Ranking Ligi WFB 2006/2007
Moderator: swieta_barbara
-
- Kretozord
Green Knight, poprosze - wyslij mi na maila, to dzisiaj kolo 23 wrzuce na strone.
EDIT: Ranking na stronie juz jest aktualny. Plik xls do pobrania rowniez aktualny.
Dziekuje za uwage i dobranoc
EDIT: Ranking na stronie juz jest aktualny. Plik xls do pobrania rowniez aktualny.
Dziekuje za uwage i dobranoc
- Shakin' Dudi
- Masakrator
mnie tylko do szczęscia potrzeba potwierdzenia gdy dochodzą do was wyniki z turnieji....ile by to ułatwiło i nam i wam....a nie ze trzeba na gg lub priva pytac i takie kwiatki na koniec wychodzą. Taki to jest okropny problem?
Nie sprawdzam maila codziennie, tylko raz na tydzień czy dwa (ten koordynatora), więc siłą rzeczy moje potwierdzenia nic by nie dały.Shakin' Dudi pisze:mnie tylko do szczęscia potrzeba potwierdzenia gdy dochodzą do was wyniki z turnieji....ile by to ułatwiło i nam i wam....a nie ze trzeba na gg lub priva pytac i takie kwiatki na koniec wychodzą. Taki to jest okropny problem?
A może powinieneś, skoro masz czas na zaglądanie na fora codziennie, to i te 5 minut na sprawdzenie meila i odpisanie do organizatora dwóch zdań Ciebie nie zbawi.
Cfaniak się znalazł Napisz na GG jak masz pytanie to ci sprawdzę - zawsze tak robię. 5 minut dla jednego, 5 dla rugiego i tak się godzinka robi. Teraz będzie zgłaszanie przez stronkę, więc cicho sza.Motor pisze:A może powinieneś, skoro masz czas na zaglądanie na fora codziennie, to i te 5 minut na sprawdzenie meila i odpisanie do organizatora dwóch zdań Ciebie nie zbawi.
Ja maila sprawdzam codziennie, a aktualizacja rankingu bedzie odbywac tego samego dnia co otrzymanie wynikow, takze problem sie rozwiaze.Shakin' Dudi pisze:mnie tylko do szczęscia potrzeba potwierdzenia gdy dochodzą do was wyniki z turnieji....ile by to ułatwiło i nam i wam....a nie ze trzeba na gg lub priva pytac i takie kwiatki na koniec wychodzą. Taki to jest okropny problem?
Miejmy nadzieję.adeon pisze: a aktualizacja rankingu bedzie odbywac tego samego dnia co otrzymanie wynikow, takze problem sie rozwiaze.
Gra w warzywniaku uświadomiła mi że zawsze chciałem zostać ogrodnikiem. Taki spokój, można się wyciszyć i bez napinki poturlać kostkami.
KFC-Karl Franz Chicken
KFC-Karl Franz Chicken
Adeon zamnknales ranking 2006/2007 , a nie ma jeszcze wklepanych wynikow challengera w Gdansku...
a mnie tam nie chce ten ranking dzialac, moge co prawda sciagnac xls ale on nie jest pelen chyba....
Scimi kiedy aktualizacja ligi (dalej brak Masterminda)
To byl turniej w Toruniu juz pisalem... Ostatni turniej wfb w Bydzi byl 10 marca...
- swieta_barbara
- habydysz
Czyli jednak do ligi nie wpadly wyniki z lublina pre - euro? Szkoda... Pojechalbym Kolate w czoko.