miłośnicy sera 1500
miłośnicy sera 1500
skaven 1500
plague priest-plague furnance,flail,scrying stone,2lvl,shadow magnet trinkiet[334]
elektryk-rakieta,condeser,2lvl[150]
elektryk-2xscroll,2lvl[150]
21slaves-m[44]
21slaves-m[44]
5gr/1pm[23]
5gr/1pm[23]
26plague monks-fcg,storm banner[257]
7censerów[112]
7censerów[112]
abomka-spikesy[250]
=1499
pd=8
dd=5 i 2scrole
jutro gram przeciwko DE co o tym myślicie?
plague priest-plague furnance,flail,scrying stone,2lvl,shadow magnet trinkiet[334]
elektryk-rakieta,condeser,2lvl[150]
elektryk-2xscroll,2lvl[150]
21slaves-m[44]
21slaves-m[44]
5gr/1pm[23]
5gr/1pm[23]
26plague monks-fcg,storm banner[257]
7censerów[112]
7censerów[112]
abomka-spikesy[250]
=1499
pd=8
dd=5 i 2scrole
jutro gram przeciwko DE co o tym myślicie?
- Deliberitus886
- Mudżahedin
A może weź Ratogry jakieś 3 -5 miechów temu w 3 rozniosły mi 30 pikinierów DoW . Mają chyba strach to się może przydać ,Albo tych szczurzych muszkieterów .
Widzę Wszystko
Nie ma to jak dobra rada poparta dużym doświadczeniem i szczegółową znajomością tematu
A od siebie powiem tyle: wydaje mi się kiepskim pomysłem branie piecyka, szczególnie na DE (nawet z -1 do hita). O wiele bardziej wszechstronne będzie wzięcie 3 elektryków i naparzanie błyskawic z 2 kości + scorcha (minimalizowanie działania hoteka) Do tego duże klocki clanratów (25-30) które ciężko będzie spanikować.
Stoisz tym wszystkim, elektrykami naparzasz błyskawice, abomką i censerami wyciągasz shadów z lasu i kosisz BG, a reszta oddziałów to mięso armatnie służące do odginania szarży i starające się za wszelką cenę utrzymać magów przy życiu
A od siebie powiem tyle: wydaje mi się kiepskim pomysłem branie piecyka, szczególnie na DE (nawet z -1 do hita). O wiele bardziej wszechstronne będzie wzięcie 3 elektryków i naparzanie błyskawic z 2 kości + scorcha (minimalizowanie działania hoteka) Do tego duże klocki clanratów (25-30) które ciężko będzie spanikować.
Stoisz tym wszystkim, elektrykami naparzasz błyskawice, abomką i censerami wyciągasz shadów z lasu i kosisz BG, a reszta oddziałów to mięso armatnie służące do odginania szarży i starające się za wszelką cenę utrzymać magów przy życiu
zwolnijcie trochę...to 1500pts.na samym strzelaniu kolo nie zagra bo już tak grał i cóż storm banner przez 2tury zrobił swoje a reszta to czysta rzeźnia myślę że mój przeciwnik chciałby choć raz zagrać przeciwko furmance w combacie elfy nie mają nic do powiedzenia tylko strzelanie... ale cóż elfy wystawią na te punkty na pewno nie MMM więc mogę grać spokojnie
a co do rat ogrów to lepsi są censerzy więcej ataków i testy tafa.
a do clanratów nie jestem przekonany
pochwale się wynikami.
i jeszcze jedno co oprócz repetek ściąga mi furmanke? przy włączonym storm banerze? i z -1do hita?repetka musi się nieźle spocić żeby coś zrobić
a co do rat ogrów to lepsi są censerzy więcej ataków i testy tafa.
a do clanratów nie jestem przekonany
pochwale się wynikami.
i jeszcze jedno co oprócz repetek ściąga mi furmanke? przy włączonym storm banerze? i z -1do hita?repetka musi się nieźle spocić żeby coś zrobić
Główne ryzyko jest takie, że zbyt szybko wyłączy Ci się stormbanner. Wtedy shadzi i bolce powinny dać sobie radę z furmanką. Oczywiści, jeżeli twój przeciwnik nie gra na totalnym gejowisku (a ostatnio ciągle takie spotykam) tylko bardziej idzie do CC, to jak najbardziej można wystawić furmankę. W końcu co jak co, ale w walce robi rzeźnie, zwłaszcza jak trafi na mięciutkie elfiki z T3
-
- Masakrator
Ale oklepana rozpa.
Wywal 2lvl z PP. I tak gówno poczaruje, bo 3/4 czarów ma za wysoki cv/za mały zasięg.
Wywal 2lvl z PP. I tak gówno poczaruje, bo 3/4 czarów ma za wysoki cv/za mały zasięg.
Z tego co wyczytałem w AB, to furmanka nie uciekaMarcins pisze:ja będę się pakował furmanką do kombatu to wystarczy a jeżeli ucieknie
No dobrze powiedzianewarkseer pisze:Co wy ludzie chłopakowi w głowie mieszacie. On ma przecież 100% skuteczność przeciw DE Tylko obwieścił publicznie fakt czym przeciwnik zbierze od niego kolejne baty
I tu własnie wychodzi jak dobrze znasz się na DE i na Skv.
pzdr.
pzdr.
kangur022 pisze: Ze niby czarodziejki są szpetne ?
dzikki pisze:Wypadki z kotłem się zdarzają ;] , nożem rytualnym można się skaleczyć jak się ofiara poruszy. Tudzież jakieś obmierzłe praktyki seksualne.
Kacpi 1998 pisze:te praktyki to chyba z użyciem cegły...
oj tam oj tam! po prostu plewnie zagrał...
z kim grałeś??
z kim grałeś??
https://idefly.pl - robimy koszulki, bluzy itd dla klubów!
Wojciech pisze:oj tam oj tam! po prostu plewnie zagrał...
z kim grałeś??
Zastanawiam się czy to jest mówione z ironią czy całkowicie serio, mimo braku jakichkolwiek informacji o przebiegu bitwy a nawet o rozpisce DE. Mniejsza o to.
Marcins, mogłeś troszke doprecyzować, zwłaszcza że abominacja odrodziła się z 5 woundami, i zginęła dwa razy. Rzeczywiście furmanka nietknięta PRAWIE (mowie prawie dlatego że priest poleciał, połowa monków też) no i fakt faktem, przez to odrodzenie nie bylo realne dorwac się do furmanki.