JEśli dobrze sie orientuje to walcze z jakimś krasnalem

ps będzie walka dzisiaj ??
kangur022 pisze: Ze niby czarodziejki są szpetne ?
dzikki pisze:Wypadki z kotłem się zdarzają ;] , nożem rytualnym można się skaleczyć jak się ofiara poruszy. Tudzież jakieś obmierzłe praktyki seksualne.
Kacpi 1998 pisze:te praktyki to chyba z użyciem cegły...
Yyy, no nie. Ja nie mam systemu pucharowego, w kazdej kollejnej ruzndzie losuje przeciwników. Dzięki temu arena jest mniej przewidywalnaByło to dla niego o tyle istotne że jeśli uda mu się pokonać z pomocą PAni swego przeciwnika w kolejnej rundzie będzie walczył z tym elfem
dzikki pisze:Wypadki z kotłem się zdarzają ;] , nożem rytualnym można się skaleczyć jak się ofiara poruszy. Tudzież jakieś obmierzłe praktyki seksualne.
kubencjusz pisze:Młody. Było powiedziane czwartek. Spójrz na kalendarz. Spójrz na ten post. Spójrz jeszcze raz na kalendarz. Dziś nie jest czwartek. Siedzę na koniu.
Miał by trudniej.Majestic pisze:bez miksturki było by z efem krucho
Nastepnym razem postaram się lepiejGarG pisze:Już myślałem że przegramDobra walka była
![]()
P.S Tullaris ten egzekutor walczy bardziej tańcem teraz ze względu na ślepote tak jak w historyce walczył Hansem i kumplamiTak wiec wiesz
Dzięki wielkieTullaris pisze:Nastepnym razem postaram się lepiej