mój wynik jest dupny, tak nie splewiłem od wielu lat:-P na pocieszenie zostaje mi to że drugi master z rzędu miałem maxa z testu wiedzy:-D
pozdrawiam wszystkich z którymi grałem, piłem, do zobaczenia na następnych masterach

Pająk
Gobos pisze:
pozwole sobie tez odniesc sie do pojazdowki po Furionie - opinia opinia, ale jak sie gra na 4 stole w ostatniej bitwie, to trzeba sie pilnowac, a nie jeczec na zlych powergamerow. Gralem z Furionem wiecej bitew niz wiekszosc z was, i nie mam zadnych zastrzezen. Furion gra twardo, ale trzyma sie zasad, i wylewanie tu swoich zali jest imo slabe.
no to jak juz jestesmy przy pojazdach, to dla mnie duzo bardziej burackie bylo zachowanie gracza (Bartys? dobrze pamietam?) ktory zalatwil sobie walkowera kiedy Paffeu jadl sniadanie...twardochleb pisze:Haha Gobos mozesz mowic co chcesz ale Furion po raz kolejny zgarnia nagrode za najwiekszego buraka turnieju. xd Chociaz musze przyznac ze jak z nim kiedys gralem to bylo wszystko ok.
Gdyby nie dali Ci pktu, bo nie miales templeta, ktore nie mozesz uzyc - tez bym to uznal za przegiecie, a tak - no coz straciles latwe pkty...Laik pisze:Ogólnie bardzo fajnie i tak dalej...
co do oceny "HOBBYSTYCZNEJ". Odjęcie punktów za brak templejta do ziania w elfach, bez smoka oczywiście, nawet z działami, to już jest technokratyzm.
Gobos pisze:no to jak juz jestesmy przy pojazdach, to dla mnie duzo bardziej burackie bylo zachowanie gracza (Bartys? dobrze pamietam?) ktory zalatwil sobie walkowera kiedy Paffeu jadl sniadanie...
Bearded Unclean 'Un pisze:Fuck, będe miał na pieńku z Drobnymi Wałeczkami
Z tego co pamiętam to Bartys zgodził się żeby Paffeu poszedł na śniadanie więc to trochę nie halo.JaceK pisze:Gobos pisze:no to jak juz jestesmy przy pojazdach, to dla mnie duzo bardziej burackie bylo zachowanie gracza (Bartys? dobrze pamietam?) ktory zalatwil sobie walkowera kiedy Paffeu jadl sniadanie...
Przez godzinę w trakcie trwania bitew?
Regulamin i godziny rozpoczęcia były powszechnie znane.
Jeżeli nie są one przestrzegane bo gracz nie pojawia się na czas i robi to ze znacznym opóźnieniem, to nie rozumiem, czemu nie miało być kary.
Dokładnie. Znakomity turniej. Ciężko się do czegoś przyczepić, chyba, że szukać dziury w całym. Fajnie zobaczyć 130 uśmiechniętych i zapijaczonych mord.Manfred pisze:BYŁO EPICKO, KOSMOS ROZJEBANY :]
GrimgorIronhide pisze:Tą logiką Kudłaty jest wzorem uczciwości i nieprzekupnościZiemko pisze:Cholera jak od lapowek sie lysieje to gdzie moje miliony![]()