Pytania wszelakie ... ;)
Moderator: JarekK
Re: Pytania wszelakie ... ;)
Popieram kotleta, ja swojemu daje spell familiar, scroll, ES ;]
Release the Przemcio!
do tego atak od ognia. no i na duze pkt IG, chociaz ilekroc mi wyszedl to na hity rzucalej jakies 3-6 a nia sile 5-8, wiec bez rewelacji jak na 5 kosci... a i +1 do casta tez robi swoje.
Byłoby afrontem nie napić się z FRONTEM!
"Nie ma innych armii w WFB. Jest WoCh i są zbiory proxów na zasadach wochu prowadzone przez graczy nie mających jaj żeby grać WoChem oficjalnie!"
Szczur22
"Nie ma innych armii w WFB. Jest WoCh i są zbiory proxów na zasadach wochu prowadzone przez graczy nie mających jaj żeby grać WoChem oficjalnie!"
Szczur22
- Infernal Puppet
- Masakrator
Obie magie są miłe, sporo zależy od przeciwnika. Ogólnie nurglowa jest lepsza ( bo snajperka, regenka i "trądzik" to bardzo przydatne czary ), ale tzeenthowa też nie jest w kij dmuchał, gateway jest bardzo dobry, podobnie jak pandemonium i mały pocisk.
Ach te uroki bycia ciągle głodnym .Mad Mike pisze:To nie wypali. Zanim wjedzie, to sytuacja ulegnie odwróceniu i tort będzie w środku Cezarakwaku pisze:nawet gdyby miał tam wjechać tort z Cezarym w środku.
Cze
Mam takie pytanie: Jak wygrać z DE na 500 pkt? Dzisiaj grałem, lecz najbardziej doskwierały mi kusze i BG. CZy macie jakieś sposoby na nich? Jak skutecznie z nimi walczyć?
Pozdrawiam ;p
Mam takie pytanie: Jak wygrać z DE na 500 pkt? Dzisiaj grałem, lecz najbardziej doskwierały mi kusze i BG. CZy macie jakieś sposoby na nich? Jak skutecznie z nimi walczyć?
Pozdrawiam ;p
BLOOD FOR THE BLOOD GOD!!
SKULLS FOR THE SKULL THRONE!!
MILK FOR MY KHORNE FLAKES!!
A co miałeś na te 500 punktów?
"Three things make the Empire great: faith, steel and gunpowder".
- Magnus the Pious
- Magnus the Pious
No, nie inaczej !!!Dymitr do Lohosta pisze:Wrocław nie jest częścią Śląska, który jest powszechnie rozumiany jako Górny Śląsk, geograficzny matole
Niestety rozpiska była słaba, a dokładnie graliśmy na 600, miałem błogosławianego boha, z tarczą, glewią rozkładu i z nurglem,12 wojów,fcg, chorągiew rozkoszy nurgle, około 8 ogarów czystych,8 ogaró też czystych i 5 maruderów konno ;p Kusze rozwaliły ogary w 2 tury nie było po nich śladu, konnych zawalili korsarze, a wojowie bili 4 tury i to oni najwięcej urżeneli...Nie mam żadnego pomysłu na rozpę, była to moja pierwsza bitwa...
BLOOD FOR THE BLOOD GOD!!
Spróbuj tak, będziesz miał szybką i manewrową rozpę, a i jej trzon dobrze opancerzony. Bohatera daj na konia, warriorów zmień na 5 rycerzy, ogary wystaw 3x5, a nie 2x8. Do tego zyskujesz dodatkowy oddział do zasłaniania. Nie martw się ogary są od tego żeby ginęły, tak samo jak konne marudy, bo to śmieci.
"Three things make the Empire great: faith, steel and gunpowder".
- Magnus the Pious
- Magnus the Pious
No, nie inaczej !!!Dymitr do Lohosta pisze:Wrocław nie jest częścią Śląska, który jest powszechnie rozumiany jako Górny Śląsk, geograficzny matole
knightow wez z mon i bor ;P wtedy sa gieci... kusze nie bola i w ogole. 2x5 psy na te pkt wystarcza, maruderom konnym daj mos i flaile, beda straszyc. hero najlepiej chyba na sprezyne ew konia, daj mu ES i slome, to wystarczy na te pkt.
btw przyzwyczaj sie ze ta armia jest do malych wygranych i remisow w najlepszym wypadku chociaz na male pkt maj potencjal
btw przyzwyczaj sie ze ta armia jest do malych wygranych i remisow w najlepszym wypadku chociaz na male pkt maj potencjal
Byłoby afrontem nie napić się z FRONTEM!
Szczur22
Szczur22
Na male punkty moglbys brac 2 oddzialy po 5 konnych marud khorna z flailami, jak w cos wpadna to rozniosa, sila uderzenia jak u knightow, a o ile tansi, no i musisz czyms zapchac core
Mam pytanie odnośnie trolli. Wymiotując na oddział przeciwnika trolle atakują wszystkie modele z którymi się stykają?
"...każdy model trolla w kontakcie z podstawką modelu przeciwnika może zadać jedno automatyczne trafienie o sile 5..."
"...każdy model trolla w kontakcie z podstawką modelu przeciwnika może zadać jedno automatyczne trafienie o sile 5..."
"Żaden plan bitwy nie przetrwa kontaktu z wrogiem, plan operacji wygląda świetnie do pierwszego kontaktu z nieprzyjacielem"
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt: