temat/galeria/wysypisko - jurak'a /Nurgl Warriors/
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
temat/galeria/wysypisko - jurak'a /Nurgl Warriors/
Znajomy wymeczyl mnie zebym pomalowal mu bez szalu, ale figurke na "puleczke", mam jedna skonczona (wreszcie cos po dlugiejjjj przerwie) to mozna cos pokazac wreszcie ;].
Innego pomyslu nie mialem, a ze nmm meczyl mnie od dluzszego czasu postanowielm walnac delikwenta w nmm, nie jest jeszcze moze doskonaly ale jak na pierwszy nmm wydaje sie ze moze byc (wiekszosc bledow, ktore popelnilem juz udalo mi sie wychwycic, inne zrobione celowo).
mam nadzieje ze za niedlugo dam rade dorzucic szagota (prawie skonczony), 4x5 psow (podstawki do skonczenia) i 5 konnych marudow konnych na pozniej (dopiero zaczeci).
Innego pomyslu nie mialem, a ze nmm meczyl mnie od dluzszego czasu postanowielm walnac delikwenta w nmm, nie jest jeszcze moze doskonaly ale jak na pierwszy nmm wydaje sie ze moze byc (wiekszosc bledow, ktore popelnilem juz udalo mi sie wychwycic, inne zrobione celowo).
mam nadzieje ze za niedlugo dam rade dorzucic szagota (prawie skonczony), 4x5 psow (podstawki do skonczenia) i 5 konnych marudow konnych na pozniej (dopiero zaczeci).
Ostatnio zmieniony 2 wrz 2010, o 20:40 przez jurak, łącznie zmieniany 4 razy.
no ładnie...widzimy tu przykład jak z badziewnej figurki možna zrobić coś takiego.
Git malina Ale mogles dodac troche inny odcien futra, z daleka wyglada jak NMM zloty
Kupię bretońskie modele z 5tej edycji:
Metalowi quesci,
French Games Day Knight 'L'Hermite De Malemont' !! ,
4ed rycerze na piechotę.
Snot Fanpage <<--- , klikać!
Metalowi quesci,
French Games Day Knight 'L'Hermite De Malemont' !! ,
4ed rycerze na piechotę.
Snot Fanpage <<--- , klikać!
Czystko ,schludnie ... mnie się podoba Jeżeli miałbym coś poprawiać to złoty NMM ma trochę dziwny kolor i zdecydowania brakuje 1-2 rozjaśnień (do czystego białego) .Imo teraz jest za mały kontrast (podobnie jak na większości elementów np: płaszczyk) .
p.s-Walnij jakieś wash z ciemnego brązu na to futro ,a będzie 100 razy lepiej wyglądać
p.s-Walnij jakieś wash z ciemnego brązu na to futro ,a będzie 100 razy lepiej wyglądać
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
szczerze piszac to plaszcza, szczegolnie futerka, i brody niechcialo/niemialem pomyslu/sknocilem swiadomie
odnosnie zlota to sam mam pewne sprzecznosci, generalnie wszyscy robia do bardzo ciemnego (tez mam ale juz w mega zakamarkach), i tu jeszcze musze na ten temat pomyslec, co do plaszcza to winna fotki (zapomnialem filtra zalozyc, to moze by sie tak nie blyszczal), ale generalnie jest od dark flesha+scorched do khador red base.
ehh, kminilem zeby jakas lepsza fotke zrobic samego plaszcza, ale lakier skaszanil sprawe, wszedzie jest matowiutki a na plaszczu kaszana :/
odnosnie zlota to sam mam pewne sprzecznosci, generalnie wszyscy robia do bardzo ciemnego (tez mam ale juz w mega zakamarkach), i tu jeszcze musze na ten temat pomyslec, co do plaszcza to winna fotki (zapomnialem filtra zalozyc, to moze by sie tak nie blyszczal), ale generalnie jest od dark flesha+scorched do khador red base.
ehh, kminilem zeby jakas lepsza fotke zrobic samego plaszcza, ale lakier skaszanil sprawe, wszedzie jest matowiutki a na plaszczu kaszana :/
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
Świetny dobór kolorów, jak i gładkie przejścia. Naprawdę miłe dla oka prace, aż się nie mogę doczekać na więcej!
skora moj patencik na chaos, dheneb stone wash devlan mudem, wyciagasz dhenebem, wash, dheneb dheneb+bialy (ivory z vallejo, w moim przypadku)wiadrowod pisze:Ładnie moge wiedzieć jakich kolorów użyłeś do ---> skóra , po kolei jak warstwy kładłeś i szmata / coś na jegp dupie tez jak po kolei warstwami szło szagi poprostu bardzo ładny nic dodać nic ująć
szmaka to z gamy P3 sanguine base i dodawany ryn flesh.
sproboje jutro zrobic lepsze foty co by mu sie tak nozki nie swiecily, troche go zmatowilem.
no innego patentu jak zielono cielisty sobie nie wyobrazalem.Grolshek pisze:Na wzór tego Szagota kumpel pomalował mi dragonogry... Też ślicznie wyszły, świetnie razem by się prezentowali...
natomiast moje DO beda oczywiscie tez zielono/cieliste ale juz z reszta postaram sie tak pokombinowac zeby to nie bylo monotomne.
btw dalem lepsze zdjecia ;]
Shaggy ładny tan też. Tan ma lepszą aparycje, u Shagyego widać czasem bardzo lipne krawedzie miedzy kolorami skóry (partii ludzkiej) zwlaszcza po lewej stronie patrzac od przodu. tak czy siak ladny TT i jasny a ja bardzo lubie jasne kolory . Tylko troche chyba robiony na odwal sie