Bohaterowie Skinków
Moderator: Ziemko
poteznych skinkow nie ma
sa tylko te ktore maja farta
sa tylko te ktore maja farta
Wydaje mi się, że nawet jak by można sadzać skinka na terku to i tak mało kto by z tego korzystał, z kameleona już prędzej chociarz też nie często. Moim zdaniem zależałoby to przede wszystkim od nowych magic itemów, które możnaby tym panom dać.
Skład herosów mamy poprostu zbyt mocny Slann 2 generacji - do niego tylko scar-veteran + szaman ewentualnie 2 szamanów.
Jak gramy na oldbloodzie (nie na carnim) to już prędzej, chociarz i wtedy zazwyczaj wchodzi 3 szamanów lub 2 i bsb.
Aczkolwiek jesli dodaliby jakies ciekawe magic itemki to kto wie...
Skład herosów mamy poprostu zbyt mocny Slann 2 generacji - do niego tylko scar-veteran + szaman ewentualnie 2 szamanów.
Jak gramy na oldbloodzie (nie na carnim) to już prędzej, chociarz i wtedy zazwyczaj wchodzi 3 szamanów lub 2 i bsb.
Aczkolwiek jesli dodaliby jakies ciekawe magic itemki to kto wie...
Uprzejmie prosze o myslenie przed napisaniem czegokolwiek... no i oczywixcie przeczytanie zasad panujacych na podforum lizakow...
Wasz kochany mod
Wasz kochany mod
co do skinka na terce, to wydaje się naprawdę niezły pomysł. myślę, że korzystałoby z niego więcej osób niż myślisz Karolu J. latanie +2A S4 za 35 pkt to jest już coś jednak. A na herosa cameleona niestety bym nie liczył, byłoby to zbyt piękne
Grając bez Slanna może by było na niego miejsce (chociarz moim zdaniem też ciężko). Jednak jak się ma 2 generacje to z automatu wchodzi priest z 2xDS i JSoD.
Na mniejsze punkty też nie wiem czy ktoś by go brał. Sądzę, że bardziej opłacałoby się inwestować w jednostki.
Na mniejsze punkty też nie wiem czy ktoś by go brał. Sądzę, że bardziej opłacałoby się inwestować w jednostki.