Ice vs Bless :D starcie ostateczne

Dyskusje na dowolne tematy, niekoniecznie związane z tematyką forum. To tutaj można poćwiczyć prawy shiftowy.

Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo

Zablokowany
Awatar użytkownika
Zulus
Mudżahedin

Re: Ice vs Bless :D starcie ostateczne

Post autor: Zulus »

Komisja do spraw Konwersji potocznie nazywana komisja Ice'a T 8)
Największym wrogiem słonia jest smok.

Awatar użytkownika
Hobbit
Falubaz

Post autor: Hobbit »

Myślicie, że puszczą jej obrady w TV? :)
O największy z wielkich! Co będziemy robić w tej edycji? To samo co w każdej głupcze... Opanowywać świat!
Opolski klub gier bitewnych "WarAcademy"

Awatar użytkownika
Ziemko
Lex Luthor

Post autor: Ziemko »

Mhroczny Rycerz pisze:
4 karabiny pisze:Tee mroczny - trzech dupków :mrgreen:
Z tobą już kiedyś prowadziłem bardzo ciekawą rozmowe w podforum VC i nie dam sie znowu sprowokować zapatrzonemu w siebie idiocie :D
Za takie hasla otrzymuje sie ostrzezenia. Chcesz jedno? Temat sie uspokaja i naprawde nie potrzeba go podsycac.

Awatar użytkownika
Mhroczny Rycerz
Falubaz

Post autor: Mhroczny Rycerz »

Ziemko pisze:
Mhroczny Rycerz pisze:
4 karabiny pisze:Tee mroczny - trzech dupków :mrgreen:
Z tobą już kiedyś prowadziłem bardzo ciekawą rozmowe w podforum VC i nie dam sie znowu sprowokować zapatrzonemu w siebie idiocie :D
Za takie hasla otrzymuje sie ostrzezenia. Chcesz jedno? Temat sie uspokaja i naprawde nie potrzeba go podsycac.
Ale nazwać kogoś burakiem to już można? Czy tu może chodzi o jakiś rodzaj kolesiostwa? Także nie strasz, nie strasz bo na mnie to nie robi najmniejszego wrażenia.
White Lion pisze:Mam prośbę :)

Nie, nie masz. Chyba że znudziło Ci się to forum, to wtedy możesz kontynuować nakłanianie do piractwa -- Tomash
Why so serious? ;)

Awatar użytkownika
Ziemko
Lex Luthor

Ja nie strasze, najwyzej nie wejdziesz na swoje konto, bo bedziesz "zbanowany". Ja nie strasze, tylko dzialam jak potrzeba. Naprawde nie chce tego robic.

Awatar użytkownika
Mhroczny Rycerz
Falubaz

Jeżeli tylko poprawi Ci to humor to banuj, banuj ile wlezie. Ale ostrzeżenia wysyłaj albo do wszystkich albo do nikogo. Nazwałem 4karabiny idiotą bo mam podstawy aby sądzić, że nim jest. Jeżeli chcesz nadal prowadzić tą dyskusje to możemy przejść na PW albo możemy o sprawie zapomnieć albo możesz mnie zbanować co tylko wywoła uśmiech na mej twarzy.

Pozdrawiam Admina na niewdzięcznej służbie :D

Nie, nie masz. Chyba że znudziło Ci się to forum, to wtedy możesz kontynuować nakłanianie do piractwa -- Tomash
Why so serious? ;)

Awatar użytkownika
Ziemko
Lex Luthor

Nie banuje za takie rzeczy, ale nie pros, zeby mnie sprawdzal od ilu sie go dostaje. Ja sporo osob uwazam, za idiotow, a mimo to nie mowie tego glosno i o to Cie prosze.
EOT

Awatar użytkownika
Mhroczny Rycerz
Falubaz

No cóż ja wale prawde prosto z mostu. Ale skoro Ty zamiast grozić i ostrzegać prosisz to jak najbardziej postaram sie powstrzymywać przed takimi komentarzami. Pozdrawiam i z mojej strony również EOT

Why so serious? ;)

Awatar użytkownika
Yudokuno
Kotu

Post autor: Yudokuno »

@Mhroczny Rycerz - Twoje uwagi naprawdę są nie na miejscu. Daj spokój.
lohost pisze:wspolczuje komus kto byl moderatorem gdy ja sie podobnie zachowywalem. od czytania tego szajsu mozg sie lasuje.
...mój bohater :D

Awatar użytkownika
Rakso_The_Slayer
Postownik Niepospolity
Kontakt:

Post autor: Rakso_The_Slayer »

a ja bym proponował zamknąc ten temat.
Obrazek

Awatar użytkownika
Skaven
Masakrator
Kontakt:

Post autor: Skaven »

Co do pyrovora z linku to kupiłem go z myślą o zrobieniu helki, ale okazał się za mały. Znalazłem do niego inne zastosowanie a mianowicie mam armie lizaków stylowaną na nurglową, czyli takie lekko zmutowane lizaczki i ten model idealnie pasuje mi teraz do cannona DoW, ale skoro Pasiakowy treeman jako cannon jest uznawany za prawie proxa to nie wiem jak bedzie z tym modelem u mnie.

Awatar użytkownika
Mhroczny Rycerz
Falubaz

Spróbuj go może poobwieszać jakimiś lianami czy czymś. I jakieś żabki i jaszczurki łażące po nim zrób. Wtedy powinno być ok.

Yudo przecież powiedziałem Ziemkowi, że będe już grzeczny więc w czym problem?

Why so serious? ;)

Awatar użytkownika
Laik
Pan Spamu

Post autor: Laik »

paranoja...

Zablokowany