Amatorska galeria Leśnych Elfów 23.05.10. (Czarodziejka)
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Re: Amatorska galeria Leśnych Elfów
Tak wogóle to model jest mocno poczylony do przodu jakby miał sie przewrócić, a wiec konicznie jedna noge przestaw do przodu jakby robił krok.
Lepię z poxiliny a to ze on jest poszarpany - no cóż w wyniku niedoskonałości masy twórczej wpałdem na pomysł żeby to imitowało korę. Mógłbym zrobić tak żeby te linie były norlamne nie poszarpane ale wtedy wyglądał by mi dosyc płaskodargo000 pisze:Co to za masa ktorej używasz? miejsca gdzie rzeźbiłeś wyglądają na dość poszarpane. Zastanawiam się czy to zamierzony efekt czy kwestia masy. Co do pozy to proponowałbym jedną reke unieść do góry i lekko rozstawić nogi, tak żeby poza tworzyła złudzenie ruchu.
tomasso pisze:Moim zdaniem treeman powinien miec jedną nogę wysuniętą do przodu.
Mal lekko kolano wysunięto do przodu ale tu akurat mi nie wyszło i jakoś nie dałem rady zrobić jako takiego ,,kroku" chciałem żeby no był raczej w walce i schylał się do małych ludziów aby im przyłożyćdargo000 pisze:Tak wogóle to model jest mocno poczylony do przodu jakby miał sie przewrócić, a wiec konicznie jedna noge przestaw do przodu jakby robił krok.
Mam nadzieje ze jak na pierwszy raz jako tako mi wyszło - myślę że najgorzej będzie z twarzą
... And then God said 'Let metal bands have the most insanely awesome, twisted, kickass music videos known to man'.
And Satan said 'That's what I was thinking'.
Ja w moim treemanie zrobiłem taką facjate, myśle że wygląda dość strasznie a nie była trudna do zrobienia.kubon pisze:Mam nadzieje ze jak na pierwszy raz jako tako mi wyszło - myślę że najgorzej będzie z twarzą
Tak wogóle to poprzeglądaj CMON moze wpadnie ci jakiś pomysł do głowy.
Treemana skończyłem ale dam zdjęcie dopiero jak pomaluje i zreobie podstawke
Poprzedni WR też prawie skończeni jednak jeszcze zdjęć nie wklejam
Za to przyszły mi bitzy no i mogłem zabrać sie za rbienie driadkowych Wildów
Oto efekty mojej [pracy (narazie tylko jedna ale będzie wiecej)
Poprzedni WR też prawie skończeni jednak jeszcze zdjęć nie wklejam
Za to przyszły mi bitzy no i mogłem zabrać sie za rbienie driadkowych Wildów
Oto efekty mojej [pracy (narazie tylko jedna ale będzie wiecej)
... And then God said 'Let metal bands have the most insanely awesome, twisted, kickass music videos known to man'.
Co to za kokon na korpusie?
Dziwnie to wygląda.
Dziwnie to wygląda.
Wisła Kraków.
Postaraj się nakłądać cieńszą warstwe robiąc tą kore na wildzie bo wygląda troche przyciężko.
1. Połączenie driadki z koniemSevi pisze:Co to za kokon na korpusie?
Dziwnie to wygląda.
2. chciałem jakoś zakryc siodło
3. Nie wyszło mi następne mam nadzieje wyjdą chudsze
Hmm, co do siodła - może spiłować? Tylko nie wiem jak to wyjdzie.
Wtedy to łączenie można by zrobić dużo mniejsze
Lepisz poxiliną?
Wtedy to łączenie można by zrobić dużo mniejsze
Lepisz poxiliną?
Wisła Kraków.
nom poxiliną jak i dwaj inni włoszczowscy gracze
a Tutaj kolejna - wyszło chyba troszke lepiej , niedługo wkleje sztandarowego
a Tutaj kolejna - wyszło chyba troszke lepiej , niedługo wkleje sztandarowego
Banerowy
niedługo zrobie muzyka - tylko nie wiem czy ten róg do grania to mu z poxiliny ulepić czy odciąć ten od GR
niedługo zrobie muzyka - tylko nie wiem czy ten róg do grania to mu z poxiliny ulepić czy odciąć ten od GR
Kolejne modele już znacznie lepiej, tylko muzyk znowu ma przyciężki ten róg. NIe wiem ile czasu zastyga ta poxylina, ale jeśli jest czas to spóbuj troche dłużej ją modelować i zadbać o jakieś szczegóły.
Co to za Tree-iada ?
Polecam robić małe rzeczy. Z tego kawałka, jaki dałeś na róg można dwa ulepić adekwatne do figurki, mój przyjacielu.
Polecam robić małe rzeczy. Z tego kawałka, jaki dałeś na róg można dwa ulepić adekwatne do figurki, mój przyjacielu.
No tak róg mi nie wyszedła ale juz nie dam razy do poprawic ;P
Jak sie przykleił to na amen i bez oderwania ręki go nie dokleje ;P zostanie taki trudno.
już powoli koncze robić podstawkę pod treemana i niedługo wrzuce fotki
Jak sie przykleił to na amen i bez oderwania ręki go nie dokleje ;P zostanie taki trudno.
już powoli koncze robić podstawkę pod treemana i niedługo wrzuce fotki
Ja bym mimo wszystko oderwał tą ręke, w pudełku jest zapas więc chyba lepiej zrobić nową niż psuć efekt.kubon pisze:Jak sie przykleił to na amen i bez oderwania ręki go nie dokleje