![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
Edit:
Btw co z moim piwkiem ?
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
kangur022 pisze: Ze niby czarodziejki są szpetne ?
dzikki pisze:Wypadki z kotłem się zdarzają ;] , nożem rytualnym można się skaleczyć jak się ofiara poruszy. Tudzież jakieś obmierzłe praktyki seksualne.
Kacpi 1998 pisze:te praktyki to chyba z użyciem cegły...
Dobra, 2 strony to nie 7. Teraz to czyste spekulacje!Kalesoner pisze:A myślisz, że gdybym się zgadzał na każdą zmianę to temat urósłby do 6 stron?![]()
Poza tym nie masz racji, przez pierwsze dwie strony ludzie przekonywali mnie do hody i przekonali!
A tu widzę mały żarcik się wkradł do posta kolegi...Piotras pisze:uciekasz
bigpasiak pisze:A tu widzę mały żarcik się wkradł do posta kolegi...Piotras pisze:uciekasz![]()
Chyba że driadami ktoś ucieka lub łukami na wabia maszeruje
A to rozumiem "du parady"? Akurat nie miałem na myśli żartować. Chyba, że Kalesoner bierze wszystko na klate, nic nie odgina itd.BigPasiak pisze: 5 Glade Riders @ 120 Pts
5 Glade Riders @ 120 Pts
Ehh Tomek Tomek... Może to wina, że mam gorączkę dziś, ale czy ja aż tak niezrozumiale pisze? Chodziło mi o uciekanie - deklaracja flee na szarżę. Nie wiem, spierdolić, wyrunować, uciec?runepriest pisze:sory ale driady biorąc na klatę właśnie odginają
Dobra, nie zrozumieliśmy się, nie ważne kochanieńkirunepriest pisze:no tutaj napisałeś jako sarkazm że przyjmuje szarże, a fakt faktem że jednak to robi.Chyba, że Kalesoner bierze wszystko na klate, nic nie odgina itd.
Odkuj się! odkuj sięŻaba pisze:P.S. ostatnie czeleńdże rozgrywałem w przedszkolu w kategorii długość siusiaka... niestety zawsze przegrywałem...