocie, przynajmniej tak dobrze jak ty na swojej.
Strona główna. Czy nie dałoby się wymienić owych piętnastu punktów na coś bardziej materialnego?Zox pisze:Pytanie za 15pkt, kto powie z której części forum zostało wzięte źródło?
Jako niezarejestrowany i tak może tylko tutaj pisać. Na szczęścieOddajcie mu konto z możliwością pisania tylko w tym temacie
Jak przyjedziesz na tegoroczny Wielki Miecz to myślę że dałoby radę - tylko musiałbyś przypomniećDusiołek pisze:Czy nie dałoby się wymienić owych piętnastu punktów na coś bardziej materialnego?![]()
Przepraszam za multi post ale nie mogłem się powstrzymać....Incognito pisze:A ja czekam na ciętą ripostę Skavenblight, bo coś mi się wydaje, że tylko tak powiedziała, nie wiedząc za bardzo co odpowiedzieć. Po avatarze nie wygląda na taką co mogła by mnie przewyższyć intelektem, ale cóż, może się mylę...