Marcowy Zając 06.03.2010r Bydgoszcz 2350 pkt

Regulaminy, relacje, scenariusze, kampanie, pokazy etc.

Moderatorzy: Laik, Dymitr

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Rzymek
Kretozord

Re: Marcowy Zając 06.03.2010r Bydgoszcz 2350 pkt

Post autor: Rzymek »

Moja wina ze dupom sie nie chce?;)

Awatar użytkownika
bigpasiak
Ciśnieniowiec

Post autor: bigpasiak »

Szkoda...
Nawet z BWT nikt nie zawita... :(
The wood hold peace for thos who desire it, but those who seek battle will find me...
The forest has as many eyes as leaves...

Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned

Awatar użytkownika
Michał
Falubaz

Post autor: Michał »

Przecież wiesz Pasiaku, że jak tylko byśmy mogli to byśmy byli. Toć perspektywa wypicia piwa i gry w battla to ideał i to jeszcze na turnieju w doborowym towarzystwie.
AND THEY SHALL KNOW NO FEAR

KOLEJNY PUNKT DLA NAS !!! BWT KOCHANA !!!!
Cosmo pisze: 19 sie 2014, o 20:33 BTW gdzie spia Ci co nie chodza spac przed polnoca? Jakies zwierzeta z Nemezisu, BWT, Front..?

Awatar użytkownika
bigpasiak
Ciśnieniowiec

Wiem , wiem... ale ponarzekać mogę nie? ;)
The wood hold peace for thos who desire it, but those who seek battle will find me...

Abandoned

Awatar użytkownika
Pasiaczun
Mudżahedin

Post autor: Pasiaczun »

Cóż dupsko w domu to może napisze mały raport z moich bitew

1sza bitwa
Splewiłem

2ga bitwa
Splewiłem

3ecia bitwa
Splewiłem

Dzięki za turniej ze wszystkimi się miło grało

pozdro :wink:

hoo-ah
"Stopień głupoty twojego postępowania, jest wprost proporcjonalny do liczby przyglądających ci się osób."

Awatar użytkownika
Gokish
Księciunio

Post autor: Gokish »

Obrazek

Awatar użytkownika
Pacek
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Pacek »

Ostatnio zmieniony 7 mar 2010, o 01:04 przez Pacek, łącznie zmieniany 1 raz.
The messanger bowed low. "Speak-speak" snarled the Grey Seer, to agitated to appreciate the fawning. "Unexpected complications, most powerful of the potentates" said the Scurrier. Before the creature finish,Grey Seer sent bolt of lightning to roast him alive."Bad news can always wait" thougt the mage..

Awatar użytkownika
Ziemko
Lex Luthor

Post autor: Ziemko »

Strasznie cos goscinni jestescie, ze tak kolegom z Kutna pozwoliliscie tyle miejsce zajac ;)
Dimmu widac w formie niezlej gratuluje!!!
Nasz lizak widze, pilnuje zeby ktos nas z tylu nie zaatakowal, ubezpieczanie plecow to tez wazna rzecz.

Awatar użytkownika
Filup
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Filup »

Ty Gokish uwazaj, bo ostatniego zjada predator :wink:

Gratuluje Dimmu!
"If its made by a Dwarf, keep it. If its made by a Human, sell it. If its made by an Orc, bin it. If its made by an Elf, burn it !!! " - Perv
www.facebook.com/XIIIKohorta

Awatar użytkownika
Gokish
Księciunio

Post autor: Gokish »

Ziemko pisze: Nasz lizak widze, pilnuje zeby ktos nas z tylu nie zaatakowal, ubezpieczanie plecow to tez wazna rzecz.
No widzisz może mam takie hobby

Awatar użytkownika
Orkgrinder
Wałkarz

Post autor: Orkgrinder »

Grzegorz Pirek ID 2161 Armia DE jakbyście chcieli uzupełnić ;]

Przyjemny turniej. Byłby przyjemniejszy, gdyby stardragony nie latały :P

Awatar użytkownika
Pasiaczun
Mudżahedin

Orkgrinder pisze:Grzegorz Pirek ID 2161 Armia DE jakbyście chcieli uzupełnić ;]

Przyjemny turniej. Byłby przyjemniejszy, gdyby stardragony nie latały :P
oj tam oj tam

w moim wykonaniu i tak słabo latają ; )
"Stopień głupoty twojego postępowania, jest wprost proporcjonalny do liczby przyglądających ci się osób."

Awatar użytkownika
bigpasiak
Ciśnieniowiec

Dobrze było ;)
Gokish miał naprawdę średnio [ nie chodzi tylko o rzuty ] i jeszcze musi troche popracować nad formą.
Postaramy się coś z tym zrobić ;)

Abandoned

Awatar użytkownika
PapaProtoss
Wałkarz

Post autor: PapaProtoss »

Średnio raz na grę latały. W moich grach przynajmniej.

Dzięki za gry, było spoko :) . A alternatywny krasnolud bez lorda to już wgl :P
"Jestem Żółtą Magnetyczną Gwiazdą, która otacza centralny, zielony Zamek Symbolizacji
Przewodnikiem mi Żółty Samoistny Człowiek
Jestem otwarty dla wyższych wymiarów
I przekraczam granice wyobraźni..."

