Klątwa rancza u Karabina-Nawet Settra wymięka

Dyskusje na dowolne tematy, niekoniecznie związane z tematyką forum. To tutaj można poćwiczyć prawy shiftowy.

Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
SoplicA
Powergamer Rozpiskowy

Klątwa rancza u Karabina-Nawet Settra wymięka

Post autor: SoplicA »

Jeśli padłeś ofiarą rancza karabina podziel się wrażeniami/promilami/wynikami bitew/pomysłami:P
Myślisz że jesteś niezłym zawodnikiem mylisz się---> http://patrz.pl/filmy/koszykarskie-triki-xxxx

Myślisz że że wszystko wiesz o kościach, mylisz się---> http://patrz.pl/filmy/niesamowite-triki-z-koscmi-do-gry

Brak komorki tylko priv na BP

Awatar użytkownika
Raptor
Kretozord

Post autor: Raptor »

Ja widziałem filmik w którym główną role grał falusozord karabina :mrgreen:
Słyszałem tez jak shina zamknęli w piwnicy i prawie go drabina zabiła.
Obrazek

Awatar użytkownika
Tutajec
Postownik Niepospolity

Post autor: Tutajec »

proszę cie tam wiele ludzi mgło umrzeć ^^.

byłem tam kilka razy i zawsze trzeba coś tam naprawić, przenieść. ale nie ma co widoki i okolica miażdżą to chyba jest to jest powodem dla którego daję radę jego świetlistość.

co do alkoholu i takich tam to zawsze coś się znajdzie

Awatar użytkownika
Shino
Nerd Forumowy

Post autor: Shino »

Raptor pisze: Słyszałem tez jak shina zamknęli w piwnicy i prawie go drabina zabiła.
ja tez o tym slyszlem... tylko w torche innej wersji, ze ja bylem po drugiej stronie drabiny :D
Na szczescie z tego co pamietam zeby mnie drabina miala zabic karabin musialby zrobic spory zamach nia po probie wyjecia...

A Supla nie drabina lecz pokrywa od lochu (taki auto kb w formie blaszanej) prawie trafila a nie drabina :D

ale rzeczywiscie trzeba przyznac, ze tam to sie rozne rzeczy dzieja :D

Awatar użytkownika
eliah91
Masakrator

Post autor: eliah91 »

runepriest pisze:ale nie ma co widoki i okolica miażdżą
Tak, szczególnie zimą, zamrożony step.
SoplicA pisze:Jeśli padłeś ofiarą rancza karabina podziel się wrażeniami
Akcja ''Uratujmy żabę (płaza)" ze studni była gruba.
SoplicA pisze:wynikami bitew
Nie no, nie chcę Karabina zawstydzać :D
SoplicA pisze:promilami
Na szczęście jeszcze u niego nie straciłem przytomności. Pewnie bym się obudził w lochu.
Obrazek

Robson
Niszczyciel Światów

Post autor: Robson »

ale rzeczywiscie trzeba przyznac, ze tam to sie rozne rzeczy dzieja
Dudi gdzie są moje charaktery!!! :D oddaj mi moje charaktery!!! :P

bezcenne wspomnienia z murmim, supłem i innymi w rolach głownych :D
RIP
Ziemko pisze:Ja Robert Mrozek kajam się przed Wami wszystkimi, zrobiłem błąd, chcemy bardzo wygrać, ale nie zrobiliśmy tego umyślnie, padamy na kolana - WYBACZCIE

Awatar użytkownika
Shakin' Dudi
Masakrator

Post autor: Shakin' Dudi »

12 h.... bite 12 h sluchania ,,dudi gdzie sa moje figurki''
przy 10 h myslalem ze sie rozplacze :wink:

Awatar użytkownika
Murmandamus
Niszczyciel Światów

Post autor: Murmandamus »

taa i nie ma jak pobudka o 7 rano z oblaniem wiadrem wodą na miłe rozpoczęcie dnia :D
zapraszam na Polskie Forum Kings of War

https://kow.fora.pl/

Awatar użytkownika
Pijak
Chuck Norris

Post autor: Pijak »

Nie ma co dziwne rzeczy się tam dzieją. Przypomina mi się jeden motyw jak byłem tam z M40 koło 10 rano po cało nocnej bitwie połączonej z degustacja wysokoprocentowych alkoholi kładziemy się spać a tu nagle wpada mama Karabina omiata wzrokiem nasze zwłoki ( moje i M40) i przechodzi do pokoju gospodarza i słyszymy jej teks "Konrad nałóż majtki jak ze mną rozmawiasz". Rozjebało mnie to totalnie.
Z tego co pamiętam to pierwszą ofiarą wiadra wody był Budda.
Obrazek

Robson
Niszczyciel Światów

Post autor: Robson »

i to była nie ta działka ;] tylko tamta nad jeziorem.
Apropo rok temu nie gościłem na Ranczu, dlatego upominam się o zaproszenie w tym roku :D
RIP
Ziemko pisze:Ja Robert Mrozek kajam się przed Wami wszystkimi, zrobiłem błąd, chcemy bardzo wygrać, ale nie zrobiliśmy tego umyślnie, padamy na kolana - WYBACZCIE

Awatar użytkownika
4 karabiny
Beast from the East

Post autor: 4 karabiny »

Spoko loko Robson Ty zaproszenia nie potrzebujesz :)

Największy hardkor imho - to jak Czempionowi w czasie testowania scorpiona naciąg pękł i złamało mu rękę. Oczywiście najeb....e w trzy dupy towarzystwo wiezie go do szpitala do Łęcznej poskładać. Trochę przerażeni trochę śmiejący się, że żyje i nie urwało mu np głowy. Oczywiście nie dało się z niego zdjąć segmentaty bo miał otwarte złamanie i poharatany bark. Chirurdzy w szpitalu cięli mu pancerz kątówką :shock: , pod fachowym wzrokiem głównego wytwórcy pancerzy Oleja ( w stanie mocno wskazującym), oczywiście przy kupie śmiechu w stylu "ach Ci rycerze... " Mina Czempiona jak lekarz z włączoną kątówką się zbliża do niego podobno bezcenna. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Budda
Chuck Norris

Post autor: Budda »

Pijak pisze:a tu nagle wpada mama Karabina omiata wzrokiem nasze zwłoki ( moje i M40) i przechodzi do pokoju gospodarza i słyszymy jej teks "Konrad nałóż majtki jak ze mną rozmawiasz".
rozwalilo mnie :D ale czego mozna sie bylo spodziewac.

ODPOWIEDZ