Chodzi o wykonanie figurki grywalnej, którą się robi dla siebie i swojej (no, w najgorszym wypadku kolegi) armii.
Ale jak mówiłem, niemożliwym jest przepowiedzenie która praca jest komercyjna, a która "dla siebie". Tym samym liczę na Wasze wyczucie
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Bez sensu. Czym wyższy poziom tym lepiej, Myślisz ze akurat cała masa jebajowcow będzie malować pod jedną wąską kategorie ? Nagle Ebay wypełni się czempionami oddziałowymi. Myślę, że nie ma co myśleć na zapas, wszytko wyjdzie w praniu. To że będzie za dużo dobrych prac to moim zdaniem zaleta. Chociaż wątpię, żeby Twoje "czarne" proroctwa się wypełniły.nie chodzi to o to żebyś nigdy miał nie sprzedawać figsy która kiedyś pomalowałeś dla siebie, chodzi o to żeby nie była robiona dla pieniędzy z samego założenia
może mam zbyt idealistyczne podejście, ale kiedy w konkursie pojawią sie prace prominentnych jebajowców cześć ludzi wyjdzie z założenia że i tak nie warto dawać swoich prac bo różnica poziomu będzie za duża.
Znudziły mi się pięknie wypacykowane figsy (nie dotrwałem do końca galerii GD z Francji) fajnie było by zobaczyć coś "z jajem" ale na stół, poziom nie musi być GD, a proroctwa nie są czarne wcaleMuK pisze:To że będzie za dużo dobrych prac to moim zdaniem zaleta. Chociaż wątpię, żeby Twoje "czarne" proroctwa się wypełniły.
Możesz zawsze pomalować do do mojej armiiMuK pisze:Nie gram w WFB, a chętnie od czasu do czasu pomalowałbym coś na konkurs. Tylko według regulaminu ta figurka musi potem stać na półce i się kurzyć.
Tutaj byłby tylko jeden kandydat na zwycięzcęKatylina pisze:Nie zdjęcie rozebranej Naczelnej Prowokatorki - CZEMPION ODDZIAŁU!
"Zdradliwa wena - raz jest, raz jej nie ma"bigpasiak pisze:no! juz myslalem ze nigdy nie znajdziesz weny
No tak - "nieważne kto głosuje, ważne, kto liczy głosy"Szaman pisze:admini nie powinni brac udzialu, bo moga manipulowac glosami![]()