Awatar użytkownika
Pasiaczun
Mudżahedin

PapaProtoss pisze:Średnio raz na grę latały. W moich grach przynajmniej.

Dzięki za gry, było spoko :) . A alternatywny krasnolud bez lorda to już wgl :P
i bym dopiął swego próbując tej kanapki na TG ze slanami gdybym nie zapomniał że mam przecież 3trzy DS'y a nie dwa, zmęczenie robi swoje :mrgreen:

Awatar użytkownika
Wilqu
Falubaz

Post autor: Wilqu »

Marcin Ryszkiewicz - Wilqu - ID 2164 - EMP - Kutno

Dzięki za grę całkiem tam u Was spoko..daleko w ch ale to już inna historia..Przyczepiłbym się tylko do trochę zbyt małego nacisku na czas gry..ale to nic nowego na turniejach...
Ostatnio zmieniony 7 mar 2010, o 11:42 przez Wilqu, łącznie zmieniany 1 raz.
Obrazek

Awatar użytkownika
Jacek_Azael
Masakrator

Post autor: Jacek_Azael »

Dzięki za turniej. Chłopaki z Kutna dla Was szczególne podziękowania za miłą atmosferę w podróży, w obie strony i za całą resztę. Jesteście zajebiście w porządku, pozdrawiam :wink: .
P.S. O mojej grze nie chce mi się pisać nawet... :oops:
-"Im dalej w las, tym więcej drzew"
-"To mały krok dla człowieka, ale dla karła, normalny...;-)"
Obrazek
P.S.WE rare 8ed. ;-p

Awatar użytkownika
Aldean
Kretozord

Post autor: Aldean »

MAriusz tomczak High Elfy - 2328

gokish mial po prostu pecha:P
"Our weapons cut through them like blade through air!"

"Double or nothing, aim for his cock"

Dimmu
Chuck Norris

Post autor: Dimmu »

1238 Krzysztof Gotowicz

Awatar użytkownika
Andrew
Masakrator

Post autor: Andrew »

Na turnieju zagrałem armią bez lorda :D (taki kaprys :wink: ). Generał runesmith z balancem i scrolem oraz runesmith z 2 scrolami i chellendzem dawali radę oprzeć się magii przeciwników, na wsparcie w hth 2 kolckom longów w sukurs szli dwaj Dragon śleyerzy :D . Flanki ubezpieczane przez 2 10 warriorów wspieranych przez 10 strzelców i 10 kusz. Panowanie nad polem walki zapewniał dość pokaźny park maszynowy 2 klopy 2 bolce, działo i organy, "mobilność" i szybkość reagowanie na wszelakie zagrożenia dawał żyros 8) .
Pierwsza bitwa to DE na magii...nie powiem mocna, dała się ostro we znaki (między innymi pitka na klocek longów z ifki + strzelanie całkowice wyeliminowaly klocek w 4 tury). I tu ciekawostka z 10 testów inicjatywy z ręki rzucam 5 pałek :lol2: - można by rzec, cudownie niemniej takie rzuty w kolejnych bitwach przynosiły odwrotny skutek. Z ciekawszych sytuacji prawa flanka po zajściu hydry opanowana i bezpieczna, lewa to kombat klocka longów z "jeźcami na zimnych" :wink: i DE BSB ... stanowczo za długi, dopiero przybycie Dragon Sleyera wyjaśniło sytuację - oblany 2x brejk i ucieczka jeźców pozwoliły na całkowite opanowanie lewej flanik. W centrum heroiczna szarża runesmita (ocalałego z wymagowanego i wystrzelanego klocka longów) na kuszników, krótka walka i śmierć mojego bohatera :? . Śmierć generała wyzwoliła w armii zdecydowaną chęć odwetu co przełozyło się na celność maszyn oraz strzelców i w ostatecznym efekcie spowodowało wybicie DE. 16-4
Kolejna bitwa z Lizakami 3 LT klocek TG ze slanem 3 kohorty skinków 2 x terki...kluczowy okazał sie teren (wydaje mi się, że kolega popełnił błąd wybierając zaczęcie) i wystawienie parku maszynowego. Zobaczyć 3 stedzie na 10 cm kwadratowych za obeliskiem bezcenne :D szachy z klockiem TG i slanem w centrum, lewa zabezpieczona maszynkami prawa również, choć terki napsuły nieco krwi... ostatecznie LT nie dochodzą. Wynik 14-6
Ostatnia bitwa z Pasiakiem WE (armia zdecydowanie nie leżąca tak złożonym krasiom).
Analizując przebieg bitwy stwierdzam iż popełniłem dwa błędy - pierwszy przy wystawieniu bohaterów drugi zapomniałem o 2 biegaczu :( . Moje błędy + "ward" Pawła (biegacz dostaje raz z działa - jedynka na zranienie, dwa z 10 strzelców trafia 2 rani 1 z czego save na 6 zdany) spowodowały likwicację parku maszynowego i przegraną 7-13. Z ciekawych rzutów na pogonienie żyrosem rzucam 3 pałki, ucieczka warriorów przed szarżą 4" (o cal za mało) ucieczka strzelców przed szarżą 3" (o 2 cale za blisko).
Niemniej było bezstresowo i przyjemnie za co wszystkim z którymi grałem dziękuję...
XIII Kohorta Bydgoszcz

ODPOWIEDZ