BlackGuard

Dark Elves

Moderator: Yudokuno

ODPOWIEDZ
FullKaraś
Warzywo

Re: BlackGuard

Post autor: FullKaraś »

gram glownie z wampirami wiec niemam takiego problemu :mrgreen:

Awatar użytkownika
GarG
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: GarG »

To zacznij używać wiedzm mają wiecej Ataków i poisona :P
kangur022 pisze: Ze niby czarodziejki są szpetne ? :)
dzikki pisze:Wypadki z kotłem się zdarzają ;] , nożem rytualnym można się skaleczyć jak się ofiara poruszy. Tudzież jakieś obmierzłe praktyki seksualne.
Kacpi 1998 pisze:te praktyki to chyba z użyciem cegły...

FullKaraś
Warzywo

korsarze niebeda lepsi? Jesli dowodcy bg dam jakis magicznal bron to moze ubijac jednostki eteryczne? A co polecasz na czarny powoz?

Styku
Pseudoklimaciarz

Post autor: Styku »

Champion bg z magiczną bronią zabija eteryki. A na black coacha chyba najlepiej zabójca z gwiazdkami i manbanem.

FullKaraś
Warzywo

pewnie sie osmiesze ale co to manban?

Awatar użytkownika
GarG
Szef Wszystkich Szefów

Nie bo wiedzmy wychodzą taniej a Pancerz im nie potrzebny bo VC nie mają strzlania.

Manebane = człowiecza zguba
dzikki pisze:Wypadki z kotłem się zdarzają ;] , nożem rytualnym można się skaleczyć jak się ofiara poruszy. Tudzież jakieś obmierzłe praktyki seksualne.

FullKaraś
Warzywo

dzieki wielkie. A jeszcze kumpel podnieca sie banshe-niewiemiem czy tak sie pisze. Oni krzycza tak? Sa dobre?

Awatar użytkownika
GarG
Szef Wszystkich Szefów

zabić to nie jest aż tak trudno jeśli masz magiczne ataki, ale mocne to jest ;)

Marek15
Mudżahedin

Post autor: Marek15 »

na VC - wiedzmy mają dodatkowy plus: będąc frenzy nie zwracają uwagi na strach i terror, no korsarzam można dokupić baner dający frenzy, ale to tylko jeden i drożej, a wiedzm można wystawić kilka jednostek

Awatar użytkownika
Yudokuno
Kotu

Post autor: Yudokuno »

dzieki wielkie. A jeszcze kumpel podnieca sie banshe-niewiemiem czy tak sie pisze. Oni krzycza tak? Sa dobre?
Jesli dowodcy bg dam jakis magicznal bron to moze ubijac jednostki eteryczne? A co polecasz na czarny powoz?
gram glownie z wampirami wiec niemam takiego problemu
bez komentarza #-o
lohost pisze:wspolczuje komus kto byl moderatorem gdy ja sie podobnie zachowywalem. od czytania tego szajsu mozg sie lasuje.
...mój bohater :D

FullKaraś
Warzywo

ale ogolem o co ci chodzi? Ja zaczynam dopiero!

Awatar użytkownika
Rasti
Wielki Nieczysty Spamer

Post autor: Rasti »

A wiesz, trochę się dyskusja rozwinęła 8)

Awatar użytkownika
Kotar
Chuck Norris

Post autor: Kotar »

A co do ozywionej dyskusji to tak sobie czytam i zastanawiam się dlaczego nikt nie proponuje dawać bsb do BG (na koniu). Zawsze może wyskoczyć z tego oddziału i indywidualnie zaszarżować. Najważniejsze to przerzucany stubborn (u dwarfów też hammererom daje bsb), chociaz wtedy cena oddzialu może wachać się od 450 do 500 pkt :? (w przybliżeniu)

Awatar użytkownika
GarG
Szef Wszystkich Szefów

BG nie potrzebują BSB sami sobie zwykle dają rade ;)

Awatar użytkownika
Kotar
Chuck Norris

Ale BG można zmusić do zdawania stubborna i ten stubborn może zawsze być oblany :? . A poza tym jest ktos potrzebny do brania challenge, gdy champion niesie takie skarby jak np. hotek. Takie moje zdanie.

Awatar użytkownika
Yudokuno
Kotu

Post autor: Yudokuno »

ja ostatnio dodaję bsb na nogach do BG. Muszę powiedzieć, że owszem, owszem... :)
lohost pisze:wspolczuje komus kto byl moderatorem gdy ja sie podobnie zachowywalem. od czytania tego szajsu mozg sie lasuje.
...mój bohater :D

SexRocket
Piszczałka
Kontakt:

Post autor: SexRocket »

kociol to najlepszy bsb jaki moze byc :D daje co ma dac a i za bardzo nie chca inni sie z tym bic :twisted:
ObrazekObrazek

Awatar użytkownika
Kotar
Chuck Norris

Yudokuno pisze:ja ostatnio dodaję bsb na nogach do BG. Muszę powiedzieć, że owszem, owszem... :)
Zgadzam się w 100% - nigdy tylko nie dawać colda do nich bo to groteska i samobój :D. A co do kotła wielka szkoda że błogoslawieństwa z kotła nie sa magicznymi atakami.

Awatar użytkownika
krzychuŻul
"Nie jestem powergamerem"

Post autor: krzychuŻul »

Benek pisze:
Yudokuno pisze:ja ostatnio dodaję bsb na nogach do BG. Muszę powiedzieć, że owszem, owszem... :)
Zgadzam się w 100% - nigdy tylko nie dawać colda do nich bo to groteska i samobój :D. A co do kotła wielka szkoda że błogoslawieństwa z kotła nie sa magicznymi atakami.

''groteska i samoboj''? groteska na pewno nie :P a samoboj to juz swoja droga :D moj bsb siedzi z rycerzami i daje rade ;)

bsb na BG ? hmmm musze wyprubowac ;)
Obrazek

Awatar użytkownika
kamelot
Kradziej

Post autor: kamelot »

Ja dzisiaj na turnieju na 1750pkt. zamierzam testować opcję z bsb na steedzie ( klasycznie złożony ), który czasami siedzi w bg :)
Zagram, zobaczę, napisze co i jak :wink:
Cosmo pisze:Tak sie kurwa hartuje komandosow. Tak sie hartuje zwyciezcow. Wchodzi i ma 6 tur zeby rozpierdolic. A jak przy okazji wygra rzut na zaczynanie, to po prostu rozpierdoli ture wczesniej.

ODPOWIEDZ