Ice vs Bless :D starcie ostateczne
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
Re: Ice vs Bless :D starcie ostateczne
Komisja do spraw Konwersji potocznie nazywana komisja Ice'a T
Największym wrogiem słonia jest smok.
Myślicie, że puszczą jej obrady w TV?
O największy z wielkich! Co będziemy robić w tej edycji? To samo co w każdej głupcze... Opanowywać świat!
Opolski klub gier bitewnych "WarAcademy"
Opolski klub gier bitewnych "WarAcademy"
Za takie hasla otrzymuje sie ostrzezenia. Chcesz jedno? Temat sie uspokaja i naprawde nie potrzeba go podsycac.Mhroczny Rycerz pisze:Z tobą już kiedyś prowadziłem bardzo ciekawą rozmowe w podforum VC i nie dam sie znowu sprowokować zapatrzonemu w siebie idiocie4 karabiny pisze:Tee mroczny - trzech dupków
- Mhroczny Rycerz
- Falubaz
Ale nazwać kogoś burakiem to już można? Czy tu może chodzi o jakiś rodzaj kolesiostwa? Także nie strasz, nie strasz bo na mnie to nie robi najmniejszego wrażenia.Ziemko pisze:Za takie hasla otrzymuje sie ostrzezenia. Chcesz jedno? Temat sie uspokaja i naprawde nie potrzeba go podsycac.Mhroczny Rycerz pisze:Z tobą już kiedyś prowadziłem bardzo ciekawą rozmowe w podforum VC i nie dam sie znowu sprowokować zapatrzonemu w siebie idiocie4 karabiny pisze:Tee mroczny - trzech dupków
Why so serious?White Lion pisze:Mam prośbę
Nie, nie masz. Chyba że znudziło Ci się to forum, to wtedy możesz kontynuować nakłanianie do piractwa -- Tomash
Ja nie strasze, najwyzej nie wejdziesz na swoje konto, bo bedziesz "zbanowany". Ja nie strasze, tylko dzialam jak potrzeba. Naprawde nie chce tego robic.
- Mhroczny Rycerz
- Falubaz
Jeżeli tylko poprawi Ci to humor to banuj, banuj ile wlezie. Ale ostrzeżenia wysyłaj albo do wszystkich albo do nikogo. Nazwałem 4karabiny idiotą bo mam podstawy aby sądzić, że nim jest. Jeżeli chcesz nadal prowadzić tą dyskusje to możemy przejść na PW albo możemy o sprawie zapomnieć albo możesz mnie zbanować co tylko wywoła uśmiech na mej twarzy.
Pozdrawiam Admina na niewdzięcznej służbie
Pozdrawiam Admina na niewdzięcznej służbie
Nie, nie masz. Chyba że znudziło Ci się to forum, to wtedy możesz kontynuować nakłanianie do piractwa -- Tomash
Nie banuje za takie rzeczy, ale nie pros, zeby mnie sprawdzal od ilu sie go dostaje. Ja sporo osob uwazam, za idiotow, a mimo to nie mowie tego glosno i o to Cie prosze.
EOT
EOT
- Mhroczny Rycerz
- Falubaz
No cóż ja wale prawde prosto z mostu. Ale skoro Ty zamiast grozić i ostrzegać prosisz to jak najbardziej postaram sie powstrzymywać przed takimi komentarzami. Pozdrawiam i z mojej strony również EOT
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
Co do pyrovora z linku to kupiłem go z myślą o zrobieniu helki, ale okazał się za mały. Znalazłem do niego inne zastosowanie a mianowicie mam armie lizaków stylowaną na nurglową, czyli takie lekko zmutowane lizaczki i ten model idealnie pasuje mi teraz do cannona DoW, ale skoro Pasiakowy treeman jako cannon jest uznawany za prawie proxa to nie wiem jak bedzie z tym modelem u mnie.
- Mhroczny Rycerz
- Falubaz
Spróbuj go może poobwieszać jakimiś lianami czy czymś. I jakieś żabki i jaszczurki łażące po nim zrób. Wtedy powinno być ok.
Yudo przecież powiedziałem Ziemkowi, że będe już grzeczny więc w czym problem?
Yudo przecież powiedziałem Ziemkowi, że będe już grzeczny więc w czym problem?