pzdr.

kangur022 pisze: Ze niby czarodziejki są szpetne ?
dzikki pisze:Wypadki z kotłem się zdarzają ;] , nożem rytualnym można się skaleczyć jak się ofiara poruszy. Tudzież jakieś obmierzłe praktyki seksualne.
Kacpi 1998 pisze:te praktyki to chyba z użyciem cegły...
Bez przesady z tym narzekaniem. 3-4 krytyczne posty wobec wielu pozytywnych opinii. Inna sprawa, że krytyka dotyczy jednej i tej samek kwestii.GarG pisze:Narzekacie na ocene malowania a ja dostałem całe 6 pts. i uważam że bless dobrze ocenił moją armie za co mu dziękuje. A pewnej osobie podziękuje inaczej za stan moich figurek.
pzdr.
Ziemko pisze:Ja Robert Mrozek kajam się przed Wami wszystkimi, zrobiłem błąd, chcemy bardzo wygrać, ale nie zrobiliśmy tego umyślnie, padamy na kolana - WYBACZCIE
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..
nie.SlanesH pisze:Nie powiniem byc 5ty? Holan ma tyle samo pktow co ja, tylko ze ja mam wiecej duzych z bitew
Holan dal wiecej w lapeSlanesH pisze:czemu?
sortowanie wyników jest po:SlanesH pisze:czemu?
To ciekawe, bo nam nic o tym nie wiadomo jeszcze poki coNecro pisze:Tak trzymać i jestem pewien, że za rok widzimy się w tym samym miejscu.
W pluca!Ziemko pisze:Holan dal wiecej w lapeSlanesH pisze:czemu?
Czlowieku, ale mialem beke, jak sie zaczales wywracac na sniegArbiter Elegancji pisze:No i w końcu dziękówki za imprezę w Tawernie która rozp...iła kosmos (i moja wątrobę )
Solo juz tak ma jest prawdziwym królem kiełbasy xD, dzieki i równiez pozdrowienia dla Animosity- Koconia za pojechanie w pokerka5. Solo - :> W życiu chyba jedna osoba zgwałciła mnie rzutami podczas gier z demonami. Taktycznie z mojej strony picuś glancuś, ale te wardy i zdawanie LD (BSB demonów to przeginka:( ) to masakra. Ta Wrona nie miała prawa żyć!  Wrona na ostatniej ranie dostaje bodajże 6 końcowych hitów z katapy - wszystko wyłordowane, strzał z łuczników 6 hitów - Solo bierze 6 kości i wszystko Wyłardował, potem jakieś skarabeusze i znowu nic ;(:*
A najgorszy był fakt, że Solo to taki przyjemny gość, że nie potrafiłem się wkur... za te jego wardy  Bardzo przyjemna bitwa i pozdrowienia dla całego klubu Szybki Szpil.