![Shocked :shock:](./images/smilies/icon_eek.gif)
Fajnie by się grało taką wielką bitwę tym wszystkim, pewnie tak z tydzień by to zajęło...
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
hmm... ja mam krasnoludów na jakieś 12-13k punktów, w tym większośc to 6, 5, 4, 3 ed i myślałem, że to nie jest jakaś wyjątkowa kolekcja. Ale po Twoim poście awansuje do skali europejskiejIce-T pisze:
Co do samej kolekcji Krasnali to podejrzewam że mój kuzyn będize miał chyba jedna z lepszych w europie a z tego co wiem to napewno w polsce. Armijka na jakieś 10-12k(bo nie licze klonów) gdzie żaden oddział się nie powtarza i to takie modele których nigdy nie widziałem. BTW sprzedaje teraz modele które się powtarzają na allegro (dosłownie na kg mam ich do sprzedania) wiec można wyrwać niezłe rarytasy jak np. Krasnali templariuszy
fuck yeahIce-T pisze:jeżeli rakso masz kolekceje kraśków od V ed w dół i żaden oddział ci się nie powtarza to mozesz mi zaufać jesteś w czołówcewiększość graczy krasnoludzkich nie ma pojęcia o takich modelach a co dopiero laicy
pewnie chodzi Ci o imperial dwarfs. Byli tacy np w hełmach garnczkowych z dwurecznymi mieczami, buławami, w zestawach kolczych i z tunikami itp.IMO najlepszy oddział jaki widziałem to kraśki-krzyżowcy normalnie jak mali bretońcy na krucjaciealbo cały oddział pijących albo leżących zezgonowanych krasnali
Szczerze mowiac, to niczego porownywalnego nie pokazałes. W linkach jest 5 duzych demonów, mamut, kilka pojedynczych modeli i ze dwie makiety. Nic, co mogloby sie rownac wielkoscia z zaprezentowana kolekcją.Ice-T pisze:powyższe zdjęcia tycza się dyskusji z Rakso dla nie umiejących czytać a tą kolekcję myśle że już pokazałem ze w Polsce sa lepsze.