![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
Niby to -2ld jest fajne, ale tylko w 12 calach, a poza tym chyba jednak wole mieć pewność, że np. takie wampiry nie rzucą mi popychaczki na dwóch tylko na trzech kościach, albo, że komety nikt mi na trzech kościach nie rzuci i "fuksem" wyjdzie...
Moderator: KrzysiekW
Cosmo pisze:Tak sie kurwa hartuje komandosow. Tak sie hartuje zwyciezcow. Wchodzi i ma 6 tur zeby rozpierdolic. A jak przy okazji wygra rzut na zaczynanie, to po prostu rozpierdoli ture wczesniej.
Oddzial H czaruje jako calosc, a tego jednego to wybierasz na potrzebe LoS i Range. Wiec np nie mozesz rzucic Magic Missle z drugiego szeregu, bo mag(oddzial) jest w walce. Wszystko inne na normalnych zasadach.Pu$hek pisze:Potrzeba mi szybkiej pomocy. Jeżeli mam oddział horrorów w walce, to mogę czarować horrorem z ostatniego szeregu[bo do magii wybiera się horrora którego się chce], który nie walczy?
Jeśli Twój przeciwnik jest weteranem we a Ty dopiero poznajesz możliwości swojej armii to możesz mieć lekkie problemy.Czy z WE demony mają jakiś problem?
Bo są słabiDlaczego inni gracze zawsze odmawiają gdy proponuje im bitwę z moimi demonami?