PlayMini Of The Month - maj

Każdy może się pochwalić swoim dziełem i wystawić na pochwały lub krytykę. Oceniają zdobywcy Golden Daemona - przeszli, przyszli i niedoszli.

Moderatorzy: Ziemko, wind_sower

ODPOWIEDZ
Tomash
Spaministrator
Kontakt:

Post autor: Tomash »

Kurka na razie, jako jeden z niewielu, załapał ideę konkursu.
Chodzi o wykonanie figurki grywalnej, którą się robi dla siebie i swojej (no, w najgorszym wypadku kolegi) armii.

Ale jak mówiłem, niemożliwym jest przepowiedzenie która praca jest komercyjna, a która "dla siebie". Tym samym liczę na Wasze wyczucie :)
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny :mrgreen:
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl

Awatar użytkownika
MuK
Chuck Norris

Post autor: MuK »

nie chodzi to o to żebyś nigdy miał nie sprzedawać figsy która kiedyś pomalowałeś dla siebie, chodzi o to żeby nie była robiona dla pieniędzy z samego założenia
może mam zbyt idealistyczne podejście, ale kiedy w konkursie pojawią sie prace prominentnych jebajowców cześć ludzi wyjdzie z założenia że i tak nie warto dawać swoich prac bo różnica poziomu będzie za duża.
Bez sensu. Czym wyższy poziom tym lepiej, Myślisz ze akurat cała masa jebajowcow będzie malować pod jedną wąską kategorie ? Nagle Ebay wypełni się czempionami oddziałowymi. Myślę, że nie ma co myśleć na zapas, wszytko wyjdzie w praniu. To że będzie za dużo dobrych prac to moim zdaniem zaleta. Chociaż wątpię, żeby Twoje "czarne" proroctwa się wypełniły.

Od razu zaznaczam, że kłócę się tak, ponieważ jest mi to zupełnie nie na rękę :) Nie gram w WFB, a chętnie od czasu do czasu pomalowałbym coś na konkurs. Tylko według regulaminu ta figurka musi potem stać na półce i się kurzyć. Pamiętajcie, że niektórzy lubią malować dla samego malowania.
Ostatnio zmieniony 6 maja 2007, o 21:46 przez MuK, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Alexander
Wałkarz

Post autor: Alexander »

Śledzę forum i oczywiście sam konkurs.....Bardzo się cieszę, że nasz 40kowa idea z GV się rozprzestrzeniła i tutaj !!! :D U nas leci aktualnie druga odsłona ( na Maj...) , a zainteresowanie rośnie....U was na pewno sie to rozwinie równie dobrze i szybko.....Co do samej idei konkursu to powinien się wypowiedzieć Slawek, ale ja chciałem cos bardzo ważnego dodać.....Konkurs został stworzony po to aby motywować do dokładania wiekszych starań do malowania naszych figsów....W żadnym wypadku nie powinno to się objawiać niezdrową konkurencją....Ma to pomóc również wychwytywać własne błędy, dzięki uwagom innych forumowiczów....Element konkurencji oczywiście występuje( jak w każdym konkursie...), ale to ma być ta motywująca i dobrze rozumiana konkurencja....i niech tak zostanie, pamiętajcie o tym....! :wink:

Jak znajdę czas to coś wrzucę....co prawda aktualnie raczej grywam w WH 40k, ale zobaczymy....Jakies tam dwarfy się kurzą....

Tomash gratuluję znakomitej inicjatywy...!!! :wink: :D Wafi już na GV usłyszał co myślę o jego plakatach i bannerach.....! :wink:

Pozdro, Alexander !!! 8)

kurka_z_podworka
Kretozord

Post autor: kurka_z_podworka »

MuK pisze:To że będzie za dużo dobrych prac to moim zdaniem zaleta. Chociaż wątpię, żeby Twoje "czarne" proroctwa się wypełniły.
Znudziły mi się pięknie wypacykowane figsy (nie dotrwałem do końca galerii GD z Francji) fajnie było by zobaczyć coś "z jajem" ale na stół, poziom nie musi być GD, a proroctwa nie są czarne wcale :)
MuK pisze:Nie gram w WFB, a chętnie od czasu do czasu pomalowałbym coś na konkurs. Tylko według regulaminu ta figurka musi potem stać na półce i się kurzyć.
Możesz zawsze pomalować do do mojej armii :P może nawet czasami bym tym zagrał :P
Ostatnio zmieniony 6 maja 2007, o 22:08 przez kurka_z_podworka, łącznie zmieniany 1 raz.
Troszku nieregulaminowo za duża ta sygnaturka była, nie sądzisz? -- Tomash

Awatar użytkownika
Fanatyk
Masakrator

Post autor: Fanatyk »

Proponuję aby główną nagrodą w konkursie za pierwsze miejsce była możliwość wybrania tematu następnego konkursu - vide warhammer.org :)

Daro
Oszukista

Post autor: Daro »

Super inicjatywa!

