Dębek pisze: ...
Daruj sobie.
Szkoda naszych oczu na te bzdury.
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
Dębek pisze: ...
...mój bohaterlohost pisze:wspolczuje komus kto byl moderatorem gdy ja sie podobnie zachowywalem. od czytania tego szajsu mozg sie lasuje.
Co do przeprosin i zdjęcia całej armii ze stołu to pragnę zwrócić Twoją uwagę na fakt, że zgodnie z bardzo jasno i klarownie przygotowanym regulaminem:ja szykuję na mastera w lublinie armię pokemono - beastową. figurki moich ulubionych pokemonów są sprowadzane z Chin. skala 28 mm, malowanie - NMM w najwyższym wydaniu. chciałem być oryginalny -tylko nieliczni rozumieją jak bardzo cierpi artysta ograniczony przez narzucony z góry schemat. każdy mój kolega powie - że moja armia jest odjechana w kosmos. musze tylko je poprzyklejać na odpowiednie podstawki. chyba to nie problem, zeby przeciwnik nauczył się na pamięć co jest co, zresztą ma przecież moją rozpiskę i zawsze moze pytać, jak nie ogarnia jednostek na stole. jeśli nie może zrozumieć, że największy pokemon o kolorze czarnym na stole to doombull a dwa mniejsze z kijem w łapie to szamani - to chyba ma poważne problemy z percepcją. pytać orgów o pozwolenie nie zamierzam - bo po co? przecież mnie nie wyrzucą- jechałem całe 200 km. od razu zaznaczam, że jak mi je ktoś spróbuje ściągnąć ze stołu moją armię - to nie odpuszczę. narobię takiego smrodu na forum, że LS będzie musiała zrobić osobne uściślenie
Hurtmaker pisze:...następnym razem- poczekam na jakąś decyzję sędziego i będę się nad nią pastwił wraz z moimi kumplami przez 30 stron tematu.
Altar Koconia też miał priesta, złotą statuę, a do tego nawet dwa imperialne koniki. Został zrobiony z black coacha, zgodnie z aktualnym imperialnym "gotyckim" klimatem jako karawan z poległym herosem imperium w trumnie. I też o mało co nie wyleciał, bo to proks. Łatwiej jest pokazać stanowczość wobec jakiegoś przypadkowego gracza znikąd, niż wywalić Pasiakowi armatę, która wygląda jak treeman w otoczeniu driad. Jak bym był równie głupi, jak przedstawiany przez Was statystyczny gracz, też bym mógł pomylić armatę z treemanem.No właśnie, ten Statek o którym mówisz wygląda jak Altar. Ma złotego Gryfa i Priesta widocznego, a nie perdol***ętą na podstawkę dużą figurkę...
Shadów miał innych.shadach które były poprostu proxami
Warhammer Pro-Tip #2: If Purple Sun isn't winning the game for you, consider using it more.
Dokładnie, Ja jeszcze postuluję o to żeby Bless przeprosił wszystkich, którzy dostali mniej niż 10 pkt z malowania, a Kacper tych co nie dostali punktów za rozpiskę! Jak przepraszać, tych co dostali po łapach za niestosowanie się do regulaminu to na całego! Na wszelki wypadek przeproście też tych co zdobyli mniej niż 30 pkt w 5 bitwach, to chamstwo ze strony orgów, że na coś takiego pozwolili!Yudokuno pisze:Tak czy inaczej - mimo całej mojej sympatii do Blessa - IMHO zdjęcie tej armii ze stołu w całości było sporym przegięciem i chyba Ice'owi należałyby się przeprosiny.
Jeeeny, ale sam Bless w temacie Bazyla pisał, zeby opublikować zdjęcia modeli i wtedy można będzie podyskutować. No, może jeszcze Ice'owi chciałoby się pstryknąc fotę całej armii jaką miał na Bazylu, to dopełniłoby obrazu całości. No i tych bardziej aktualnych shadów, bo ponoć te ze zdjęć nie występowały na bazylu, a sieją zamęt.Hurtmaker pisze:cosmo- jesli uważasz, że fajne jest wyciąganie smrodów pod forum publiczne i debatowanie jakie to faux pas popełenił bless to ok. dla mnie jest to niesmaczne i zczeniackie.następnym razem- poczekam na jakąś decyzję sędziego i będę się nad nią pastwił wraz z moimi kumplami przez 30 stron tematu.
Najlepszy w tym całym temacie jest to, że Ice-T wcale się nie wykłuca (napisał chyba ze 3 posty).Grazbird pisze: jeśli sam wtopiłeś to nie obwiniaj organizatorów....
...mój bohaterlohost pisze:wspolczuje komus kto byl moderatorem gdy ja sie podobnie zachowywalem. od czytania tego szajsu mozg sie lasuje.