Starcraft 2

Moderator: Zaklinacz Kostek

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
GarG
Szef Wszystkich Szefów

Re: starcraft 2

Post autor: GarG »

Ej no proste, że Warcraft to zrzynka z WFB, a Starcraft z 40k. Warcraft początkowo miał chyba w ogóle być Warhammerem, ale GW coś się pluć zaczęło i się nie zgodziło :lol2: Troszkę ich teraz ten błąd kosztuje :lol2:
nie wiem co to za herezje piszesz ale spx :lol2:
kangur022 pisze: Ze niby czarodziejki są szpetne ? :)
dzikki pisze:Wypadki z kotłem się zdarzają ;] , nożem rytualnym można się skaleczyć jak się ofiara poruszy. Tudzież jakieś obmierzłe praktyki seksualne.
Kacpi 1998 pisze:te praktyki to chyba z użyciem cegły...

-Gotrek-
Powergamer Rozpiskowy

Post autor: -Gotrek- »

Serio, serio. Pogoogluj sobie. Ja znalazłem coś takiego chociażby:

'In the early and mid 90’s Games Workshop was approached by a small American development team called Blizzard, the folks at Blizzard were fans of GW’s products and they wanted to make a game based on the Warhammer setting… Negotiations went back and forth and Blizzard began eal development. Then GW backed out. Blizzard though still wanted to make the game, so they tweaked it and changed it a little and released it as Warcraft: Orcs and Humans… The rest is history.'

Teraz nikt o tym głośno nie mówi, bo i po co? :)
'Blowjob is better than no job'- Jenna Jameson on the economic crisis

Awatar użytkownika
Ziemko
Lex Luthor

Post autor: Ziemko »

GW dalo dupy bo nie przypuszczali , ze ten small team bedzie jedna z najwazniejszych firm produkujacych gry... Jak sobie wyobrazam W3 FT z armiami z wfb to lezka sie w oku kreci...

Awatar użytkownika
Tullaris
Masakrator

Post autor: Tullaris »

Ja też nie mogę doczekać się premiery. Czytam teraz Starcraft wiki i uzupełniam wiedze o fabule. Dowiedziałem się między innymi, że Admirał Stukov został reinkarnowany przez Zergii na Braxis i zainfekowany. Na szczęście Raynorowi i Artanisowi udało się przebić na te lodowa planetę i wstrzyknąć Admirałowi nano roboty które cofnęły infekcje i odcięły Stukova od roju. Admirał prawdopodobnie wyruszył na Abbadon, gdzie schroniły się resztki sił ekspedcyjnych Dyrektoriatu Ziemi. Niestety nie pojawi się on SC II, ale może będzie w dodatku. Coś mi się wydaje, że moje ulubione UED nie powiedziało jeszcze ostatniego słowa w tym konflikcie.
Tullaris Dredbringer was dying. He knew this, and he cared not.... At last, he knew the truth that Khain had tried to share with him all theas years, and it was glorius.
"Kings of Ulthuan!" the Pheniks King spat the words sa a curse. "You are usurpres and thieves. You owne me a debt. In my name, and thad of my fadher, I call upon you to repey it now."

Awatar użytkownika
Manfred
Postownik Niepospolity

Post autor: Manfred »

może konfederacja wróci ? to moja ulubiona frakcja :P
ostatnio nawet przeszedłem wszystkie kampannie bez kodów :D

Awatar użytkownika
Tullaris
Masakrator

Post autor: Tullaris »

Chyba raczej małe szanse, bo z tego co pamiętem to CRF (czyli to co pozostało z Konfederacji) przyłączyło się do sil ekspedycyjnych UED. Niedobitki konfederacyjnego ruchu oporu przebywają obecnie na Abbadonie, razem z nidobitkami sił UED w sektorze.
Tullaris Dredbringer was dying. He knew this, and he cared not.... At last, he knew the truth that Khain had tried to share with him all theas years, and it was glorius.
"Kings of Ulthuan!" the Pheniks King spat the words sa a curse. "You are usurpres and thieves. You owne me a debt. In my name, and thad of my fadher, I call upon you to repey it now."

Awatar użytkownika
Morsereg
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Morsereg »

nie wiem czy wiecie ale blizzard ostatnio rozdal "pare" kluczy do bety :)

jesli ktos chcialby zobaczyc jak gierka sie sprawuje na b-necie to prosze tutaj:
http://www.starcraftmethod.com/livestreams-yellowsnow-2

typ dostal sie do bety i livestreamuje swoje potyczki :)
no nie powiem zajebiozka. juz nie moge sie doczekac.
DragoMir pisze:
Vallarr pisze:Dopiero zobaczylem date pierwszego posta. Nekromancja krasi to zboczenie :evil:
Jaka kurna nekromancja? Krasie nie używają magii ogarze! To nie Dragon age!

Awatar użytkownika
GIMLI18
"Nie jestem powergamerem"

Post autor: GIMLI18 »

Ej no proste, że Warcraft to zrzynka z WFB, a Starcraft z 40k. Warcraft początkowo miał chyba w ogóle być Warhammerem, ale GW coś się pluć zaczęło i się nie zgodziło :lol2: Troszkę ich teraz ten błąd kosztuje :lol2:
Chyba cię coś boli . . . bo oczywiście wszystko co fantasy zrzyna z warhammera . Ciekawy jestem skąd wziąłeś te informacje .

