To zagraj lepiej od nas mądralo .Nie umiecie grać 7ed wochem w obecnych warunkach, to przynajmniej miejcie na tyle wstydu, żeby o tym publicznie nie pisać.
Dyskusja o balancing patchu
Moderator: Barbarossa
- Infernal Puppet
- Masakrator
Re: Dyskusja o balancing patchu
Ach te uroki bycia ciągle głodnym .Mad Mike pisze:To nie wypali. Zanim wjedzie, to sytuacja ulegnie odwróceniu i tort będzie w środku Cezarakwaku pisze:nawet gdyby miał tam wjechać tort z Cezarym w środku.
- swieta_barbara
- habydysz
Koz@a pisze:A ja bym chciał usłyszeć co LS myśli o tym koncercie życzeń:D
Marek G pisze:Po ograch wiecej boostow nie bedzie. Pisalismy juz to wiele razy.
Ogry pewnie raczej na pewno dostana tylko boosta w kompozycji (bez przedmiotow i zmian zasad).
WoCh WE Breta Dwarfy - porownywlane armie (choc dwarfy z kazdy spokojnie moga zremisowac).
Do tego Bestie, ktore pewnie sa slabsze.
Zadna nie dostanie boosta, bo musialyby wszystkie dostac. I to takiego, by nie byc przypadkiem lepsza od Empire/HE - bo to bylaby przesada.
IMO niewykonalne.
- Infernal Puppet
- Masakrator
Jak widać, zrozumnienie w narodzie kuleje .Na nowe Ab gracze Bestii i Wojowników poczekają minimum 4-5 lat. Inne " nieco średniawe" Armie dostaną swoje dużo wcześniej. Dlatego też apeluję o zrozumienie problemu
Ach te uroki bycia ciągle głodnym .Mad Mike pisze:To nie wypali. Zanim wjedzie, to sytuacja ulegnie odwróceniu i tort będzie w środku Cezarakwaku pisze:nawet gdyby miał tam wjechać tort z Cezarym w środku.
A wiesz, że latem ma być nowa edycja?Infernal Puppet pisze:Jak widać, zrozumnienie w narodzie kuleje .Na nowe Ab gracze Bestii i Wojowników poczekają minimum 4-5 lat. Inne " nieco średniawe" Armie dostaną swoje dużo wcześniej. Dlatego też apeluję o zrozumienie problemu
O największy z wielkich! Co będziemy robić w tej edycji? To samo co w każdej głupcze... Opanowywać świat!
Opolski klub gier bitewnych "WarAcademy"
- Infernal Puppet
- Masakrator
Oczwiscie że wiem, przecierz w kontekscie tego piszę . Jak sadzisz, które AB doczekają się pierwsze wersji 8-edcyjnych ?
Więc skąd wiesz, że nie okaże się że to edycja rydwanów, albo że nie wypuszczą czegoś na kształt ravening hordes? Nie masz kuli przepowiadającej przyszłość w podręczniku twojej armii to nie mędrkuj.Infernal Puppet pisze:Oczwiscie że wiem, przecierz w kontekscie tego piszę . Jak sadzisz, które AB doczekają się pierwsze wersji 8-edcyjnych ?
O największy z wielkich! Co będziemy robić w tej edycji? To samo co w każdej głupcze... Opanowywać świat!
-
- Masakrator
Nie jesteśmy bandą matołów by zgadywać, iż pierwszym Ab w ósmej edycji będzie Chaos. To jest równie prawdopodobne jak koniec świata w 2012.Więc skąd wiesz, że nie okaże się że to edycja rydwanów, albo że nie wypuszczą czegoś na kształt ravening hordes? Nie masz kuli przepowiadającej przyszłość w podręczniku twojej armii to nie mędrkuj.
Nie oszukujmy się, o ile ta całą ósma edycja nie jest plotką, nowy podręcznik Chaosu nieprędko trafi w nasze ręce.
- Murmandamus
- Niszczyciel Światów
co do edycji
3ed:?
4ed:?
5ed: herohammer
6ed: skirmishammer & cavhammer
7ed: monsterhammer
8ed: ???
3ed:?
4ed:?
5ed: herohammer
6ed: skirmishammer & cavhammer
7ed: monsterhammer
8ed: ???
zaprawde powiadam Ci że ostatni beda pierwszymiNie jesteśmy bandą matołów by zgadywać, iż pierwszym Ab w ósmej edycji będzie Chaos
nie bądź człowiekime małej wiary... już nie ma marks of ch. udnivided
RIP
Ziemko pisze:Ja Robert Mrozek kajam się przed Wami wszystkimi, zrobiłem błąd, chcemy bardzo wygrać, ale nie zrobiliśmy tego umyślnie, padamy na kolana - WYBACZCIE
- Infernal Puppet
- Masakrator
Pomarzyć dobra rzecz, ale AB chaosu ma dopiero niecałe 2 lata, a nowy book wydaje sie mniej wiecej co 4-5 ( nie mówiąc już o rekordzie dark eldarów z czterdziestki - 11 lat i dalej czekają)
Robson znasz mnie bardzo dobrze, mało to graliśmy ;P. Pracowałem w WCM (Dawid - leśne elfy) - pamiętasz? ;P.Robson pisze:Dobry porojekt LL poprze.
niestety cały czas piszesz co byś chciał, co możnaby zrobić, co organizator mógłby wprowadzić. Nie wiem z jakiego klubu/miasta jesteś, ale na pewno możesz zorganizować, pośrednio lub bezpośrednio lokala z takimi zasadami. Od tego bym zaczął, potem trzeba zawalczyć o mastera, imo to właściwsza droga niż napieranie na LS.
Co do klubu to do dziś nie wiem czemu figuruję w Bastionie ;P. Aczkolwiek Embir dostał ostatnimi czasu bzika na punkcie battla i chce reaktywować klub, w skład którego mam oczywiście wejść, bo mi nie przepuści ;P. O organizacji turniejów w Pruszkowie już myślimy.
Co nie zmienia faktu, że organizatorzy turniejów nie mają oficjalnego źródła, z którego by czerpali pomysły i natchnienie do eksperymentowania z zasadami turniejowymi. Zaś ja z embirem włącznie mamy serdecznie dość zasad z dupy wziętych w postaci skaczących na polu bitwy goblinów, sexmaszyn, k6 błogostawieńst na poczatku bitwy itp. dupereli.