Bohaterowie Skinków

Moderator: Ziemko

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
SlanesH
Falubaz

Post autor: SlanesH »

Ale skinki herosi w lustri to juz jest cos. 75 pkt w itemkach pozwala na zlozenie tego o czym zawsze marzylem - latacza z lukiem :) Albo bsb z sacred stegadon helm, sword of might i talismanem na stegadonie :)
Moja galeria - klik!
Maluje za kasę - klik!

Awatar użytkownika
max
Dziecię Zarazy
Kontakt:

Post autor: max »

poteznych skinkow nie ma
sa tylko te ktore maja farta

Karol J
Chuck Norris

Post autor: Karol J »

Wydaje mi się, że nawet jak by można sadzać skinka na terku to i tak mało kto by z tego korzystał, z kameleona już prędzej chociarz też nie często. Moim zdaniem zależałoby to przede wszystkim od nowych magic itemów, które możnaby tym panom dać.

Skład herosów mamy poprostu zbyt mocny Slann 2 generacji - do niego tylko scar-veteran + szaman ewentualnie 2 szamanów.

Jak gramy na oldbloodzie (nie na carnim) to już prędzej, chociarz i wtedy zazwyczaj wchodzi 3 szamanów lub 2 i bsb.

Aczkolwiek jesli dodaliby jakies ciekawe magic itemki to kto wie...

Awatar użytkownika
Cresus
Mudżahedin

Post autor: Cresus »

na skavy chief może być całkiem dobry. ze scoutem i DoS przestraszy skavy i ...
gotowe :lol:

Awatar użytkownika
Ziemko
Lex Luthor

Post autor: Ziemko »

Uprzejmie prosze o myslenie przed napisaniem czegokolwiek... no i oczywixcie przeczytanie zasad panujacych na podforum lizakow...

Wasz kochany mod ;)

Awatar użytkownika
Rabin
"Nie jestem powergamerem"

Post autor: Rabin »

co do skinka na terce, to wydaje się naprawdę niezły pomysł. myślę, że korzystałoby z niego więcej osób niż myślisz Karolu J. latanie +2A S4 za 35 pkt to jest już coś jednak. A na herosa cameleona niestety bym nie liczył, byłoby to zbyt piękne :)

Karol J
Chuck Norris

Post autor: Karol J »

Grając bez Slanna może by było na niego miejsce (chociarz moim zdaniem też ciężko). Jednak jak się ma 2 generacje to z automatu wchodzi priest z 2xDS i JSoD.

Na mniejsze punkty też nie wiem czy ktoś by go brał. Sądzę, że bardziej opłacałoby się inwestować w jednostki.

ODPOWIEDZ