BlackGuard
Moderator: Yudokuno
Re: BlackGuard
gram glownie z wampirami wiec niemam takiego problemu
To zacznij używać wiedzm mają wiecej Ataków i poisona
kangur022 pisze: Ze niby czarodziejki są szpetne ?
dzikki pisze:Wypadki z kotłem się zdarzają ;] , nożem rytualnym można się skaleczyć jak się ofiara poruszy. Tudzież jakieś obmierzłe praktyki seksualne.
Kacpi 1998 pisze:te praktyki to chyba z użyciem cegły...
Nie bo wiedzmy wychodzą taniej a Pancerz im nie potrzebny bo VC nie mają strzlania.
Manebane = człowiecza zguba
Manebane = człowiecza zguba
dzikki pisze:Wypadki z kotłem się zdarzają ;] , nożem rytualnym można się skaleczyć jak się ofiara poruszy. Tudzież jakieś obmierzłe praktyki seksualne.
zabić to nie jest aż tak trudno jeśli masz magiczne ataki, ale mocne to jest
dzieki wielkie. A jeszcze kumpel podnieca sie banshe-niewiemiem czy tak sie pisze. Oni krzycza tak? Sa dobre?
Jesli dowodcy bg dam jakis magicznal bron to moze ubijac jednostki eteryczne? A co polecasz na czarny powoz?
bez komentarzagram glownie z wampirami wiec niemam takiego problemu
...mój bohaterlohost pisze:wspolczuje komus kto byl moderatorem gdy ja sie podobnie zachowywalem. od czytania tego szajsu mozg sie lasuje.
A co do ozywionej dyskusji to tak sobie czytam i zastanawiam się dlaczego nikt nie proponuje dawać bsb do BG (na koniu). Zawsze może wyskoczyć z tego oddziału i indywidualnie zaszarżować. Najważniejsze to przerzucany stubborn (u dwarfów też hammererom daje bsb), chociaz wtedy cena oddzialu może wachać się od 450 do 500 pkt (w przybliżeniu)
BG nie potrzebują BSB sami sobie zwykle dają rade
Zgadzam się w 100% - nigdy tylko nie dawać colda do nich bo to groteska i samobój . A co do kotła wielka szkoda że błogoslawieństwa z kotła nie sa magicznymi atakami.Yudokuno pisze:ja ostatnio dodaję bsb na nogach do BG. Muszę powiedzieć, że owszem, owszem...
- krzychuŻul
- "Nie jestem powergamerem"
Benek pisze:Zgadzam się w 100% - nigdy tylko nie dawać colda do nich bo to groteska i samobój . A co do kotła wielka szkoda że błogoslawieństwa z kotła nie sa magicznymi atakami.Yudokuno pisze:ja ostatnio dodaję bsb na nogach do BG. Muszę powiedzieć, że owszem, owszem...
''groteska i samoboj''? groteska na pewno nie a samoboj to juz swoja droga moj bsb siedzi z rycerzami i daje rade
bsb na BG ? hmmm musze wyprubowac
Ja dzisiaj na turnieju na 1750pkt. zamierzam testować opcję z bsb na steedzie ( klasycznie złożony ), który czasami siedzi w bg
Zagram, zobaczę, napisze co i jak
Zagram, zobaczę, napisze co i jak
Cosmo pisze:Tak sie kurwa hartuje komandosow. Tak sie hartuje zwyciezcow. Wchodzi i ma 6 tur zeby rozpierdolic. A jak przy okazji wygra rzut na zaczynanie, to po prostu rozpierdoli ture wczesniej.