30 i 27 miejsce w czym?Aldean pisze:30 miejsce ma WoChKołata pisze:HE sa duzo mocniejsze od WoCh.
27 mają high elfy.
duzo mocniejsze.
Pograj sobie jednym i drugim, pogadamy.
Moderator: Barbarossa
30 i 27 miejsce w czym?Aldean pisze:30 miejsce ma WoChKołata pisze:HE sa duzo mocniejsze od WoCh.
27 mają high elfy.
duzo mocniejsze.
w lidze.szafa@poznan pisze:30 i 27 miejsce w czym?Aldean pisze:30 miejsce ma WoChKołata pisze:HE sa duzo mocniejsze od WoCh.
27 mają high elfy.
duzo mocniejsze.
Pograj sobie jednym i drugim, pogadamy.
Alleluja Jankiel. Tego się trzymaj.Jankiel pisze:Co do WoCh - nie liczyłbym na coś takiego w BP. Na tarcze bsb też - to nic nie zmieniająca głupota.
Ale łączony chaos z radością dopuszczę u siebie prawem organizatora. Żeby było ciekawiej.
Gram najróżniejszymi chaosami od mniej więcej 8 lat, Ty na oko patrząc po ID pewnie z 1/3 tego, więc jak mawiają klasycy - peace&practice.Aldean pisze:
pograj dluzej niz 2 miesiące, pogadamy.
gram lat 10. moj 1 turniej to wojenny mlot 2004 albo 03 jak dobrze pamietam.szafa@poznan pisze:Gram najróżniejszymi chaosami od mniej więcej 8 lat, Ty na oko patrząc po ID pewnie z 1/3 tego, więc jak mawiają klasycy - peace&practice.Aldean pisze:
pograj dluzej niz 2 miesiące, pogadamy.
Gra na arcy to tez modlitwa o wylosowanie czaru, a pozniej o brak miskasta i streeta.szafa@poznan pisze: Warriorami pograłem sporo więcej, i jest to załośnie nudny przeciętniak - full magii, full rycerzy, dwie heleny, jakieś fasty do zapchania corów, i modlitwa o ifkę i siłę 11-12 na bramie...zrzygac się mozna.
jestem zdecydowanie przeciwny zasadom laczenia jak w VI ed.szafa@poznan pisze:Mengile nie - za duzo kosztują jak na tak droga i elitarna armię; poza tym mengile wymagaja armii magicznej a magiczny chaos to hiperlosowe warzywo.Murmandamus pisze:Załóżmy przez chwilę że dojdzie do połączenia. Samo w sobie ciekawym pomysłem jest ale wierzysz Szafa że nei powstanie znów uber-jedyny-słuszny schemat tyle że na połączonych kodeksach? Który tylko będzie stosowany olewając inne możliwości z połączenia. Będzie rycerze Rycerze, skirmish ungory ew harpie i dalej rycerze i maruderzy konni+mengile i ew helena
Mając harpie mozna pokusic się co najmniej o 3 różne warianty rozpiski - o klasyczny smoczy ofens, hordę z konnym lordem i lekka wspierającą magią i o monster trucka ze wsparciem bestiowych herosów/speciali/rarów.
Dodatkowo w bestiach pojawia się kilka innych buildów - pseudodefens z helenami i konkretna kontrą (rycerze); podobny jak wyżej monstertruck z rycerzami i fastami; armia magiczna z pewnymi, niepanikującyc maruderami z magami chaosu... jak na mnie pojaiwa sie co najmniej kilka wcale nie przegiętych, ale ciekawych kminów!
ale nadal slabeDębek pisze: (BTW Crus stara się jak może i wyniki ma coraz lepsze ).
a ile grales turniejowo nowych chaosem?thurion pisze: @Aldean, gralem turniejowo HE 6 lat, Chaosem starym tez jakies 6; roznorodnosc jaką daje obecny WoCh w porownaniu do obu tych armii jest ekstremalnie zenujaca
pzdr
dwa turnieje i jedna kampania, starczyAldean pisze: a ile grales turniejowo nowych chaosem?
urozmaicanie Furion, mi osobiscie chodzi o urozmaicanieFurion pisze:Wzmacnianie WoCh jako armii o power levelu podobnym do DoW jest IMO nie na miejscu.
pozdrawiam
Furion
DoW jest wzmacniane, a WoCh nie, więc skoro hipotetyzujesz że maja podobny poziom to ta druga też imho powinna dostać boosta.Furion pisze:Wzmacnianie WoCh jako armii o power levelu podobnym do DoW jest IMO nie na miejscu.
pozdrawiam
Furion
IMO jest to niepotrzebna ingerencja w system... nie żeby to był jakiś nie do zbicia argument, ale dla mnie ma to jakąś wartość.thurion pisze:urozmaicanie Furion, mi osobiscie chodzi o urozmaicanie
Myślę, że porównując DoW do DoCh Furion miał na myśli DoW już po wzmocnieniu go w ramach BP.szafa@poznan pisze:DoW jest wzmacniane, a WoCh nie, więc skoro hipotetyzujesz że maja podobny poziom to ta druga też imho powinna dostać boosta.Furion pisze:Wzmacnianie WoCh jako armii o power levelu podobnym do DoW jest IMO nie na miejscu.
pozdrawiam
Furion
Już nie wspominając o tym że DoW jest niepomiernie ciekawszą i urozmaiconą armią...