Przy takim rozstawie sali jaki mamy -kolumny ,scena- raczej nie da rady ustawić tak stołów aby zyskać te dodatkowe miejsca. Może i się da -ale nie chce eksperymentować w piątek wieczorem i jak nie wyjdzie to powiedzieć -sory ale nie ma miejsc.5 stołów 72 w rzędzie daje 6 stołów koziołkowych, przy 3 rzedach oznacza to dwa dodatkowe miejsca dla nowych teamów.
Drużynowe Zmagania w Babicach-13.03.2010
- morgan10005
- Falubaz
Re: Drużynowe Zmagania w Babicach-13.03.2010
kaleson co żeś sie tak napalił na koziołka? drużynówka 3 os nie jest częsta i to doskonały pomysł by poćwiczyć coś podobnego do DMP a na koziołka jeszcze będzie na pewno jakiś singiel. Jak chcesz parować na 1700 ? chyba że zakładamy że to drużynówka ale traktowana jak singiel gdzie tak na prawde drużyna nie jest ważna ważne by poćwiczyć koziołka....
- Arbiter Elegancji
- Niszczyciel Światów
Sorry chłopaki, ale coś mi wypadło.
Morgan wypisz mnie proszę z listy najemników.
Sorki Bless i Goboss, mam nadzieję że nie popsuje wam to planów i mam nadzieję że zagracie na tym turze, jakby co zawsze możecie wziąć Gotih'iego do teamu.
pzrd.
Morgan wypisz mnie proszę z listy najemników.
Sorki Bless i Goboss, mam nadzieję że nie popsuje wam to planów i mam nadzieję że zagracie na tym turze, jakby co zawsze możecie wziąć Gotih'iego do teamu.
pzrd.
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..
gdzieś na pewno... forsujesz używając coraz nowszych argumentów zależy Ci na tym formacie=napalenieKalesoner pisze: Poza tym gdzie ja się napaliłem?
A co jest złe w parowaniu-że skoro mamy ćwiczyć pre koziołka to nie ma sensu układać rozpisek pod drużynówkę ot choć by to:P
- swieta_barbara
- habydysz
Hell yeah!bless pisze:Ja tez poprosze o wypis z Najemnikow. Gram w skladzie JH z Debkiem i Kacprem.
edit: czy moglibysmy pojechac naszym skladem 3xOMG - obiecujemy nie zabierac MMM.
- morgan10005
- Falubaz
Do turnieju zostało 10 dni-mam nadzieję że pracujecie nad ostatecznymi składami i rozpiskami
my tak ale jezeli to nie problem to poczekali bysmy z wyslanie pelnego zgloszenia do niedzieli/poniedzialku... w kazdym badz razie gram ja krasiami, Draco DE i na 90% Mikes aka ninjaska O&G
- morgan10005
- Falubaz
Tak tylko informuje aby nie było zaskoczenia
- morgan10005
- Falubaz
swieta_barbara pisze:Jak wyslecie rozpiski to i tak automatycznie macie miejsce:morgan10005 pisze:Pewne miejsca są tylko jak będzie pelne zgłoszenie drużyny-na razie są rezerwacje. W pierwszej kolejności będą uwzględniane pelne zgłoszenia,a następnie rezerwacje.
nie ma ograniczenia 2x JHswieta_barbara pisze:Hell yeah!bless pisze:Ja tez poprosze o wypis z Najemnikow. Gram w skladzie JH z Debkiem i Kacprem.
edit: czy moglibysmy pojechac naszym skladem 3xOMG - obiecujemy nie zabierac MMM.

- morgan10005
- Falubaz
Czyli propozycja zmiany formatu ostatecznie upadla.
to chyba będzie podpadało pod brak WYSIWYG, a nie pod prox-chociaż na bestiach to ja się nie znamJasiuuu pisze:mogę wystawić niepomalowane ungory ze spearami jako bowmenów ungorów czy mam brać kejos ? : ]
wlasnie. Bedzie ocena malowania? bo nie ma na pierwszej stronie? i jak z proxami to wyglada? ;>morgan10005 pisze:to chyba będzie podpadało pod brak WYSIWYG, a nie pod prox-chociaż na bestiach to ja się nie znamJasiuuu pisze:mogę wystawić niepomalowane ungory ze spearami jako bowmenów ungorów czy mam brać kejos ? : ]
warto by teraz powiedziec (znaczy ode mnie nikt pewnie proxow nie bedzie mial ale zeby nie bylo z tym problemow

- morgan10005
- Falubaz
proxy w ramach przyzwoitości- jak zawsze.
Z bestiami jest problem bo to "nowa" armia- na razie nie mam pojęcia jak podejść do proxów w tej armii.
oceny malowania nie bedzie, ale jest ocena przygotowania do gry
Z bestiami jest problem bo to "nowa" armia- na razie nie mam pojęcia jak podejść do proxów w tej armii.
oceny malowania nie bedzie, ale jest ocena przygotowania do gry
Bedzie również sprawdzane przygotowanie graczy do bitwy, mianowicie czy mają oni przy sobie rzeczy bez których raczej nie da sie grać, albo przynajmniej dłużej sie zchodzi ze wszystkim czyli:
kostki, miarke calową, kodeks, templatki (jezeli ma katapulty, smoka itp.), move traye pod jednostkami które tego wymagają.
Rozpiski będziecie mieli (jak to zwykle u nas bywa) wydrukowane.
Gracz za posiadanie 100% z wymienionych rzeczy +3 DP, 75% +2 DP, 50% +1DP. Czyli każdy gracz może uzyskać 3 pkt-drużyna 9 pkt
Oceny malowania nie będzie!!
ungorki w skirmishu maja to do siebie, ze wystepuja po piec i nie sposob je pomylic z rankowymimorgan10005 pisze: Z bestiami jest problem bo to "nowa" armia- na razie nie mam pojęcia jak podejść do proxów w tej armii.

- morgan10005
- Falubaz
ungorki to chyba najmniejszy problem,są tez inne "nowsze" jednostkiShino pisze:ungorki w skirmishu maja to do siebie, ze wystepuja po piec i nie sposob je pomylic z rankowymimorgan10005 pisze: Z bestiami jest problem bo to "nowa" armia- na razie nie mam pojęcia jak podejść do proxów w tej armii.traktuj jako brak wysiwygu