Niech ryczy z bólu ranny łoś! WE ETC
Re: WE - horda w rajtuzach Bazyliszek :]
jasne
Edit:
Btw co z moim piwkiem ? Będziesz na bazylu ?
Edit:
Btw co z moim piwkiem ? Będziesz na bazylu ?
Ostatnio zmieniony 22 lut 2010, o 23:59 przez GarG, łącznie zmieniany 1 raz.
kangur022 pisze: Ze niby czarodziejki są szpetne ?
dzikki pisze:Wypadki z kotłem się zdarzają ;] , nożem rytualnym można się skaleczyć jak się ofiara poruszy. Tudzież jakieś obmierzłe praktyki seksualne.
Kacpi 1998 pisze:te praktyki to chyba z użyciem cegły...
piotras ta rozpa dla mnie jest tak samo statyczna jak TK w turze magi, taką ilością strzałów ciężko oszukać statystykę, a same 2 działka nie są najważniejsze w tej armii.
mi się w tej rozpie tylko jedno nie podoba jest w CHUJ nudna, dwarfy dają więcej przyjemności
mi się w tej rozpie tylko jedno nie podoba jest w CHUJ nudna, dwarfy dają więcej przyjemności
Dobra, 2 strony to nie 7. Teraz to czyste spekulacje!Kalesoner pisze:A myślisz, że gdybym się zgadzał na każdą zmianę to temat urósłby do 6 stron?
Poza tym nie masz racji, przez pierwsze dwie strony ludzie przekonywali mnie do hody i przekonali!
@ Garg: Będę na czymś po maturze, zapewne dmp, gorzów etc. Aktualnie nie mam czasu / dziewczyna / nauka. Tak, tak, matura to mit, wiem, wiem, już to słyszałem itd, ale ja pamiętam!
@ Runepriest: Ja na miejscu Kalesonera bym się obraził (za ten tekst, że rozpa nudniejsza niż dwarfów ). Nie ma to jak porządny śmiech na dobranoc haha
Co do statyczności - właśnie ja nie lubie takich rozp. Wole mój ofensik. A co do statystyki... Tu dałbym se drugą łape uciąć, że ja bym umiał zrąbać wszystkie rzuty... W sumie norma
Zdraviam i dobranoc
Po północy, Tomo ma przyciemniony mózg, wiesz, po poniedziałku i te sprawy.
Ja bym z tym nie chciał grać. Jakoś nie widzę funu tą rozpiską :/ Wybacz Kalesonowaty, ale ja bym po prostu tym nie umiał grać. Zero funu. Stoisz, strzelasz, uciekasz... Gorsze od gejowizny de serio...
Ja bym z tym nie chciał grać. Jakoś nie widzę funu tą rozpiską :/ Wybacz Kalesonowaty, ale ja bym po prostu tym nie umiał grać. Zero funu. Stoisz, strzelasz, uciekasz... Gorsze od gejowizny de serio...
A tu widzę mały żarcik się wkradł do posta kolegi...Piotras pisze:uciekasz
Chyba że driadami ktoś ucieka lub łukami na wabia maszeruje
The wood hold peace for thos who desire it, but those who seek battle will find me...
The forest has as many eyes as leaves...
Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned
Abandoned
bigpasiak pisze:A tu widzę mały żarcik się wkradł do posta kolegi...Piotras pisze:uciekasz
Chyba że driadami ktoś ucieka lub łukami na wabia maszeruje
A to rozumiem "du parady"? Akurat nie miałem na myśli żartować. Chyba, że Kalesoner bierze wszystko na klate, nic nie odgina itd.BigPasiak pisze: 5 Glade Riders @ 120 Pts
5 Glade Riders @ 120 Pts
To przepraszam, ale nie widziałem go w akcji, więc...
P.S. Będę bucem - ktoś musi być...
Ehh Tomek Tomek... Może to wina, że mam gorączkę dziś, ale czy ja aż tak niezrozumiale pisze? Chodziło mi o uciekanie - deklaracja flee na szarżę. Nie wiem, spierdolić, wyrunować, uciec?runepriest pisze:sory ale driady biorąc na klatę właśnie odginają
Jak mam inaczej to ująć?
Dobra, nie zrozumieliśmy się, nie ważne kochanieńkirunepriest pisze:no tutaj napisałeś jako sarkazm że przyjmuje szarże, a fakt faktem że jednak to robi.Chyba, że Kalesoner bierze wszystko na klate, nic nie odgina itd.
jeden mały cytat i ile zepsutej krwi ... teraz muszę się ukrywać... niechybnie to kara za moje wszystkie wałki... mam nauczkę na przyszłość żeby nie zadzierać z top 4 z żadnego warszawskich lokali...
pozdro,
Ż.
P.S. ostatnie czeleńdże rozgrywałem w przedszkolu w kategorii długość siusiaka... niestety zawsze przegrywałem...
pozdro,
Ż.
P.S. ostatnie czeleńdże rozgrywałem w przedszkolu w kategorii długość siusiaka... niestety zawsze przegrywałem...
Odkuj się! odkuj sięŻaba pisze:P.S. ostatnie czeleńdże rozgrywałem w przedszkolu w kategorii długość siusiaka... niestety zawsze przegrywałem...
The wood hold peace for thos who desire it, but those who seek battle will find me...
Abandoned
Abandoned