Galeria Kamelota ( 09.03.10 - kilka nowości :P )
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Re: Galeria Kamelota ( 09.03.10 - kilka nowości :P )
super harpie
black guardy bez rewelacji tak jak i balista ale ładnie
ogary i bloodletter najlepsze wg mnie (mistrzowska lawa)
black guardy bez rewelacji tak jak i balista ale ładnie
ogary i bloodletter najlepsze wg mnie (mistrzowska lawa)
]arrrr
Dzięki za miłe komentarze.
Korsarze oczywiście najsłabiej ( oprócz płaszczy ) bo malowani szybko na turniej. Są to normalne figurki z batalionu, ale malowanie je trochę pogorszyło.
Korsarze oczywiście najsłabiej ( oprócz płaszczy ) bo malowani szybko na turniej. Są to normalne figurki z batalionu, ale malowanie je trochę pogorszyło.
Cosmo pisze:Tak sie kurwa hartuje komandosow. Tak sie hartuje zwyciezcow. Wchodzi i ma 6 tur zeby rozpierdolic. A jak przy okazji wygra rzut na zaczynanie, to po prostu rozpierdoli ture wczesniej.
Może kiedyś przemaluję, ale generalnie mam na razie sporo innych rzeczy do malowania, którymi gram częściej, a korsarze są jako tacy gdybym kiedyś ich chciał wystawić.
Cosmo pisze:Tak sie kurwa hartuje komandosow. Tak sie hartuje zwyciezcow. Wchodzi i ma 6 tur zeby rozpierdolic. A jak przy okazji wygra rzut na zaczynanie, to po prostu rozpierdoli ture wczesniej.
no,przy tych psach to sie rzeczywiscie nakonwertowales :f ten filler wyglada tak sobie z ta nizsza podstawka, ladniej byloby skleic ze soba dwie kawaleryjskie. szczypce na harpiach to tez tak nie bardzo wyglądają. kamien na ktorym stoi korsarz ma taki dziwny kształt, jak ziemniak jakis. ale tak to ok
kanister pisze:Fajnie jest cytować siebie.
jawora pisze:Ja tam w lidze online nie startuję, bo za daleko od mojego miasta.
- Master of reality
- Oszukista
Fajne Harpie tylko ja bym im fryzury innym kolorem maznął bo się trochę zlewają i takie monotonne są
I sold my soul for rock'n roll
Filer będzie wyglądał lepiej po zrobieniu podstawek, bo pies będzie na skałce, a korsarz będzie się topił w lawie.kanister pisze:ten filler wyglada tak sobie z ta nizsza podstawka, ladniej byloby skleic ze soba dwie kawaleryjskie.
Dzięki wszystkim jeszcze raz za komentarze, nałożyłem pierwszą warstwę washa na hydrę, a obecnie maluję bloodletterów i będę malował psy żeby zdążyć na pyrkon, więc jeszcze przed końcem marca kolejna aktualka.
Nie ma tam nic trudnego. Biały podkład i na nim jedna lub dwie ( wedle uznania ) warstwy niebieskiego washa asurmen blue.