Nie do końca mnie zrozumiałaś

Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
mnie sie zdaje że nie chodziło konkretnie o Twoją armatę tylko o przykład. przepuszczamy jednostkę, która falfowo nie istnieje (armata), a drugiej nie (fenix)Może i Chadecja nie ma u siebie normalnych dział. Ale skoro mam armię Warriorów Chaosu, która grabi, gwałci i morduje próbując zniszczyć Imperium, to jeśli chodzi o działa najemników, to bardziej wyobrażam sobie grupę Chaos Dwarfów je obsługujące, niż paru ludzi. Gdyby tylko maruderzy mieli ładniejsze modele na pewno bym pokonwertował paru, żeby trzymali wycior, kulę, czy coś takiego, ale modele są raczej stare i się według mnie nie nadają.
No i to jest prawidlowa postawa <ok>bless pisze: Przyznaje, ze armata Pasiaka jest dla mnie na granicy proksa, budzi moje watpliwosci. [...]
Wspomnialem o watliwosciach - jesli takowe mialem, to na turnieju rozstrzygalem je na korzysc gracza. Nie tylko w przypadku Pasiaka.
Niczego mu nie brakuje Pasiak, wlasnie o to chodzi :) Ze jest wykurwisty a jednak to teoretycznie prox. Wiec nie wszystko powinno schodzic ze stolu. A wywalalem Twoj przyklad bo jestes autorytetem ;*Pasiak pisze:Czego brakuje temu cannonowi?
Hyhyhy ;* Nie splycam, tylko podaje argumenty dla ktorych nalezy sie wystrzegac dewotyzmu. Bo to ze smieci maja wypeirdalac ze stolu to wszyscy sie zgadzaja. I chyba kazdy takowego smiecia rozpozna aye? :-)Karabinieri pisze:(siemka Cosmo pałko nie spłycaj tematu).
owszem, napisałem w tej sprawie pm do blessa. dowiedziałem się że moje harpie z fell batów to proksy i skołowałem nowe.@Bless
Łukasz Dudzic tydzień przed turniejem mówił że nie będzie mógł wziąć swoich konwertowanych harpii, bo będą uznane za proksa – zmieniło się coś?
Ziemko pisze:Ja Robert Mrozek kajam się przed Wami wszystkimi, zrobiłem błąd, chcemy bardzo wygrać, ale nie zrobiliśmy tego umyślnie, padamy na kolana - WYBACZCIE
najlepiej dokonać aktu samospalenia w geście solidarności.Chcialbym abysmy minutą forumowej ciszy pozegnali te wszystkie armie, ktore mialy powstac a nigdy nie powstaną.
co Ty pieprzysz. ja nic blessowi nie zarzucam. regulamin byl prosty i czytelny i mial prawo armie usunąc. co zrobil.Hurtmaker pisze:z tematu, który miał niby dotyczyć oceny armii made by Ice-T wystawionej na bazyliszku (choć zdjęcia nie obrazują wszystkich modeli, które były w rozpie tej armii DE robionę na modłe warcraftowa) zrobił się temat poświęcony ochronie twórczości. z polemiki co do słuszności usnięcia dwóch modeli hydr - co w myśl zasad regulimanu turnieju pociągało sciągnięcie całej armii Ice-T (swoją drogą oryginalnej i pięknie pomalowanej) - zrobił się temat o wolności artystycznej. z blessa zrobiono, a w zasadzie sam dał się zrobić wdając się w bezsensowną polemikę, najwyższego inkwizytora walczacego z przejawami inwencji. na koniec, abstrahując już zupełnie od tego, czy owe Hydry były proxem czy nie bless musiał przeprosić za całe zło, które spotyka artystów ograniczonych zasadami turniejowymi.
najlepiej dokonać aktu samospalenia w geście solidarności.Chcialbym abysmy minutą forumowej ciszy pozegnali te wszystkie armie, ktore mialy powstac a nigdy nie powstaną.