Amatorska galeria Leśnych Elfów 23.05.10. (Czarodziejka)
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Re: Amatorska galeria Leśnych Elfów
Róg jeśli trzeba tnij z łapą bo psuje cały efekt.Jak brak ręki to może pnącza
oplatające instrument dęty?
Ps.Pokarz drzewko.
oplatające instrument dęty?
Ps.Pokarz drzewko.
poprawiony muzyk
Drzewko pokaże niedługo - dziś wieczór lub jutro po połódniu na razie mi podstawka schnie
A róg to niewiem - niby mniejszy ale może cos dodać - jakieś pnacza ? czekam na sugestie
ps jeśli coś jest źle to mam jeszcze jedną rękę pod róg
Drzewko pokaże niedługo - dziś wieczór lub jutro po połódniu na razie mi podstawka schnie
A róg to niewiem - niby mniejszy ale może cos dodać - jakieś pnacza ? czekam na sugestie
ps jeśli coś jest źle to mam jeszcze jedną rękę pod róg
... And then God said 'Let metal bands have the most insanely awesome, twisted, kickass music videos known to man'.
And Satan said 'That's what I was thinking'.
Teraz dużo lepiej, ja bym już nic nie dodawał.
Tego chłopka to bym odkleił bo wygląda jak z bajki "Sąsiedzi"
wiem że wygląda jak z bajki (też to pamiętam i nadal bardzo lubie )
Nie no może odkleje ale raczej na pewno coś tam przykleję - właśnie najlepiej jakiegos ludka
am rozumieć że malowanie jest tak tragiczne że nikt się nie wypowiada
Nie no może odkleje ale raczej na pewno coś tam przykleję - właśnie najlepiej jakiegos ludka
am rozumieć że malowanie jest tak tragiczne że nikt się nie wypowiada
... And then God said 'Let metal bands have the most insanely awesome, twisted, kickass music videos known to man'.
Jak to rozjaśnic suchym pędzlem - nie ogarniam jeszcze tych wszystkich technik
Pozaty na tych zdjęciach wyszedł strasznie cimny ;P w realu jest jaśniejszy
A jak ogólne wrażenie -mój pierwszy ulepek i poważniej pomalowana figurka
Pozaty na tych zdjęciach wyszedł strasznie cimny ;P w realu jest jaśniejszy
A jak ogólne wrażenie -mój pierwszy ulepek i poważniej pomalowana figurka
Przecieranie suchym pędzlem - nakładasz farbe na pędzelek potem wycierasz ten pędzelek w chusteczke tak aż prawie nie maluje i wtedy przecierasz figurke tak żeby farba rozjaśniła wszystkie wypukłe miejsca.
Ja bym ten model nadal malował, jak dla mnie wygląda na nieskończony.
Ja bym ten model nadal malował, jak dla mnie wygląda na nieskończony.
właśnie mi o to chodziło żeby był śmieszny xD
Spróbuje zrobic z tym suchym pędzlem i zobaczę co wyjdzie
A figurka wygląda na nieśkończona bo pod wzdledem malowania jestem jeszcze okropnym noobem
Spróbuje zrobic z tym suchym pędzlem i zobaczę co wyjdzie
A figurka wygląda na nieśkończona bo pod wzdledem malowania jestem jeszcze okropnym noobem
Mówiłem ( ozatym sam o tym wiesz) że jeszcze nie umiem dobrze malować - ciagle się ucze więc zamiast zgryźliwych uwag wolałbym jakieś konstruktywne porady ;P
poprawiony treeman
Niestety ( a może stety ) ludzik trzymał sie na tyle słabo że odpadł - trudno - w to miejsce narazie przykleiłem trawke ale myślę czy jakiegoś grzyba albo czegoś w tym stylko tam nie wkleić
myśle że najfajniej mi wyszedł ten mech na nogach - korę rozjaśniłem niestety na tych zdjeciach gówno widać
Niestety ( a może stety ) ludzik trzymał sie na tyle słabo że odpadł - trudno - w to miejsce narazie przykleiłem trawke ale myślę czy jakiegoś grzyba albo czegoś w tym stylko tam nie wkleić
myśle że najfajniej mi wyszedł ten mech na nogach - korę rozjaśniłem niestety na tych zdjeciach gówno widać
Wygląda już znacznie lepiej, nie wiem tylko co to są te biało szare końce gałęzi? Ja bym dodoał jeszcze troche zieleniny na gałęziach u góry, myśle że dobry efekt by zrobił chrobotek.
Jest większy od mojego squiga
Poza tym genialne, co się stało z sąsiadem?
Daj trochę driadowych bitzów, bo wygląda trochę nago
PS.
Jakiego materiału użyłeś.
Poza tym genialne, co się stało z sąsiadem?
Daj trochę driadowych bitzów, bo wygląda trochę nago
PS.
Jakiego materiału użyłeś.
"Księga Armii Nocnych Goblinów"( 09.11.2011
http://www.docstoc.com/docs/94525591/No ... 99ga-Armii
http://www.docstoc.com/docs/94525591/No ... 99ga-Armii