no to mi wpadło coś takiego do głowy skoro już jesteśmy przy klimacie
a tak btw to co daje poza frenzy MoKh? MR1?
sorcerer -> 155
Gen.
2xDps [50]
Roar
Hero of Khorn -> 275
Sh,BSB
jugger [50]
SoM [20]
AoZhrakk [15]
NP [10]
FotG [5]
SoC [20]
2x 20Marruders of Khorn [170] -> 340
LA,Sh,Flail
4x5 Psy [30] -> 120
18xWaorriorzy Khorna +S -> 348
Sh,AHW
18xWarriorzy Khorna +S -> 348
Sh,Halberg
14xCzołzeni Khorna +S -> 344
Sh,GW
Swamp of Khorn -> 75
no i zostało jeszcze 19 pts
PG WOCH HAHAHAHA
Re: PG WOCH HAHAHAHA
dla Emiel'a-regisa pisze:jeśli f(x), tak jak poprzednio opisuje pole widzenia jednostki, a raczej konkretnie "szerokość" widzenia w punkcie x, to całką tej funkcji będzie pole widzenia
Sf(x)= x^2+cx
funkcja ta opisuje pole objęte wzrokiem unitu
chciałeś to masz
jeśli pod x podstawisz podwojony M oddziału to masz pole obszaru zagrożonego szarżą
GARG... (kiwa ostrzegająco palcem)...
EDIT: jako, że to dział rozp i każdy ma prawo wrzucić swoją - bez względu na to, jaka by nie była, nie zamknę tematu. Nie jest winą autora, że Mu zaspamowaliście rozpę. Ostrzeżenia poszły prv.
EDIT: jako, że to dział rozp i każdy ma prawo wrzucić swoją - bez względu na to, jaka by nie była, nie zamknę tematu. Nie jest winą autora, że Mu zaspamowaliście rozpę. Ostrzeżenia poszły prv.
...mój bohaterlohost pisze:wspolczuje komus kto byl moderatorem gdy ja sie podobnie zachowywalem. od czytania tego szajsu mozg sie lasuje.
- Mhroczny Rycerz
- Falubaz
A ja nie dostałem nic na prvYudokuno pisze:GARG... (kiwa ostrzegająco palcem)...
Why so serious?White Lion pisze:Mam prośbę
Nie, nie masz. Chyba że znudziło Ci się to forum, to wtedy możesz kontynuować nakłanianie do piractwa -- Tomash
Nie martw się, pewnie zaraz dostanieszMhroczny Rycerz pisze:A ja nie dostałem nic na prvYudokuno pisze:GARG... (kiwa ostrzegająco palcem)...
PS: Nie ma na tym silniku forum czasowego wygaszania postów? Zawsze to ktoś bardziej inteligenty wygasi swój spam.
- Khuman
- Ciśnieniowiec
- Lokalizacja: Wrocławskie pastwiska / The Gamblers ()====[]>>>>>>>>>>>>
zrezygnuj na maruderach z tarcz i cepów walnij za to psy i klimatycznie będzie dobrze jak i w rozgrywce pomoże
a zamiast kadiego bym dał pieszego Ex. z collarem tyle samo kosztuje
mark of khorn daje tylko frenzy a mr1 masz z jaggera
a zamiast kadiego bym dał pieszego Ex. z collarem tyle samo kosztuje
mark of khorn daje tylko frenzy a mr1 masz z jaggera