Dokładnie te rzeczy porównywałem swoim postem wyśmianym przez Furiona..po pierwsze, wycena by GW jest z dupy, czy hydra jest dobrze wyceniona, czy demony sa dobrze wycenione?
Przecież tak robimyPo drugie, jezeli chcesz podejsc do tego jak profesjonalista, to wez pod uwage w jakiej armii to jednostka sie znajduje.
Nie kłóci się to z poprzednim cytatem?Po trzecie przeciez nie tworzy sie tu gotowego booka, bo na sucho to idiotyzm, zamiast starac sie utalac pryncypia ktore nie sa jak narazie sprawdzone dajcie punkty z czapy i sprawdzcie przez 2 miechy playtestow czy to dziala.
Natomiast te wyceny robione są przez analizę jednostki, jej mocnych i slabych punktów, i ma jakies podłoże w parametrach unitu, jednakże jest robiona pod kątem szeroko pojętej grywalnosci.
Mam wrażenie że Furion przeczytał 3 linijki mojego posta po czym wyskoczył jak Filip z konopii z opinią jakie "to z czapy" przypisując mi wycenę via GW way, a teraz doczytał posta do konca (a może i nie) i jakos przestał byc elokwentny.. Zostawiam to bez komentarza.
Zresztą te ostatnie posty to "odkrycie" tego co juz robimy od miesiąca..