Awatar użytkownika
krzychuŻul

Post autor: krzychuŻul »

jak juz pewnie wiecie ruszyla beta SC2 ktos moze z was gra w nia??? jesli tak to podzielcie sie wrazeniami z gry. Ja jak na razie oczekuje ze dostane klucz [-o< choc zapewne niedoczekam sie i zagram kiedy wyjdzie ;)

a i jeszcze jedno slyszeliscie polskie 'glosy' w SC2 ?? moim zdaniem dubbing jest niezly choc niektore teksty sa komiczne i nie pasuja :D
pozdrawiam
Obrazek

Awatar użytkownika
SoCiu
Wodzirej

Post autor: SoCiu »

Jak będzie do kupienia u nas tylko wersja PL to ja się pochlastam.WC3 po polsku był tragiczny :x .

Awatar użytkownika
Karli
Postownik Niepospolity

Post autor: Karli »

Byłoby afrontem nie napić się z Frontem!

Awatar użytkownika
Morsereg
Szef Wszystkich Szefów

SoCiu pisze:Jak będzie do kupienia u nas tylko wersja PL to ja się pochlastam.WC3 po polsku był tragiczny :x .
widze, ze kolega nie do konca siedzi w temacie ;)
blizzard dodal jezyk polski do wyboru podczas instalowania SC2. bedzie to jeden z siedmiu jezykow ktory mozna wybrac. chociaz najbardziej odpowiadala by mi wersja kinowa, napisy po polsku a gadaja po angielsku (czy innym jezyku jesli chodzi o protosow i zergow :P )

a co do wrazen to polecam tego linka co wklejalem pare postow wyzej, gosciu (albo moze goscie) graja na zywo. jest tez mozliwosc wejscia na venta do nich i podpowiadac.
DragoMir pisze:
Vallarr pisze:Dopiero zobaczylem date pierwszego posta. Nekromancja krasi to zboczenie :evil:

Awatar użytkownika
Morsereg
Szef Wszystkich Szefów

wlasnie znalazlem dwie nowe rzeczy na temat SC2.
tak do konca nie wiedzialem czy wklejac to tutaj czy do plotow i mlotow bo tam rowniez to pasuje:

http://www.youtube.com/watch?v=EJUCR05MB3c
http://shop.ebay.com/i.html?_nkw=starcr ... =0&bkBtn=1
DragoMir pisze:

Awatar użytkownika
Żaba
Masakrator

Post autor: Żaba »

akurat polonizacja WC3 była zrobiona z wyjątkowym jajem, aczkolwiek podejrzewam Sociu że generalnie jesteś przeciwnikiem polonizacji gier toteż rozumiem Twój brak zachwytu w tej kwestii :wink:

a prace nad krakiem pozwalającym grać offline podobno maja się ku końcowi (koreańce przodują w tej kwestii)- sporo grup ze sceny postawiło sobie za punkt honoru złamanie SC2

pozdro,
Ż.

Awatar użytkownika
Ziemko
Lex Luthor

Imho z polskimi wersjami gier jak S2 czy W3 jest jak z polskimi podrecznikami do WFB - na poczatku fajnie sie jest posmiac z nazw itd, ale potem i tak wraca sie do wersji angielskiej.

Awatar użytkownika
krzychuŻul

Post autor: krzychuŻul »

Morsereg pisze:wlasnie znalazlem dwie nowe rzeczy na temat SC2.
tak do konca nie wiedzialem czy wklejac to tutaj czy do plotow i mlotow bo tam rowniez to pasuje:

http://www.youtube.com/watch?v=EJUCR05MB3c
http://shop.ebay.com/i.html?_nkw=starcr ... =0&bkBtn=1

dobre ;)
Obrazek

Awatar użytkownika
Jasiuuu
Undead, Flying, Lucky Git

Post autor: Jasiuuu »

ja chce już zagrać! :o
Obrazek
T

Awatar użytkownika
Morsereg
Szef Wszystkich Szefów

lol jaki rush terranow :D
coraz bardziej podoba mi sie ta gierka :D

http://www.youtube.com/watch?v=jS4uoqlVL_c
DragoMir pisze:

Rapta
Kretozord

Post autor: Rapta »

Morsereg pisze:lol jaki rush terranow :D
coraz bardziej podoba mi sie ta gierka :D

http://www.youtube.com/watch?v=jS4uoqlVL_c
Przeciez on z kompem gra. AI w becie to absolutna lama. Na serwerze takie numery mozna wykrecac tylko slabym graczom.

Awatar użytkownika
Ziemko
Lex Luthor

Malo generalnie gram, jzu mnie to nie kreci jak kiedys, ale dla 2 gier wychodzacych w tym roku kompa bede zmienial ( starcraft 2 i diablo 3) Kosmicznie sie poki co prezentuje gierka.
Podoba mi sie , ze jest duzo wiecej sensownych buildow, a nie 2-3 jak w SC:BW.

ODPOWIEDZ