Co do championa - w moim oddziale DP championem będize gość na "ofidjanowym smoku" z chronopii - bo jak głosi nazwa jest to drejkmajster - oczywiście smoczek jest mały (w porównaniu z tymi wfb) i będize na kawaleryjskiej podstawce.

Pozdro

Awatar użytkownika
Skavenblight
Naczelna Prowokatorka
Kontakt:

Post autor: Skavenblight »

Katylina pisze:Nie zdjęcie rozebranej Naczelnej Prowokatorki - CZEMPION ODDZIAŁU!
Tutaj byłby tylko jeden kandydat na zwycięzcę :twisted:

No, szkoda chłopaki, że nie gram aktualnie w WFB, ale może kiedyś... w którymś miesiącu zrobicie kategorię "najlepsza figurka z SG ;) "

Będę śledzić Wasze poczynania.

Awatar użytkownika
Kerim
Master Convertor

Post autor: Kerim »

dobra, dość tych wygłupów... dawać mi tu te nagrody i do domu, po co ludzie mają się męczyć?

Awatar użytkownika
bigpasiak
Ciśnieniowiec

Post autor: bigpasiak »

podejmuje rekawice ;)
The wood hold peace for thos who desire it, but those who seek battle will find me...
The forest has as many eyes as leaves...

Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned

Awatar użytkownika
bless
Pan Spamu

Post autor: bless »

Ja też.
Obrazek

Awatar użytkownika
bigpasiak
Ciśnieniowiec

no! juz myslalem ze nigdy nie znajdziesz weny ;)
The wood hold peace for thos who desire it, but those who seek battle will find me...

Abandoned

Awatar użytkownika
wafi
Ortografailure

Post autor: wafi »

A ja znowu krasnoludki dlubac sobie zaczolem, tak wiec konkurs powinien mi dac motywacje jakas :)

Awatar użytkownika
bless
Pan Spamu

Post autor: bless »

bigpasiak pisze:no! juz myslalem ze nigdy nie znajdziesz weny ;)
"Zdradliwa wena - raz jest, raz jej nie ma" ;) Ale teraz jest i nie omieszkam tego wykorzystac. Az nie wiem za co lapac, bo chcialbym malowac wszystko... :)
Lubie konkursy. Mam kopa zeby pomalowac tego jednego, jedynego championa, jakiego bede mial w armii. Bladesingera.
Obrazek

Awatar użytkownika
bigpasiak
Ciśnieniowiec

Podejmuje Bless
dobrze sie sklada bo wlasnie koncze moich tancerzy ;)

Abandoned

Awatar użytkownika
Kerim
Master Convertor

to ja se zrobię orkasa. do otdziału z 2 czopami.

Awatar użytkownika
Szaman
Wyzwoleniec

Post autor: Szaman »

wafi pisze:A ja znowu krasnoludki dlubac sobie zaczolem, tak wiec konkurs powinien mi dac motywacje jakas :)
admini nie powinni brac udzialu, bo moga manipulowac glosami :twisted:
"I fart in your general direction" :mrgreen:

Awatar użytkownika
Manfred
Postownik Niepospolity

Post autor: Manfred »

eee kerim nie wolno tak ;) wydłubać sobie zajebistego figsa i wygrać od razu :P

Tomash
Spaministrator
Kontakt:

Post autor: Tomash »

Szaman pisze:admini nie powinni brac udzialu, bo moga manipulowac glosami :twisted:
No tak - "nieważne kto głosuje, ważne, kto liczy głosy" ;)
A tak poważnie, to chyba nam wierzycie, co? Tym bardziej, że ewentualne nagrody będzie sponsorował sklep jednego z adminów i mam przeczucie, że prędzej mu łapa uschnie niż przekaże nagrodę jednemu z pozostałych adminów ;)
Zróbmy tak, że admini jak najbardziej biorą udział w klasyfikacji, ale (ewentualne!) nagrody (ewentualne, czyli jeśli będą!) pójdą w ręce pierwszej trójki spoza grona administratorów.
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny :mrgreen:
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl

Awatar użytkownika
Kerim
Master Convertor

Manfred pisze:eee kerim nie wolno tak ;) wydłubać sobie zajebistego figsa i wygrać od razu :P
by było uczciwie (bleee!) nie będę rzeźbił od zera, tylko konwertował

Slawek
Powergamer Rozpiskowy

Post autor: Slawek »

Witajcie,

Jak dobrze pójdzie to coś na tą okazję pomaluję, choć moim żywiołem jest bardziej 40tka...

Pozdrawiam

Sławek

ODPOWIEDZ