Ziemko pisze:Za 2 miechy wybory do LS - mysle, ze jesli szacowne grono nie bedzie zwracalo uwagi na zdanie graczy czy odnosnie 2xhellpita czy DoW to po prostu moze nie zostac ponowanie wybrane...
Uroki demokracji.
Zanim zaczniesz rzucać te subtelne pogróżki, zastanów się kim "szacowne grono" zostanie zastąpione.
Bo już ostatnie wybory pokazały, że ławka jest krótka.
Tak naprawdę, oprócz wspomnianego po Bazyliszku Gogola (jeżeli jest zainteresowany, oczywiście), mam wrażenie że nie ma wielu innych kandydatów.
Co gorsza mam wrażenie (oby błędne), że Zbyszek bardzo ograniczył swoją aktywność battlową i nie wiadomo czy dalej będzie chciał w ogóle uczestniczyć w pracach LS. Obym się mylił.
LS ma też myśleć za graczy.Ziemko pisze: LS jest dla graczy.
Jesli nie bierze pod uwage ich zdania tylko robi tak jak im sie widzi mi sie, to nie jest halo.
Sorry, ale to że np. Żaba sugeruje, że DE nie są mocne, nie oznacza (z całym dla niego szacunkiem), że tak jest.
Nie można słuchać wszystkich. Czasem dla dobra sprawy trzeba kogoś (a może i nawet większość - olać).
Wiesz, jest taki stary żart "Jedzmy gówno. Miliony much nie mogą się przecież mylić".