Jakie chcecie zasady na WI???
Re: Jakie chcecie zasady na WI???
Spokojnie Keine Problem wtedy wymienie lorda maga na lorda klepacza 

We Bust in, Fight Through the Carnage, let the BOOMSTIK do the Talking...
Hyhyhy wchodze w to ;DRobson pisze: Zagrasz sobie skavy na 4k, szmata, 70 cenzerów, 4 exterminacje - wio i też bedzie fajnie 8)
Ani mi nie przypominaj ;P Nie dosc ze Abominacji nie mam zrobionej jeszcze nawet, to do tego gubie figurki ktorych sie kupic nie da nigdzie ;>Robson pisze: Tylko nie nie gub figsów bo się nie wystawisz ;P
Co z tym regulaminem chlopcy radarowcy? :-)
Własnie ....też czekam 

To chyba pobożne życzenia...
The wood hold peace for thos who desire it, but those who seek battle will find me...
The forest has as many eyes as leaves...
Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned
The forest has as many eyes as leaves...
Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned
W najbliższy Piątek odbędzie se spotkanie naszych klubów, by dopiąć regulamin.
Jeżeli rozmowy i negocjacje przebiegną pomyślnie to w przyszłą niedziele Holan wywiesi całe info (poza terminem, bo z tego co wiem mamy jeszcze dwa do wyboru
)
Jeżeli rozmowy i negocjacje przebiegną pomyślnie to w przyszłą niedziele Holan wywiesi całe info (poza terminem, bo z tego co wiem mamy jeszcze dwa do wyboru

Witam.
Znamy już termin WI.
Turniej odbędzie się w weekend 24-25 kwietnia.
Niestety termin 17-18 kwiecień odpadł, gdyż wtedy szkoła ma dzień otwarty dla przyszłych uczniów.
Po piątku będziemy mieli regulamin, więc w niedzielę postaram się już go wrzucić.
Pozdrawiam
Holan
Znamy już termin WI.
Niestety termin 17-18 kwiecień odpadł, gdyż wtedy szkoła ma dzień otwarty dla przyszłych uczniów.
Po piątku będziemy mieli regulamin, więc w niedzielę postaram się już go wrzucić.
Pozdrawiam
Holan
Piotrek, lejesz miód na me serce. 17stego idę na wesele.Holan pisze:Witam.
Znamy już termin WI.
Pozdrawiam
Holan
Yes, Yes, Yes

- swieta_barbara
- habydysz
A ja mam 17ego studia - lepiej tego terminu nie mozna bylo wybrac!
Wypas wypas wypas!
Teraz jeszcze tylko zasady i mam nadzieje, ze zrewanzujemy sie Inkwizytorom za zeszly rok :]
Wypas wypas wypas!
Teraz jeszcze tylko zasady i mam nadzieje, ze zrewanzujemy sie Inkwizytorom za zeszly rok :]
no nie
Piotrus ranisz moje uczucia... wyglada na to ze ja jak zawsze nie zagram
co i tak nie ma znaczenia 

A ja mam studia 24.05 ;]
wyczuwam jakis grubszy spisek JH wymierzony w moją osobę, wszystkie 5 masterów od stycznia do czerwca, pokrywaja mi sie ze zjazdami, to nie moze byc przypadek
wyczuwam jakis grubszy spisek JH wymierzony w moją osobę, wszystkie 5 masterów od stycznia do czerwca, pokrywaja mi sie ze zjazdami, to nie moze byc przypadek

RIP
Ziemko pisze:Ja Robert Mrozek kajam się przed Wami wszystkimi, zrobiłem błąd, chcemy bardzo wygrać, ale nie zrobiliśmy tego umyślnie, padamy na kolana - WYBACZCIE
jakież marnowanie okazji, dzień otwarty w szkole, potencjalni nowi wielbiciele przesuwania gargamelków na stole, jakiś potencjał drzemałby, darmowa promocja młotkaHolan pisze: Niestety termin 17-18 kwiecień odpadł, gdyż wtedy szkoła ma dzień otwarty dla przyszłych uczniów.

Klub Adeptus Mechanicus http://admech.club Warszawa, Okęcie, Al Krakowska
Sklep FGB Figurkowe Gry Bitewne http://fgb.club Warszawa, Zelazna 69A
Sklep FGB Figurkowe Gry Bitewne http://fgb.club Warszawa, Zelazna 69A
Czy cały battlowy świat jest na zaocznych?:D
wiele osob przez żołnierzyki nie dało rady na dziennych 

RIP
Ziemko pisze:Ja Robert Mrozek kajam się przed Wami wszystkimi, zrobiłem błąd, chcemy bardzo wygrać, ale nie zrobiliśmy tego umyślnie, padamy na kolana - WYBACZCIE