mini-warsztat Laurelin
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
Modele i malowanie super.
Można prosic o przepis na żółc i zieleń?
I na rudą brodę![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif)
Rakso pokaż swoją armię kiedyś![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
Można prosic o przepis na żółc i zieleń?
I na rudą brodę
![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif)
Rakso pokaż swoją armię kiedyś
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
No i chodzi mi właśnie o takie pokazanie armii w jednym miejscu zamiast przebijac się przez 30 stron, gdzie są też figsy innych armii ![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
zieleń to po kolei: dark angels green - snot green - snot + goblin green - goblin green i na koniec goblin green + vallejo light yellow
w niektórych przypadkach użyłam też vallejo german yellow, ale żeby było to widać później wrzucę zdjęcia z tyłu.
w niektórych przypadkach użyłam też vallejo german yellow, ale żeby było to widać później wrzucę zdjęcia z tyłu.
A ten kolor co ma ten 4 na rękawach?
mi się nie podoba że każdy koleś stoi na oddzielnej skałce powinieneś wziąc styrodur i pociąć tak aby wyszedł jeden duży głaz, a i może fajniejszy by był śnieg ale nie wiem czy ci pasuje do tych zielonych ubranek.
ps. rozjaśniaj czymś innym niż biały możesz używać żółtego do rozjaśnienia zielonego, i kremowego do brązu
ps. rozjaśniaj czymś innym niż biały możesz używać żółtego do rozjaśnienia zielonego, i kremowego do brązu
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt: